Ελαστικά

Ρε Διονύση τώρα με κούφανες, εδώ αγοράζουμε από εξωτερικό ένα ζευγάρι γαλότσες και τρέμει η ψυχή μας μην υπερβούν το βάρος και μας σταματήσουν στο τελωνείο και εσύ έφερες λάστιχα; Πως γίνεται αυτό και για να πάρεις ένα ζευγάρι waders σου έρχεται χρυσό; .fff.

Δώσε αν θες καμιά πληροφορία; Από που τα πήρες; Πόσο πήγαν τα μεταφορικά κτλ κτλ κτλ.
Δεν νομίζω να είναι παραγγελία από εξωτερικό. Πάντος τα παρουσιάζει πολλύ χαλαρά ο Διονύσης , ίσως όμως να έπεσε στην περίπτωση , άρα πρέπει να γίνει Β τέστ. Το λεω γιατί πότε - πότε βρείσκεται κάτι που για κάποιο Χ λόγο το πέρνουμε φθηνά και την επόμενη φορά δεν ισχύει. .xm.

Ρε Διονύση τώρα με κούφανες, εδώ αγοράζουμε από εξωτερικό ένα ζευγάρι γαλότσες και τρέμει η ψυχή μας μην υπερβούν το βάρος και μας σταματήσουν στο τελωνείο και εσύ έφερες λάστιχα; Πως γίνεται αυτό και για να πάρεις ένα ζευγάρι waders σου έρχεται χρυσό; .fff.

Δώσε αν θες καμιά πληροφορία; Από που τα πήρες; Πόσο πήγαν τα μεταφορικά κτλ κτλ κτλ.
Γιώργο όλη την δουλειά για μένα την έκανε ο λαστιχάς.
Όποτε θέλετε να αλλάξετε λάστιχα να σας δώσω την διεύθυνση του.
Ομως απ ότι γνωρίζω είναι πλέον μια απλούστατη διαδικασία .Απλά δεν ήθελα να μπω στον κόπο να τα παραγγείλω εγώ , να τα φορτώσω και να τα πάω σε κάποιον λαστιχά να μου τα βάλει.

Αμα θες σου λέω ακριβώς που να πας αλλά οι πληροφορίες μου κοστίζουν μάστορα.sarcastic..banana..banana.

Αύριο στην πίτα θα σας αφήσω να τα δείτε.goodboy.

235/60HR17 KUMHO TL 798 PLUS ημερ.παραγ. 28η εβδομάδα 2014
Μου κόστισαν 400 ευρώ με τα πάντα όλα , ζυγοσταθμισμένα & τοποθετημένα.
Για την ακρίβεια 390 μου είπε το παλικάρι αλλά επειδή με εξυπηρέτησε του έδωσα 400.
Διονυση μακαρι να βγω εγω λαθος αλλα κατι δεν μου κολλαει σε ολη την ιστορια
Δεκαεφταρα ζαντα με τετοια διασταση και 400 ευρω και μαλιστα απο το εξωτερικο κατι μου βρωμαει
Να εχεις το νου σου γιατι πολλες αντιγραφες απο Κινα- Ινδια - Τουρκια κυκλοφορανε στην αγορα και αυτο φαινεται μετα απο κανενα πενταμηνο
Αν αυτος στα πουλησε 390 ευρω αυτος τι κερδος ειχε σαν μαγαζι και ποσο τα αγορασε 200 ευρω την τετραδα και μαλιστα τοσο μεγαλη διασταση ?

Στο Νετ η πιο ακριβή τιμή ήταν στην Αγγλία με 75λίρες το ένα.Δηλαδή 75χ4=300 λίρες ....350 ευρώ περίπου
Κάνε ένα search και θα βρεις ότι θες.
Επίσης δες και εδω αλλά είναι ακριβοί http://www.ityres.gr/index.php?route=common/home
Για τους συχνούς αγοραστές απο εξωτερικό υπάρχει discount, κατά συνέπεια οι τιμές για τους λαστιχάδες είναι άλλες
Σε άλλα μαγαζιά στην περιοχή μου για το ίδιο λάστιχο απο εξω μου είπαν τιμές μέχρι και 500 ευρώ η τετράδα.
Ο τυπάκος έβγαλε απο μένα κανα πενηντάρικο...λίγα βέβαια αλλά καλύτερα απο τους άλλους που δεν έβγαλαν ούτε ευρώ.sarcastic.
Μαιμού λάστιχα δεν έχω ακούσει.
Δηλαδή να γράφει michelin και να είναι κουκουρούκου.

Γιώργο όλη την δουλειά για μένα την έκανε ο λαστιχάς.
Όποτε θέλετε να αλλάξετε λάστιχα να σας δώσω την διεύθυνση του.
Ομως απ ότι γνωρίζω είναι πλέον μια απλούστατη διαδικασία .Απλά δεν ήθελα να μπω στον κόπο να τα παραγγείλω εγώ , να τα φορτώσω και να τα πάω σε κάποιον λαστιχά να μου τα βάλει.

Αμα θες σου λέω ακριβώς που να πας αλλά οι πληροφορίες μου κοστίζουν μάστορα.sarcastic..banana..banana.

Αύριο στην πίτα θα σας αφήσω να τα δείτε.goodboy.

Ναι ρε φίλε, την δουλειά όλη την έκανε ο λαστιχάς αλλά αν κατάλαβα καλά το μαγαζί που αγόρασε τα λάστιχα εσύ του το υπόδειξες. Βάλε μα το link του μαγαζιού που βρήκες τα λάστιχα να δούμε τι σόι μαγαζί είναι.

