skyfall
Banned
Για εναν μέσο κυν. όπως εγω αυτη ειναι η δησκ.οταν τα θηραμ. ειναι σαν τελείες.μεγαλη κουβεντα αυτή , και ισως το μεγα μυστικο της σκοποβολής σε κινουμενο στοχο
Για εναν μέσο κυν. όπως εγω αυτη ειναι η δησκ.οταν τα θηραμ. ειναι σαν τελείες.μεγαλη κουβεντα αυτή , και ισως το μεγα μυστικο της σκοποβολής σε κινουμενο στοχο
Καποιες εταιρείες τσοκ φρένων απαγορεύουν την χρηση τους με συγκεντρωτηρες flight control....Aυτος ειναι ο λεγόμενος συγκ. flight control. που στην ιδιογ. κανει θαυματα.!!! Για extra long range shooting. Το να φτάσεις το θήραμα εκεί πάνω γίνεται. Το αν το πετύχεις ,ειναι άλλου παπα ευαγγελιο.
Aυτος ειναι ο λεγόμενος συγκ. flight control. που στην ιδιογ. κανει θαυματα.!!! Για extra long range shooting. Το να φτάσεις το θήραμα εκεί πάνω γίνεται. Το αν το πετύχεις ,ειναι άλλου παπα ευαγγελιο.
Εγω στο ειχα πει οταν τα εβαλες φωτογραφια Παυλο... Εχει πεσει πολυ μελετη σε εκεινο το φυσιγγι... Απλα βεβαιωσου οτι μπορει να ριχτει με φρενατο τσοκ...Αυτο τωρα πολυ μου αρεσει!!!
Υπαρχουν πολλα control......του παυλου ριχνεταιΕγω στο ειχα πει οταν τα εβαλες φωτογραφια Παυλο... Εχει πεσει πολυ μελετη σε εκεινο το φυσιγγι... Απλα βεβαιωσου οτι μπορει να ριχτει με φρενατο τσοκ...
Εδω εξηγεί την πατέντα τούς όχι ξεκάθαρα όπως έχεις ξαναπεί Παύλο.
Wildside Armory Choke Tubes
http://www.wildsideoutdoor.com/chokes.html
Αν χρησιμοποιούν τα federal μάλλον δεν δουλεύει σαν τσοκ φρενου αφού η τάπα τους κάνει την ίδια δουλειά.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΜΕ ΠΟΡΤΙΝΓΚ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΣΟΚ ΦΡΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΡΙΧΝΕΙ FLIGHT CONTROL WADS ΕΙΝΑΙ ΤΟ ANACONDA.Καποιες εταιρείες τσοκ φρένων απαγορεύουν την χρηση τους με συγκεντρωτηρες flight control....
και οχι μονο κεντρα παυλο.απ ολα εχει το μενου
Γενικά όλη η τουφεκιά είναι ένα κέντρο, αυτό είναι το ζητούμενο σε αυτού του είδους τα τσοκ υπερσυγκεντρωση για χτύπημα στο κεφάλι . Παύλο για πες μας ?
Ένα τσοκ διασποράς τι συμπεριφορά έχει με ένα φυσίγγι με συγκεντρωτήρα;
Πόσο δηλαδή ανοίγει την τουφεκιά;
ΠΑΥΛΟ τον Οκτωβρη με το καλο, ετμ. ΓΙΑ δωκ. out out of limits..shoot.Ετσι ειναι Κωνσταντινε. Το ζητουμενο ειναι για την αποσταση που θελεις να κυνηγησεις να βαλεις 25 σκαγια καταλληλης κινητικης ενεργειας σε κεφαλι λαιμο. Πιο χοντρο απο Ν4 δεν μπορεις λογω νομοθεσιας, τα συνηθη νουμερα ειναι 4,5, 6 μολυβι, 7 ΤSS. Πρακτικα το ζητουμενο ειναι 75% συγκεντρωση σε κυκλο διαμετρου 25 εκ.
Τωρα περι καταλληλοτητας σε δικα μας κυνηγια. Ολα ειναι θεμα συνηθειας. Ο κολλητος μου στο βαλτοκυνηγι χρησιμοποιει εδω και 15 χρονια αποκλειστικα τσοκ γαλοπουλας για ολα τα καρτερισια θηραματα απο τσιχλα μεχρι φασσα και παλιοτερα χηνες με παρα πολυ καλα αποτελεσματα.
με συγκεντρωτηρα μην περιμενεις πολλα ανοιγματα , το Diffusion συμπεριφέρεται σαν 4 αστερια τσοκ και τοσο είναι σε συσφιξη στομιου σε κανες με συμβατικο αυλο , το Spreader εχει πιο μεγαλο κυκλο αλλα παλι εντονα κεντρα με συγκεντρωτηρα , βρες φυσιγγι με μαλλινη και spreader αν θελεις πολύ γρηγορο ανοιγμαΈνα τσοκ διασποράς τι συμπεριφορά έχει με ένα φυσίγγι με συγκεντρωτήρα;
Πόσο δηλαδή ανοίγει την τουφεκιά;
Και μισοταπα με spreader κανει καλα ανοιγματα Δημητρημε συγκεντρωτηρα μην περιμενεις πολλα ανοιγματα , το Diffusion συμπεριφέρεται σαν 4 αστερια τσοκ και τοσο είναι σε συσφιξη στομιου σε κανες με συμβατικο αυλο , το Spreader εχει πιο μεγαλο κυκλο αλλα παλι εντονα κεντρα με συγκεντρωτηρα , βρες φυσιγγι με μαλλινη και spreader αν θελεις πολύ γρηγορο ανοιγμα
... βρες φυσιγγι με μαλλινη και spreader αν θελεις πολύ γρηγορο ανοιγμα
Και μισοταπα με spreader κανει καλα ανοιγματα Δημητρη