A
AltairLusso
Ότι έγραψες κάποιους σκοπευτές, μου έγραψες, κυνηγούς δεν μου έγραψες. Ο δίσκος για να σπάσει δεν χρειάζεται την ίδια δύναμη που θέλει ένα θήραμα για να καταβληθεί. Ειδικά ο δίσκος με την φυγόκεντρο που αναπτύσσει, πολλές φορές μπορεί να σπάσει και με ένα σκάγι. Οπότε αν η χρήση της καραμπίνας μου ήταν μόνο για σκοπευτήριο μπορεί να το δεχόμουν, από την στιγμή που προορίζεται για κυνήγι, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να υπερισχύει σε δύναμη κρούσης μια optima με porting από μια optima χωρίς porting. Μην ξεχνάς ότι σε διάτρηση, δύσκολα βρίσκεις κάννη να ξεπεράσει την optima. Η μεγαλύτερη διαφυγή αερίων θα της ρίξει την διάτρηση, ίσως όχι τόσο πολύ για να το καταλάβεις στα 30 μέτρα, αλλά εκεί που την θέλω εγώ να μου δίνει τα μέγιστα, θα την γονατίσει.σου εχω ξαναπει ότι ολοι οι κορυφαιοι σκοπευτες που ριχνουν με οπτιμα καννες μπερεττα εχουν κανει πορτινγκ στην κανη , μεγαλο το οφελος και βλητικα και σκοπευτικα , εσυ όμως επιμενεις ότι οι τρυπες αεριων κανουν την ιδι αδουλεια , μπορουν οι τρυπες των αεριων μεσα στον αυλο να εξαφανισουν σχεδόν την ανωση της κανης κατά τον πυροβολισμο ?? ΟΧΙ , μπορουν να μειωσουν κατά ένα μεγαλο ποσοστο την παραγομενη δευτερογενή ανακρουση ? ΟΧΙ , μπορουν να μειωσουν την εκρηξη στομιου βελτιώνοντας ετσι τις κατανομες ?? ΟΧΙ , μπορουν να ..... βαριέμαι να γραψω αλλα