Ναι ρε φίλε, την δουλειά όλη την έκανε ο λαστιχάς αλλά αν κατάλαβα καλά το μαγαζί που αγόρασε τα λάστιχα εσύ του το υπόδειξες. Βάλε μα το link του μαγαζιού που βρήκες τα λάστιχα να δούμε τι σόι μαγαζί είναι.
Παμε μια απο την αρχή.

Εχω ψάξει στο ΝΕΤ τιμες για ένα συγκεκριμένο λάστιχο.
Αφου εχω ενημερωθεί πλήρως για το κόστος , φεύγω και παω στον συγκεκριμένο λαστιχά που έχουν πάρει λάστιχα πολλοί φιλοι και έχουν μείνει ικανοποιημένοι απο τιμές κλπ.

Ρε μάστορα πόσο θες να μου περάσεις τέσσερα λάστιχα , αλλα μιας και είμαι εδω πόσο θες για 4 KHUMO 798 plus 235/60/17;;;;;
Μισό λεπτο να δω με αυτον που συνεργάζομαι στο εξωτερικό και σου λέω.
390-400 μου λεει , το δεκάρικο παιζει με τα μεταφορικά.
Πότε θα τα έχω του λεω;;;;
Σε 8 μέρες μου λεει.
Θέλω εγγύηση , ημερομηνια παραγωγής .
Κανένα πρόβλημα μου λεει, αλλα μιας και είσαι πελάτης θα ξέρεις οτι όποιο προβλημα παρουσιάσουν τα ελαστικά που αγοράζετε απο μένα τα αντικαθιστώ χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Αυτά μαγκες μου.
Εχω παραθέσει πιο πάνω την διεύθυνση του λαστιχά.
Οποιος θελει κάτι παραπάνω παιρνει ένα τηλέφωνο και τον ρωτάει.

Υ.Γ....και κάτι άλλο μιας και αναφέρθηκε χθες, έκανα ενα σχετικό ψάξιμο.
Δεν υπάρχουν λάστιχα μαϊμού.
Τα λάστιχα δεν ειναι μπλουζάκια να φτιάχνονται κρυφα σε καποιο υπόγειο.
Για να φτιαχτούν χρειαζονται τεράστιες εγκαταστάσεις .....βιομηχανία ολόκληρη.
Δηλαδη δεν υπαρχουν Pirelli , Michelin κλπ που να έχουν φτιαχτεί απο καποιον κινέζο παράνομο και να διακινούνται επίςημα σαν γνήσια απο διαφορους Ελληνες και Ευρωπαίους εμπόρους.
Κινέζικα φυσικα υπάρχουν αλλα λέγονται τσιαου τσουν και οχι Pirelli.

Last edited by a moderator:
Ισως και το ποιο καταλληλο Χρηστο για εμας τους κυνηγους .well done.
Εγω την michelin δεν την συγκρινω με τιποτα αλλο απο πλευρας οδικης ασφαλειας οποτε αν ερθει το συγκεκριμενο ελαστικο στην Ελλαδα θα το δοκιμασω ;)

Ήρθε η στιγμή να αλλάξω επιτέλους τα λάστιχα στο Jimny μου. Έχωκαταλήξειστα Michelin Latitude Cross205 / 70 R15 100 H XL αφού τα Latitude HP που του έχω τώρα και είμαι υπέρευχαριστημένος, δεν τα βγάζει πλέον στις διαστάσεις του Jimny.
  • Θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί ότι καλό είναι να τα ελαστικά που θα βάλουμε να μην είναι πολύ φρέσκα αλλά να έχουν μείνει ακυκλοφόρητα κάποιους μήνες μετά την παραγωγή τους. Για πόσους μήνες μιλάμε; Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι τα βάζω τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη ποια εβδομάδα παραγωγής του 2015 περίπου θα πρέπει να έχουν;
  • Το XL στο τέλος τι σημαίνει;

Ήρθε η στιγμή να αλλάξω επιτέλους τα λάστιχα στο Jimny μου. Έχωκαταλήξειστα Michelin Latitude Cross205 / 70 R15 100 H XL αφού τα Latitude HP που του έχω τώρα και είμαι υπέρευχαριστημένος, δεν τα βγάζει πλέον στις διαστάσεις του Jimny.
  • Θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί ότι καλό είναι να τα ελαστικά που θα βάλουμε να μην είναι πολύ φρέσκα αλλά να έχουν μείνει ακυκλοφόρητα κάποιους μήνες μετά την παραγωγή τους. Για πόσους μήνες μιλάμε; Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι τα βάζω τέλη Σεπτέμβρη-αρχές Οκτώβρη ποια εβδομάδα παραγωγής του 2015 περίπου θα πρέπει να έχουν;
  • Το XL στο τέλος τι σημαίνει;

Απ ότι λέγεται Χρήστο ,πρεπει να είναι τριών μηνών παραγωγή.Ποιό φρέσκα δεν νομίζω να μπορείς να βρεις άλλωστε.
Τώρα όσο για το XL δεν ξέρω αν και τα προηγούμενα ελαστικά μου ήταν αυτά με τα οποία όπως σου είπα και απο κοντά ,εγώ έκανα 75000χλμ.
Πολύ καλό σε όλα εκτός από λάσπη.Για μένα .

Back