Δοκιμές διάτρησης

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Και να δεις κάποιες, πάλι στο κυνήγι δεν θα δεις διαφορές αν το όπλο σου έρχεται στοιχειωδώς καλά.

Άρα να υποθέσω ότι κυνηγάς μόνο με την Moss μιας και ενδιαφέρεσαι για την μέγιστη υπεροχή σκοτωμάτων ?
Ή δεν είναι σαφείς οι διαφορές οπότε ρίχνουν όλα σχεδόν το ίδιο ;
😂😂
Κυνηγάω με όλα μου τα όπλα εκ περιτροπής!
Μάλιστα,μπορώ να πω ότι με τα πιο σκοτωτικα κυνηγάω λιγότερες φορές απ'οτι με τ'αλλα!
Την centro,την έχω ξεσκίσει επειδή είναι ελαφριά,την γουστάρω σαν σκοπευτική γραμμή(ίσως το καλύτερο μου όπλο συνολικά σ'αυτο το κομμάτι),σαν αίσθηση και δεν θέλει ιδιαίτερη φροντίδα.
Η βλητική της επάρκεια,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΛΩ,είναι ικανή!🙂

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ!
Υπάρχουν διακριτές διάφορες.
Και μιλάω για όπλα που τα κατέχω από 40 χρόνια έως 5 το πιο πρόσφατο.

Εκεί ναι αναμφίβολα ναι,ααααααλλλλλλά έχουμε κ τον Νίκο‼️ να έχει δοκιμάσει Τα φυσίγγια του‼️ με διάφορα όπλα κ να ομολογεί ότι, δεν τίθεται θέμα,,,,ο αντίλογος όμως πάντα θα υφίσταται....σο λέει σκούτων καλύτειρα....άι βρες είσυ μειτά ιεπιστημ να αποδείξ του γιατί‼️κι αν‼️
Δεν πρόκειται κανένας να αλλάξει γνώμη, ούτε αυτοί που μετράνε, ούτε αυτοί που ανιχνεύουν σκοτωτικές διαφορές.
Όπως γνώμη δεν αλλάζει και ο άλλος που ισχυρίζεται ότι τα φυσίγγια του σκοτώνουν δισκάκι στα 80μ.
Οπότε κουβέντα να γίνεται.

Αν το σκεφτεί κάποιος θα καταλάβει ότι η βλητική υπεροχή είναι μια τεράστια μπαρούφα ακόμα και σαν όρος να χρησιμοποιείται.

Κρίμα είναι ρε παιδιά να καθιερώσουμε το σκοτωτικο αντί του φονικού, τι φταίει η ελληνική ;
Τοτε κατα την ελληνική εφαρμοστε το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ .Θα λεμε συνεβει θανατηφορο ατυχημα εις το πτηνον κατοπιν σφοδρης συγκρουσεως με πληθος σκαγιων.

Κρίμα είναι ρε παιδιά να καθιερώσουμε το σκοτωτικο αντί του φονικού, τι φταίει η ελληνική ;
Η λέξη "φονικό" θα ξεσηκώσει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Τοτε κατα την ελληνική εφαρμοστε το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ .Θα λεμε συνεβει θανατηφορο ατυχημα εις το πτηνον κατοπιν σφοδρης συγκρουσεως με πληθος σκαγιων.
Τα ίδια ...
Και το σκοτωτικό βέβαια δεν πάει πίσω ...

Οπότε η καλύτερη και πιο soft λέξη νομίζω είναι το "κοιμιστικό" 😁 😜

Και μετά θα εξεταζουμε την σφοδρότητα και θα μετράμε το πλήθος...🥰

Η λέξη "φονικό" θα ξεσηκώσει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Τα ίδια ...
Και το σκοτωτικό βέβαια δεν πάει πίσω ...

Οπότε η καλύτερη και πιο soft λέξη νομίζω είναι το "κοιμιστικό" 😁 😜
Πάρτε μπενελλι κοιμίζει καλύτερα😆😆😆😆😆😆

Το επόμενο μοντέλο της μπενελλι θα λέγεται,ΝΑΝΙ ΝΑΝΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ😆😆😆😆😆😆😆
'Η Μπερντ γουισπερ😆😆😆😆😆
'Η χιπνο σούπερ ‼️😆😆😆😆
Εν τω μεταξύ, όποιος πάει στο Urbino αντί να βάλει λίγο μυαλό στους μηχανικούς και να τους πει τι έχει δει στο πεδίο, πίνει καφέδες, τρώει κουλούρια και κοιτάζει πως κόβουν τα cnc.

Εν τω μεταξύ, όποιος πάει στο Urbino αντί να βάλει λίγο μυαλό στους μηχανικούς και να τους πει τι έχει δει στο πεδίο, πίνει καφέδες, τρώει κουλούρια και κοιτάζει πως κόβουν τα cnc.
Έτσι,εγώ όταν πάω, θα πάρω την στρέτο εσσπρεσια,(δεν με κόβω ,να προλάβω να τελειώσω φρέντο)θα ανάψω ένα τσιγάρο κ μετά από 3 τζουρες ,θα τους πω τα μαντάτα‼️😆κύριοι, τα όπλα σας είναι βιγκαν😆μην κοιτάτε που είναι πρώτα σε πωλήσεις ,άλλο αυτό άλλο το άλλο😆

Έτσι,εγώ όταν πάω, θα πάρω την στρέτο εσσπρεσια,(δεν με κόβω ,να προλάβω να τελειώσω φρέντο)θα ανάψω ένα τσιγάρο κ μετά από 3 τζουρες ,θα τους πω τα μαντάτα‼️😆κύριοι, τα όπλα σας είναι βιγκαν😆μην κοιτάτε που είναι πρώτα σε πωλήσεις ,άλλο αυτό άλλο το άλλο😆
Μου αρεση που τρολαρεσε μόνος σου!!!!! Αν πηστεψουμε το johnnybrown?????

Back