Ναι εχεις δικιο τα ατσαλια ειναι αλλη ιστορια.Συμφωνώ. Το πρόβλημα είναι ότι η διάτρηση στον τενεκέ με ατσάλινα σκάγια δεν έχει καμία σχέση με την ουσιαστική φονικοτητα στο κυνήγι. Το ατσάλι τον τενεκέ τον περνάει σαν βούτυρο.
Ναι εχεις δικιο τα ατσαλια ειναι αλλη ιστορια.Συμφωνώ. Το πρόβλημα είναι ότι η διάτρηση στον τενεκέ με ατσάλινα σκάγια δεν έχει καμία σχέση με την ουσιαστική φονικοτητα στο κυνήγι. Το ατσάλι τον τενεκέ τον περνάει σαν βούτυρο.
Εγώ πάλι το αντίθετο γύρω στα 26 το μουλερ , γύρω στα 29 το μπρειν θα το κοιτάξω πάλι αργοτρα στο ταμπλέτ γιατί το ιντερνετ σερνεταιΜε πολύ πρόχειρο μέτρημα, έβαλε καμιά εικοσαρια σκάγια ενώ το Muller γύρω στα 30;
Εσεις οι Συριανοι ειστε επικινδυνοιΕγώ θα ρωτήσω με καλή πίστη σε τι ποσοστό οι ντόπιοι σέβονται το θήραμα; Σαράντα χρόνια έχω κυνηγήσει σε πολλά γύρω νησιά και έχω δει πολλά πάντα εκατέρωθεν.Αν σέβεσαι το θήραμα δεν έχει τόπο.
Αν βγήκαν κ από πίσω προφανώς εννοείςΝα ρωτησω κατι .
Ας υποθεσουμε οτι τρυπησε τον ντενεκε....και τον τρυπησε καλα .
Πως θα ξερουμε τι δυνατοτητες διατρησης ειχαν ακομα τα σκαγια ???
Τα μετρησα. Muller 28 Brain 22. Μικρή η διαφορά, ας το πούμε σχεδόν ισοπαλία. Σε σχέση με τα άλλα τουλάχιστον που ήταν τραγωδία.Εγώ πάλι το αντίθετο γύρω στα 26 το μουλερ , γύρω στα 29 το μπρειν θα το κοιτάξω πάλι αργοτρα στο ταμπλέτ γιατί το ιντερνετ σερνεται
Αν πραγματικά βλέπαμε με καθαρό μυαλό το μέλλον του κυνηγιού θα είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά, πιστεύω να έμαθες για την διαβούλευση για το πρόγραμμα Natura σχεδόν όλα τα κυκλαδωνησια χάνουν την μισή κυνηγετική έκταση αν περάσει όπως το να έχουν.Εσεις οι Συριανοι ειστε επικινδυνοι
Αν βγήκαν κ από πίσω προφανώς εννοείς
Αν βγήκαν κ από πίσω, στα 50 μέτρατότε,το παπί θα ξαναγυρίσει να πεθάνει στον τόπο του
Για βρες το αυτό γραμμένο σε ποστ μου ...επιμένεις ότι το ίδιο φυσίγγι με την ίδια ή παρεμφερή σύσφιξη θα βγάλει παρόμοιες συγκεντρώσεις;
Ναι, άλλη δουλειά δεν έχω!Για βρες το σε ποστ μου ...
Οχι Δημητρη δεν το εχω ακουσει,αλλα δεν μου φενεται παραξενο.Υπαρχει πολυς καπνος οσον αφορα το μελλον του κυνηγιου,μακαρι να βγω ψευτης.Αν πραγματικά βλέπαμε με καθαρό μυαλό το μέλλον του κυνηγιού θα είμαστε όλοι στην ίδια πλευρά, πιστεύω να έμαθες για την διαβούλευση για το πρόγραμμα Natura σχεδόν όλα τα κυκλαδωνησια χάνουν την μισή κυνηγετική έκταση αν περάσει όπως το να έχουν.
Λέω πάντα με το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ φυσίγγι, όχι το ίδιο .... δεν θα το βρεις πουθενά αυτό.Ναι, άλλη δουλειά δεν έχω!
Όλες οι συγκριτικές δοκιμές που έχεις βάλει είναι σε ζεύγη, με παρεμφερές τσοκ σε Μ2 και 1187 και ΙΔΙΟ φυσίγγι!Λέω πάντα με το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ φυσίγγι, όχι το ίδιο .... δεν θα το βρεις πουθενά αυτό.
...να θυμίσω ως παράδειγμα ... μια γόμωση με σκάγια Νο 4 νίκελ με Tecna που έδωσε με 354 μ/δλ 8 χιλ. διάτρηση...
Η κρούση στον πίνακα μας ξεγελά...
Το σκληρό σφαιρικό σκάγι που τρυπάει, και η αρκετή ταχύτητα σκοτώνει ...
Το αρκετή όπως το αντιλαμβάνεται κανείς... ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Συμβουλές-και-συνταγές-ιδιογόμωσης-Αρχείο.34/page-944#post-705793
Και εγώ Λεωνίδα αυτό βλέπω καλύτερο όλων το ufo δεύτερο το brain και μεγάλη απογοήτευση για εμένα το jebs heahunter το οποίο το περίμενα με αυτά που έχω διαβάσει στα ξένα σάιτ πολύ καλύτερο.Για πες μας τώρα @gvp9000 βλέποντας τις δοκιμές του @Mafia Calabria, επιμένεις ότι το ίδιο φυσίγγι με την ίδια ή παρεμφερή σύσφιξη θα βγάλει παρόμοιες συγκεντρώσεις; Γιατί εγώ βλέπω συντριπτική διαφορά υπέρ του Muller, δευτερευόντως του Brain και από εκεί και πέρα το χάος!
Σωστός τώρα τα ξαναμέτρησα πριν τα μαρκάρειςΤα μετρησα. Muller 28 Brain 22. Μικρή η διαφορά, ας το πούμε σχεδόν ισοπαλία. Σε σχέση με τα άλλα τουλάχιστον που ήταν τραγωδία.
Σε σχέση με τα άλλα τουλάχιστον που ήταν τραγωδία.Και εγώ Λεωνίδα αυτό βλέπω καλύτερο όλων το ufo δεύτερο το brain και μεγάλη απογοήτευση για εμένα το jebs heahunter το οποίο το περίμενα με αυτά που έχω διαβάσει στα ξένα σάιτ πολύ καλύτερο.
Βρες που γράφω ότι με ίδιο φυσίγγι και ίδια σύσφιξη βγάζεις ίδιες συγκεντρώσεις !!!!!Όλες οι συγκριτικές δοκιμές που έχεις βάλει είναι σε ζεύγη, με παρεμφερές τσοκ σε Μ2 και 1187 και ΙΔΙΟ φυσίγγι!
Δεν θα με τρελάνεις εμένα!