Σήμερα άλλαξα και πατούμενα.
Τα προηγούμενα είχαν κάνει μόλις 75.000 χλμ
3Σήμερα άλλαξα και πατούμενα.
Τα προηγούμενα είχαν κάνει μόλις 75.000 χλμ
Bridgestone turanza t001 το χειρότερο χωρίς υπερβολή λάστιχο που έχω οδηγήσει ποτέ σε αυτοκίνητο. Τα είχε προσφορά το κατάστημα, ήταν φρέσκα ( 2 μηνών ) και τα αγόρασα. Από τον οκτώβρη ως τώρα τους έχω κάνει 8.000km. Το μόνο καλό που έχουν είναι ότι είναι σκληρά και δεν χαλάνε στο χωματόδρομο και στα χαλίκια που πάω στα κυνήγια.
3
Διονύση με γεια και καλοτάξιδα! Ποια έβαλες τελικά; Καινούρια;
Διονύση δηλαδή η αγορά μέσω διαδικτύου (με μεταφορικά), μαζί με την τοποθέτηση στο κατάστημα σου κόστισαν λιγότερο από μία απευθείας συναλλαγή σε κάποιο κατάστημα? Μου λες σε παρακαλώ ακριβώς το μοντέλο του ελαστικού , την διάσταση και την τιμή να κάνω μια σύγκριση.Ευχαριστώ Χρήστο.
Καινούργια Εβαλα .Προτίμησα αυτά που φόραγε απο την μάνα του από τα οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένος (Khumo).
Τιμή απίστευτη με την μέθοδο αγοράς απο το διαδίκτυο.
Πριν τα παραγγείλω πήγα σε ενα γνωστο βουλκανιζατέρ και ρώτησα πόσα θα μου πάρει για να μου τα τοποθετήσει.Αμέσως ο τυπάς προσφέρθηκε να τα παραγγείλει αυτός και να με απαλλάξει απο την διαδικασία .
Σε 8 μέρες τα λάστιχα ήρθαν (χωρίς να εχει μεσολαβήσει αντιπρόσωπος ) τα έβαλα και ολα καλά
Όλα αυτά τα αναφέρω διότι αν παραγγείλεις λάςτιχα μέσω ιντερνετ το κέρδος ειναι πολυυυυυυυυυ μεγάλο.
235/60HR17 KUMHO TL 798 PLUS ημερ.παραγ. 28η εβδομάδα 2014Διονύση δηλαδή η αγορά μέσω διαδικτύου (με μεταφορικά), μαζί με την τοποθέτηση στο κατάστημα σου κόστισαν λιγότερο από μία απευθείας συναλλαγή σε κάποιο κατάστημα? Μου λες σε παρακαλώ ακριβώς το μοντέλο του ελαστικού , την διάσταση και την τιμή να κάνω μια σύγκριση.
Είναι όντως καλή η τιμή , εγώ τα βρήκα 468€.235/60HR17 KUMHO TL 798 PLUS ημερ.παραγ. 28η εβδομάδα 2014
Μου κόστισαν 400 ευρώ με τα πάντα όλα , ζυγοσταθμισμένα & τοποθετημένα.
Για την ακρίβεια 390 μου είπε το παλικάρι αλλά επειδή με εξυπηρέτησε του έδωσα 400.
Χρήστο δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος λαστιχάς έχει site.Θα δω όμως και θα ενημερώσω.Το link υπάρχει;
Για την ημερομηνία παραγωγής δεν υπάρχει φόβος;
Χρήστο δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος λαστιχάς έχει site.Θα δω όμως και θα ενημερώσω.
Το λάστιχο βγήκε απο την παραγωγή Ιούλιο του 2014.Νομίζω ότι είναι μια χαρά αφου τα λάστιχα , απ ότι ξέρω , θέλουν μερικούς μήνες ακινησίας πριν χρησιμοποιηθούν.
Σε κάθε περίπτωση , η ημερομηνία παραγωγής τους είναι φυσιολογική
Διονύση ο λαστιχάς δεν τα είχε παραγγείλει από internet; Γι΄ αυτό ρώτησα για το site.
Για την ημερομηνία παραγωγής αναφέρθηκα γενικά για παραγγελία από το internet πώς μπορούμε να είμαστε εξασφαλισμένοι;
Ρε Διονύση τώρα με κούφανες, εδώ αγοράζουμε από εξωτερικό ένα ζευγάρι γαλότσες και τρέμει η ψυχή μας μην υπερβούν το βάρος και μας σταματήσουν στο τελωνείο και εσύ έφερες λάστιχα; Πως γίνεται αυτό και για να πάρεις ένα ζευγάρι waders σου έρχεται χρυσό;
Δώσε αν θες καμιά πληροφορία; Από που τα πήρες; Πόσο πήγαν τα μεταφορικά κτλ κτλ κτλ.