Τότε θα μπει η ταφόπλακα στη ΜπενέλιΤο μόνο που θα μετράει θα είναι η συγκέντρωση.
Πολύ σωστά!!Aνθέλληνας καί πολύ ''πούστης '' ο συγκεκριμένος πλήν όμως ευφυής .
Μπα, ίσα ίσα τότε δεν θα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι δεν σκοτώνουν!!Τότε θα μπει η ταφόπλακα στη Μπενέλι
Θα κάνουμε reset σε όλα τότε Βασίλη, τσοκ, αποστάσεις βολής, Νο και βάρος σκαγιών, πυριτιδες και γόμωσης κ.λ.πΌταν τα μολύβδινα απαγορευτούν και τα σκληρά κράματα πάρουν την θέση τους δεν θα υπάρχει κανένα νόημα να μιλάμε για διάτρηση ... θα είναι με πολύ μεγάλη ακρίβεια υπολογίσιμη αν ξέρεις μόνο την αρχική.
Το μόνο που θα μετράει θα είναι η συγκέντρωση.
Δε θα χρειαστεί κάτι τέτοιο είναι πιο απλά τα πράγματα .Απλά όταν ρίχνεις ατσάλια θα πρέπει να είσαι 10 φορές πιο προσεκτικόςΘα κάνουμε reset σε όλα τότε Βασίλη, τσοκ, αποστάσεις βολής, Νο και βάρος σκαγιών, πυριτιδες και γόμωσης κ.λ.π
Θα βάλουμε τη μπλε ποδιά μας και θα κάτσουμε στο θρανίο της πρώτης Δημοτικού να τα πάρουμε όλα απ' την αρχή...
Τώρα στα γεράματα...μάθε γέρο γράμματα...
Κατι θα κάνουμε...Δε θα χρειαστεί κάτι τέτοιο είναι πιο απλά τα πράγματα .Απλά όταν ρίχνεις ατσάλια θα πρέπει να είσαι 10 φορές πιο προσεκτικός
Δε θα χρειαστεί κάτι τέτοιο είναι πιο απλά τα πράγματα .Απλά όταν ρίχνεις ατσάλια θα πρέπει να είσαι 10 φορές πιο προσεκτικός
Εγώ πιστεύω οτι η διάτρηση ίσως κάνει τη διαφορά απο όπλο σε όπλο, δεν νομίζω οτι στη συγκέντρωση έχουν μεγάλες διαφορές. Η συγκέντρωση με ένα τσοκ καλό αλλάζει. Η διάτρηση όμως δεν μπορεί να αλλάξει, είναι θέμα φυσιγγίου και κάννης έπειτα.
Για να κάνεις στοκ χρειάζεσαι 5 χρόνων ακαθάριστες αποδοχές...Εγώ δε θα ρίχνω ατσάλινα σκάγια, έχουν τσιπακι και το χάραγμα του εξαποδο.
Κάντε στοκ με μολύβδινα να έχετε να ρίχνετε αδέρφια.
Κάνε στοκ μ ότι αποδοχές διαθέτεις... Τουλάχιστον για τα μη magnum όπλα!Για να κάνεις στοκ χρειάζεσαι 5 χρόνων ακαθάριστες αποδοχές...
Άλλη πρόταση!
Σωστό κι αυτό!
Λαγό, μπεκάτσα, γουρούνι, πλέξιμο, καφενείο, ΠΡΟΠΟΣωστό κι αυτό!
Αν όμως είσαι λίγο γλυκοσκανταλος?
Για να κάνεις στοκ χρειάζεσαι 5 χρόνων ακαθάριστες αποδοχές...
Άλλη πρόταση!
Δεν είναι θέμα κάνης.Εγώ πιστεύω οτι η διάτρηση ίσως κάνει τη διαφορά απο όπλο σε όπλο, δεν νομίζω οτι στη συγκέντρωση έχουν μεγάλες διαφορές. Η συγκέντρωση με ένα τσοκ καλό αλλάζει. Η διάτρηση όμως δεν μπορεί να αλλάξει, είναι θέμα φυσιγγίου και κάννης έπειτα.
Σπύρο εννοείται ότι θα προσαρμοστούμε... Ζόρι (περιορισμούς) μόνο,θα τραβήξουν οι απλές θαλάμες,τα σταθερά κλειστά τσοκ και τα "διασποράς- μάλλινα).Θα κυνηγήσουμε βρε παιδιά και με τα ατσάλινα...
Εδώ άλλοι προσαρμοστήκανε και κυνηγάνε πράσινα και χήνες...στην τσιχλιτσα θα κολλήσουμε...
Δεν είναι το βλητικό κομμάτι το θέμα...η ασφάλεια είναι το θέμα, από τον κίνδυνο εξοστρακισμού σε βολές με φόντο πετρωδες έδαφος και ξερά κλαδιά...