Δοκιμές διάτρησης

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όταν τα μολύβδινα απαγορευτούν και τα σκληρά κράματα πάρουν την θέση τους δεν θα υπάρχει κανένα νόημα να μιλάμε για διάτρηση ... θα είναι με πολύ μεγάλη ακρίβεια υπολογίσιμη αν ξέρεις μόνο την αρχική.
Το μόνο που θα μετράει θα είναι η συγκέντρωση.

Aνθέλληνας καί πολύ ''πούστης '' ο συγκεκριμένος πλήν όμως ευφυής .
Πολύ σωστά!!
Τότε θα μπει η ταφόπλακα στη Μπενέλι 💀✝️
Μπα, ίσα ίσα τότε δεν θα μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι δεν σκοτώνουν!!😉

Όταν τα μολύβδινα απαγορευτούν και τα σκληρά κράματα πάρουν την θέση τους δεν θα υπάρχει κανένα νόημα να μιλάμε για διάτρηση ... θα είναι με πολύ μεγάλη ακρίβεια υπολογίσιμη αν ξέρεις μόνο την αρχική.
Το μόνο που θα μετράει θα είναι η συγκέντρωση.
Θα κάνουμε reset σε όλα τότε Βασίλη, τσοκ, αποστάσεις βολής, Νο και βάρος σκαγιών, πυριτιδες και γόμωσης κ.λ.π

Θα βάλουμε τη μπλε ποδιά μας και θα κάτσουμε στο θρανίο της πρώτης Δημοτικού να τα πάρουμε όλα απ' την αρχή...

Τώρα στα γεράματα...μάθε γέρο γράμματα...

Θα κάνουμε reset σε όλα τότε Βασίλη, τσοκ, αποστάσεις βολής, Νο και βάρος σκαγιών, πυριτιδες και γόμωσης κ.λ.π

Θα βάλουμε τη μπλε ποδιά μας και θα κάτσουμε στο θρανίο της πρώτης Δημοτικού να τα πάρουμε όλα απ' την αρχή...

Τώρα στα γεράματα...μάθε γέρο γράμματα...
Δε θα χρειαστεί κάτι τέτοιο είναι πιο απλά τα πράγματα .Απλά όταν ρίχνεις ατσάλια θα πρέπει να είσαι 10 φορές πιο προσεκτικός

Δε θα χρειαστεί κάτι τέτοιο είναι πιο απλά τα πράγματα .Απλά όταν ρίχνεις ατσάλια θα πρέπει να είσαι 10 φορές πιο προσεκτικός
Κατι θα κάνουμε...
Θα τη βρούμε την άκρη...

Το κυνήγι μια φορά δε θα το κόψουμε...

Εγώ πιστεύω οτι η διάτρηση ίσως κάνει τη διαφορά απο όπλο σε όπλο, δεν νομίζω οτι στη συγκέντρωση έχουν μεγάλες διαφορές. Η συγκέντρωση με ένα τσοκ καλό αλλάζει. Η διάτρηση όμως δεν μπορεί να αλλάξει, είναι θέμα φυσιγγίου και κάννης έπειτα.

Οσο προσεκτικος και να εισαι.....πιστευω οτι θα εχουμε αρκετους τραυματισμους σε καθε σεζον..!!!
Φανταζεσαι...ατσαλι στον τσιχλοκοτσυφα ....και ο νοων νοειτω Γιαννη !!!

Εγώ πιστεύω οτι η διάτρηση ίσως κάνει τη διαφορά απο όπλο σε όπλο, δεν νομίζω οτι στη συγκέντρωση έχουν μεγάλες διαφορές. Η συγκέντρωση με ένα τσοκ καλό αλλάζει. Η διάτρηση όμως δεν μπορεί να αλλάξει, είναι θέμα φυσιγγίου και κάννης έπειτα.

Η καννη δεν εχει να κανει με την διατρηση....Ειναι καθαρα θεμα φυσιγγιου..
Τωρα οσον αφορα την συγκεντρωση...κατω απο 3* αστρα ( 2*-1* αστρα ) δεν ριχνεις...
Το 90% των κυνηγων....τα 40+ μετρα θα τα ξεχασουν φιλε μου !!!

Εγώ δε θα ρίχνω ατσάλινα σκάγια, έχουν τσιπακι και το χάραγμα του εξαποδο.
Κάντε στοκ με μολύβδινα να έχετε να ρίχνετε αδέρφια.
Για να κάνεις στοκ χρειάζεσαι 5 χρόνων ακαθάριστες αποδοχές...
Άλλη πρόταση!🙂

Δεν είναι θέμα κάνης.

Θα κυνηγήσουμε βρε παιδιά και με τα ατσάλινα...
Εδώ άλλοι προσαρμοστήκανε και κυνηγάνε πράσινα και χήνες...στην τσιχλιτσα θα κολλήσουμε...

Δεν είναι το βλητικό κομμάτι το θέμα...η ασφάλεια είναι το θέμα, από τον κίνδυνο εξοστρακισμού σε βολές με φόντο πετρωδες έδαφος και ξερά κλαδιά...

Θα κυνηγήσουμε βρε παιδιά και με τα ατσάλινα...
Εδώ άλλοι προσαρμοστήκανε και κυνηγάνε πράσινα και χήνες...στην τσιχλιτσα θα κολλήσουμε...

Δεν είναι το βλητικό κομμάτι το θέμα...η ασφάλεια είναι το θέμα, από τον κίνδυνο εξοστρακισμού σε βολές με φόντο πετρωδες έδαφος και ξερά κλαδιά...
Σπύρο εννοείται ότι θα προσαρμοστούμε... Ζόρι (περιορισμούς) μόνο,θα τραβήξουν οι απλές θαλάμες,τα σταθερά κλειστά τσοκ και τα "διασποράς- μάλλινα).
Εγώ π.χ. με όπλο φέρμας,με απλές θαλάμες έχω θέμα στην αντικατάσταση των 32-34 γραμμαρίων σε μάλλινα (diana κτλ) κ διασποράς! Έτσι ξεκίνησα στοκ σε φυσίγγια κ υλικά για ιδιογόμωση.
Στα υπόλοιπα κυνήγια με 3" καραμπίνα με τσοκ δε με πολυαπασχολεί... Θα παίξει ατσάλι!

Last edited:
Θα γινουν και οι σφαιρες του στρατου με ατσαλενιες;
Αμα τις κανουν αυτες να ερθουν να πειραξουν και τα φουσεκια

Αντε με την πρασινη τους μαλακινση

Φαγωθηκαν με το χαρτινο καλαμακι και βγηκε χειροτερο απο το πλαστικο

Back