Καθίστε να μου έρθει η όρεξη και θα δείτε πως τρυπάει ο τενεκές με #7.5 ή #8 στα 30m.
Με κοτρόνι όμως πάνω ...
Να σου δωσω σεταπ ....να τον τρυπησεις με Ν9 σκαγια με 2% αντιμονιο δλδ απλα ???
Καθίστε να μου έρθει η όρεξη και θα δείτε πως τρυπάει ο τενεκές με #7.5 ή #8 στα 30m.
Με κοτρόνι όμως πάνω ...
Βρήκες TSS;Καθίστε να μου έρθει η όρεξη και θα δείτε πως τρυπάει ο τενεκές με #7.5 ή #8 στα 30m.
Με κοτρόνι όμως πάνω ...
ΤSS(Τενεκέ Sκουριασμενο-Sιτεμενο)Βρήκες TSS;
Για να έχεις συγκέντρωση σε μεγάλες αποστάσεις 2 πράγματα κάνεις ...Όταν έχουμε μικρές παραμορφώσεις, έχουμε και καλές κατανομές. Αν έχουμε πολύ σκληρά σκάγια όπως στα αμερικάνικα, ελάχιστες διαφορές (έχω δει) με διαφορετικές κάννες. Αν όμως έχουμε μαλακό ή ημίσκληρο σκαγι και δεν έχουμε buffer, τότε όσο πιο ομαλά γίνεται η μετάβαση από τον κώνο στον κυρίως αυλό και όσο λιγότερη δυσκαμψία έχουν τα τοιχώματα της κάννης, τόσο λιγότερες διατμητικες τάσεις στα σκάγια. Άρα, λιγότερες παραμορφώσεις και καλύτερες κατανομές!( Με ίδιο πάντα σεταπ)
Βρήκες TSS;
Αρχίζει ο σασμός λεμεεε...Ας είναι και έκθεση ... δεν πειράζει ...
Να το δω και θα το πιστέψω''Γκάζια '' + αλευρι....και ο χαρος βγηκε παγανια ...και ας Ν9 δασκαλε !!!
Ο ντενεκες δεν εχει καμια τυχη στα 30.....σουρωτηρι θα γινει !!!
Remington Heavy Dove θα ρίξω ... απλά δεν θυμάμαι τι νούμερο σκαγιών έχω ,,,Βρήκες TSS;
Πιο αργό κι απ'το replay δηλαδή. Και λες θα τρυπήσει;Remington Heavy Dove θα ρίξω ... απλά δεν θυμάμαι τι νούμερο σκαγιών έχω ,,,
Ρε άι γέμισε κανένα 8άρι να τρυπήσω τον τενεκέ ... πάμε αύριο ?Αρχίζει ο σασμός λεμεεε...
Δεν γράφω έκθεση ιδεών! Το φαινόμενο προσπαθώ να ερμηνεύσω, καθώς και την τόση συζήτηση που ακούω εδώ και 20 χρόνια για κάννες, κώνους και μέταλλα.Για να έχεις συγκέντρωση σε μεγάλες αποστάσεις 2 πράγματα κάνεις ...
Μειώνεις τις παραμορφώσεις
Προσπαθείς να κρατήσεις την δέσμη ενωμένη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση, όπως είχες γράψει και εσύ κάποια στιγμή.
Τα θέματα είναι 2 ...
Πιέσεις=ασφάλεια και επαναληψιμότητα=σταθερότητα φυσιγγίου ...
Αφού έχεις κάνει δοκιμές με διαφορετικές κάνες και μαλακά ή ημίσκληρα σκάγια τι διαφορές έχεις δει ... σε σχέση με κώνους κι αυλούς και βασικά στην διάτρηση και μετά στην συγκέντρωση ... αριθμούς όμως, μην μου γράψεις καμιά έκθεση ιδεών ...
Θα δείξει ...Πιο αργό κι απ'το replay δηλαδή. Και λες θα τρυπήσει;
Να το δω και θα το πιστέψω
Άρα με αυτό πάμε για φασσες στα μπασιματα;Μην αμφιβαλεις....για να στο λεω...το εχω κανει με SIPE σε κοντρα δοση και 28 γραμμαρια σκαγια...!!!
Πιο πολύ μου αρέσουν τα μαθηματικά και η φυσική (αντοχή υλικών, δυναμική, στατική) πάρα η έκθεση!!Ας είναι και έκθεση ... δεν πειράζει ...
Άρα με αυτό πάμε για φασσες στα μπασιματα;
Το καλοκαίρι με 40⁰ βαθμούς και ατσάλινα σκάγια ααα ξέχασα και Mε BEENEEELIIΚαθίστε να μου έρθει η όρεξη και θα δείτε πως τρυπάει ο τενεκές με #7.5 ή #8 στα 30m.
Με κοτρόνι όμως πάνω ...
Απλά τον ζεσταίνεις στους 800° C, τον σμπαριαζεις και βγάζεις φωτό όταν έχει κρυώσει!Το καλοκαίρι με 40⁰ βαθμούς και ατσάλινα σκάγια ααα ξέχασα και Mε BEENEEELII
Fly control βύσματος -αντιβαρο-επιμεταλλωμενα.Αλευρι στα ψάρια.''Γκάζια '' + αλευρι....και ο χαρος βγηκε παγανια ...και ας ειναι Ν9 δασκαλε !!!
Ο ντενεκες δεν εχει καμια τυχη στα 30 μετρα.....σουρωτηρι θα γινει !!!