A
AltairLusso
Καλά όλα αυτά βρε Παύλο, σίγουρα έγώ την κουλτούρα του Αμερικάνου καταναλωτή δεν μπορώ να την καταλάβω, δεν είμαι όμως πεπεισμένος ότι ψάχνεται περισσότερο από εμάς. Εμένα ξέρεις τι μου θυμίζουν εταιρίες σαν την jebs, κάποιον επενδυτή άσχετο με το κυνήγι που απευθύνεται σε έναν μηχανικό να του σχεδιάσει μια καινοτομία. Δεν νομίζω ότι η συνεργασία με τους μουσάτους δείχνει έλλειψη χρημάτων. Από την άλλη όμως επιμένω πως δεν μπορείς να γράφεις Α400 new, αν ήταν δική μου η εταιρία και έβλεπα κάτι τέτοιο θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε. Τέλος, το τελευταίο που περιμένω για να βγάλω συμπεράσματα είναι ένα διαφημιστικό video
Κόψε κάτι Παύλο, κόψε κάτι ... Τον Τούρκο δεν τον φτάνουν τα σκάγια, η αλήθεια είναι ότι μια μέρα ήταν ένας μάγκας στην σκοπιά που πρέπει να γουστάριζε τρελά. Είχε αφήσει όπλα, κράνη κτλ, είχε βγει στην βεράντα της υπερυψωμένης και έβλεπε το καλύτερο έργο τσάμπα και live ... .... If it flies, it dies !
Τολι ο Γιωργος με τον Αρι ηδη παιρνουν 10 μετρα επιπλεον απο τη γεωμετρια της καννης τους με κατι κωνους αεροδρομια, συν 10 μετρα απο διαστημικα τσοκ συν 10 μετρα απο το σπεσιαλ φυσιγγι συν 5 απο το βιολογικο αλευρι. Αν προσθεσεις ολα αυτα στο δραστικο βεληνεκες του Cal.12 ανετα βαρανε απο την μια οχθη του ποταμιου απεναντι. Το μονο προβλημα που βλεπω ειναι μηπως πετυχουν τον τουρκο σκοπο που ειναι καμμια 200αρια μετρα μακρια και δημιουργησουν διπλωματικο επεισοδιο
Κόψε κάτι Παύλο, κόψε κάτι ... Τον Τούρκο δεν τον φτάνουν τα σκάγια, η αλήθεια είναι ότι μια μέρα ήταν ένας μάγκας στην σκοπιά που πρέπει να γουστάριζε τρελά. Είχε αφήσει όπλα, κράνη κτλ, είχε βγει στην βεράντα της υπερυψωμένης και έβλεπε το καλύτερο έργο τσάμπα και live ... .... If it flies, it dies !
Last edited by a moderator: