Σε αστερι ; Αν ναι εισαι στα 475-480 μ/δ ετσι το φτιαχνω και εγω αστο οπως ειναι και μεχρι τα 80 μ οπου το δεις τουφεκα το !!!Αλλη μια δοκιμή στα 45 μέτρα με 6βολο 13/0 9,5mm.
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!
Σε αστερι ; Αν ναι εισαι στα 475-480 μ/δ ετσι το φτιαχνω και εγω αστο οπως ειναι και μεχρι τα 80 μ οπου το δεις τουφεκα το !!!Αλλη μια δοκιμή στα 45 μέτρα με 6βολο 13/0 9,5mm.
Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!
Σε ρελι είναι στα 63,5mm κλεισμένο με bior 20.Σε αστερι ; Αν ναι εισαι στα 475-480 μ/δ ετσι το φτιαχνω και εγω αστο οπως ειναι και μεχρι τα 80 μ οπου το δεις τουφεκα το !!!
Σε ρελι δεν το εχω δοκιμασει να σου πω η δεν θυμαμαι να το εχω δοκιμασει !! Αλλα λογικα μια πτωση στη ταχυτητα 20-25μ/δ θα την εχεις αλλα και παλι μια χαρα ειναι !!Σε ρελι είναι στα 63,5mm κλεισμένο με bior 20.
Πιστεύω ότι δεν πρέπει να φεύγουμε πολύ από την προοδευτικοτητα που έχει ορίσει ο κατασκευαστής ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω.Σε αυτό το φορτίο καλύτερα να δοκίμαζες μια 32αρα,34σαρα.Αφου δεν υπάρχει δυνατότητα ταχογραφου πάρε ένα επώνυμο εμπορικό και δες διάτρηση, μέσες άκρες φέρε και το δικό σου στα ίδια.Αν πάλι θέλεις στείλε μου ένα setup να στο ταχογραφησω εγώ το πρόβλημα είναι ότι διαθέτω μόνο 11/0.Δεν είχε καθόλου ακαυτη! Ήταν πεντακάθαρη η κάνη πέρα από τις μολυβδωσεις αχαχαχχα
Μεχρι 2,5 πας ανεταBior 20, ταχύτητα δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω χρονογράφο.
Ίσως κάποιος εμπειρος μπορεί να το υπολογίσει στο περίπου και να μου πει μηπως μπορώ να το πάω στα 2,35 mg2.
Αστο Γιωργο στα δραμια δεν εχει καμια σχεση !! Εναι διαφορετικη η στηλη σκαγιων κατι σαν τα ατσαλινα παει !!Πιστεύω ότι δεν πρέπει να φεύγουμε πολύ από την προοδευτικοτητα που έχει ορίσει ο κατασκευαστής ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω.Σε αυτό το φορτίο καλύτερα να δοκίμαζες μια 32αρα,34σαρα.Αφου δεν υπάρχει δυνατότητα ταχογραφου πάρε ένα επώνυμο εμπορικό και δες διάτρηση, μέσες άκρες φέρε και το δικό σου στα ίδια.Αν πάλι θέλεις στείλε μου ένα setup να στο ταχογραφησω εγώ το πρόβλημα είναι ότι διαθέτω μόνο 11/0.
Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο,έχω σεταπ για κυνήγι απλά είναι αυτό που μας τρώει μέσα μας!! Δεν υπάρχει λόγος να τρέχω και εσένα.Πιστεύω ότι δεν πρέπει να φεύγουμε πολύ από την προοδευτικοτητα που έχει ορίσει ο κατασκευαστής ούτε προς τα πάνω ούτε προς τα κάτω.Σε αυτό το φορτίο καλύτερα να δοκίμαζες μια 32αρα,34σαρα.Αφου δεν υπάρχει δυνατότητα ταχογραφου πάρε ένα επώνυμο εμπορικό και δες διάτρηση, μέσες άκρες φέρε και το δικό σου στα ίδια.Αν πάλι θέλεις στείλε μου ένα setup να στο ταχογραφησω εγώ το πρόβλημα είναι ότι διαθέτω μόνο 11/0.
Θα το πάω μια μέχρι 2,35 και βλέπω...Μεχρι 2,5 πας ανετα
Δεν υπάρχει πρόβλημα....τώρα που τελείωσε το τρυγόνι μέχρι τις 12 Οκτωβρίου θα ξύνω τα αχιδι@μου.Σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο,έχω σεταπ για κυνήγι απλά είναι αυτό που μας τρώει μέσα μας!! Δεν υπάρχει λόγος να τρέχω και εσένα.
Να σε ρωτησω....τα 13/0 απο που τα αγορασες,4,85gr- 4,9gr περίπου.
Τα 8 δράμια 13/0 βγαίνουν στα 39,15 με 39,20 gr.
40gr είναι Γιώργο.Έχεις 30gr γόμωση...θέλω να πιστεύω ότι η MG2 δεν θα σου δώσει "αυτό# πού είναι κατασκευασμενη να κάνει....γνώμη μου μην ανεβάζεις άλλο και κοίτα για ακαυτη.Τα αποτελέσματα της βραδυφλογιας είναι επικίνδυνα.
Έκανα λάθος?Κατάλαβα 6 δράμια 13/0.... 5gr έκαστο.40gr είναι Γιώργο.
Για 6 βολο μιλαει και εγω ετσι καταλαβα αν ειναι 8 βολο ακυρα ολλαΈκανα λάθος?Κατάλαβα 6 δράμια 13/0.... 5gr έκαστο.
Τα είχα πάρει από τον μπαφα πέρυσιΝα σε ρωτησω....τα 13/0 απο που τα αγορασες,
6 βολο ή 8 βολο ήταν ?Τα είχα πάρει από τον μπαφα πέρυσι
6βολο είναι, απλα θυμόμουν πόσο είχα ζυγίσει τα 8βολα που ήταν 39,15γραμΓια 6 βολο μιλαει και εγω ετσι καταλαβα αν ειναι 8 βολο ακυρα ολλα
6βολο6 βολο ή 8 βολο ήταν ?
Τα 13/0 ,τι διάμετρο έχουν Κώστα;6βολο
9,4-9,5mmΤα 13/0 ,τι διάμετρο έχουν Κώστα;
Αν δεν εφαγες κλωτσο γερο δεν ειχες πολες ταχυτητες πατα το λιγο το εχεις -5,5 απο το αρχικο υψος καντο -6Θα το πάω μια μέχρι 2,35 και βλέπω...
Δεν ήταν σκληρό πάντως στο 2,30 από θέμα κλωτσηματος.