Ναι φιλε μου αν ενα σκαγι εχει 5 ποδολιβρες τα 10 εχουν 50 ποδολιβρες νομος παραπανω δυναμη θα δεχτει το πουλι νομος !!! Αν ενα σκαγι εχει 5 ποδολιβρες και βαλω ενα τσοκ και το ιδιο μου το κανει 8 ποδολιβρες εχει παραπανω δυναμη απο το αλλο σωστα??? Αν δεν ειχαν δυναμη να τρυπισουν αυτα τα σκαγια δε προκειτε να επεφτε ποτε νομοςμεγάλη συγκέντρωση = μεγάλη δύναμη - νομος
αυτα να τα πεις σε κατι παιδακια κατω απο το αυλακι! ονοματα δεν λεμε!υποληψης δεν θιγουμε!Τα B&P ποτέ δεν τα χώνεψα ...
Επίσης ζήτησα από τον ΓιώργηΣτο επόμενο επεισόδιο ο φίλος μας ο Joel θα δοκιμάσει 27 διαφορετικά τσοκ από 8 κατασκευαστές.
Θα πέσει πολύυυυ γέλιο ...
Βασίλη σε ποιον Γιώργο ζήτησες;Επίσης ζήτησα από τον Γιώργη
https://www.youtube.com/@TheNewHuntersGuide/
να δοκιμάσει την Mossberg 930 και μια Benelli της σειράς πχ Μ1 Μ2 χωρίς μοντίφες με μολύβια και στάνταρ τσοκ mod ή full σε βαλλιστικό τζελ.
Αν το κάνει το καθαρόαιμο, νομίζω ότι θα έχουμε την απάντηση που ψάχνουμε χρόνια ...
George KonetesΒασίλη σε ποιον Γιώργο ζήτησες;
Ούτε εγώ τα βρήκα ποτέ με τα φυσίγγια αυτά.Δεν μιλάω για δράμια, γενικά μιλάω για τα b&p.
Δράμια δεν ξέρω κανέναν που να τα χρησιμοποιεί συστηματικά τουλάχιστον στην περιοχή που ζω.
Τουλάχιστον είναι όμορφα
Θα έχεις απάντηση για τα όπλα που θα δοκιμαστούν!Επίσης ζήτησα από τον Γιώργη
να δοκιμάσει την Mossberg 930 και μια Benelli της σειράς πχ Μ1 Μ2 χωρίς μοντίφες με μολύβια και στάνταρ τσοκ mod ή full σε βαλλιστικό τζελ.
Αν το κάνει το καθαρόαιμο, νομίζω ότι θα έχουμε την απάντηση που ψάχνουμε χρόνια ...
Μιλάμε για φοβερές διαφορές Γιάννη ... οι μικρές δεν μας ενδιαφέρουνΘα έχεις απάντηση για τα όπλα που θα δοκιμαστούν!
Αυτά,τα συγκεκριμένα.
Με τα συγκεκριμένα φυσιγγια,με τις οποίες αστάθειες έχουν μεταξύ των.
ΟΚ!Μιλάμε για φοβερές διαφορές Γιάννη ... οι μικρές δεν μας ενδιαφέρουν
απο τι ειδα σε αλλο καναλι που δοκιμαζε πολλα οπλα για παπιοκυνηγι η moss εβγαλε τα καλυτερα αποτελεσματα σε συγκεντροσης δε ξερω απο θεμα διατρησηςΕπίσης ζήτησα από τον Γιώργη
Αυτός είναι σιαπέρας.απο τι ειδα σε αλλο καναλι που δοκιμαζε πολλα οπλα για παπιοκυνηγι η moss εβγαλε τα καλυτερα αποτελεσματα σε συγκεντροσης δε ξερω απο θεμα διατρησης
σαπιερας εισαι θεος πεθαναΑυτός είναι σιαπέρας.
Γιατι σιαπερας πηδις δεν εβγανε πρωτ τη μπινελ ???? ΑχαχαχαχαχχαχαχαΑυτός είναι σιαπέρας.
Ο Γιώργης είναι καλύτερος για τέτοιες δουλειές.
Και ο Joel ο καλυτερότερος.
Σας λέω τα αποτελέσματα από τώρα με τον κίνδυνο να γίνω ρεζίλι.
Ο Joel θα αποδείξει ότι μόνο η σύσφιξη παίζει ουσιαστικό ρόλο και ο Γιώργης δεν θα βρει διαφορές σε διάτρηση.
Είδωμεν ...
Γιατι σιαπερας πηδις δεν εβγανε πρωτ τη μπινελ ???? Αχαχαχαχαχχαχαχα
Τα διαγράμματα του κι εγώ τα εμπιστεύομαι. Τα όπλα του δεν εμπιστεύομαι.Για αυτό εγώ μόνο τον Βασίλη εμπιστεύομαι και τα διαγράμματα του
Οξύμωρο!Τα διαγράμματα του κι εγώ τα εμπιστεύομαι. Τα όπλα του δεν εμπιστεύομαι.