Χαιρετώ την ομόρφη παρέα με τις συνεχείς ανησυχίες της.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος συνάδελφος πουλάει ή γνωρίζει πώς θα βρω ένα τσοκ anaconda mid για σπείρωμα crio plus...
Δημήτρη σε ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση..Παναγιώτη για να το αγοράσεις καινούριο μόνο παραγγελία απο την εταιρεία .https://www.patternmaster.com/categories/113_Anaconda
Οσο για ατο αν καποιος πουλάει ,πήγαινε στις αγγελίες στο ΖΗΤΕΙΤΑΙ http://www.hunterslife.gr/forums/forums/Ζητείται.60/ και άνοιξε ένα θέμα με αυτό που ζητάς.
Μετά από αυτά τα λόγια καταλαβαίνω γιατί κάποιοι που προεβησαν σε επιμήκυνση κωνου κατόπιν παραπονιοντουσαν για υπερβολική σύσφιξη της τουφεκιας ακόμα και δύο άστρα πάνω.... Άρα τελικά ισχύει ότι οι κάννες έχουν δύο τσοκ, ένα μπρος και ένα πίσωΑλλα χαλιεμαι οταν ας πουμε στο 725, τα τεσσερα αστρα εχουν στενωση 0,1 αντι για 0,25 που θα επρεπε, η τα δυο αστερια ειναι 0,45 αντι 0,7 που επρεπε με την δικαιολογια οτι το οπλο βγαζει πιο σφιχτες τουφεκιες... Το ξερω οτι βαγζει σφιχτες τουφεκιες, γι αυτο το πηρα, αλλα θα προτιμουσα κ να μην αναγκαζομουν να αγορασω εξωεργοστασιακα τσοκ για να καλυψω τη χαωδη διαφορα μεταξυ του μαμισιου ΙΜ και Full που ειναι 0,55 ακριβως...
εγω δεν θα σου πω τιποτα παραπανω απο την φραση.....δεν θα το ξαναβγαλεις απο το οπλο σου......καλοτουφεκο να ειναιΚαλησπέρα στην παρέα....παρακολούθω τα όσα γράφεται και θα ήθελα να πω τον προβληματισμο μου....παραγγείλα και εγώ ένα choke kicks smoke...IM είμαι λαγατζης και τόσο καιρό χρησιμοποιώ το 3αρι της benelli διαπίστωσα ότι είναι αρκετά ανοιχτό ιδιαίτερα σε μικρά σκαγια...ρίχνω ( με τη σειρά ) 4 Remington 3 Nobel sport 2 Remington....ένιωθα ότι σε μακρινές βολές 30+ ανοίγε αρκετά ως αποτέλεσμα να έχω οριακό χτύπημα....αποφάσισα να πάρω το kicks όπως έγραψα και παραπανω καθώς είμαι καρτέρι και συνεχώς αλλάξω μέρη ως αποτέλεσμα ο λαγός να βγαίνει η πολύ μακριά η πολύ κοντά οπότε με βάση αυτά που διάβασα το συγκρίμενο choke έχει καλύτερη κατανομή....μη σας κουράζω υπάρχει κάποιος που να το χρησιμοποιεί σε λαγό? Περιστασιακα πάω και για φασσες τσιχλες κτλπ εκεί έχω δει απόψεις..ποιο πολύ για τον λαγό με καεί που είναι και το βασικό Θήραμα ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση σας καλά κυνήγια να έχουμε με υγεία και προσοχή
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου το εύχομαι και εγώ γιατί έχω τη γρια το πατέρα μου που λέει " σημαδεύε σωστά ρε τσοκ και μαλα...ες " χαχαχα χαχαχαεγω δεν θα σου πω τιποτα παραπανω απο την φραση.....δεν θα το ξαναβγαλεις απο το οπλο σου......καλοτουφεκο να ειναι
ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!!!!!Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου το εύχομαι και εγώ γιατί έχω τη γρια το πατέρα μου που λέει " σημαδεύε σωστά ρε τσοκ και μαλα...ες " χαχαχα χαχαχα
Εννοείται το σημάδι παίζει το πρώτο ρόλο αλλά το θέμα είναι και τι ρίχνειςΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ!!!!!
η ερωτηση ειναι μεχρι ποσα θες να δωσεις?????????Γεια σας!!!!
Θα ηθελα να μου πειτε ενα τσοκ Γενικης Χρησης optima plus!!
Σας Ευχαειστω!!
Όχι πάνω από 100 ευρώ!!!η ερωτηση ειναι μεχρι ποσα θες να δωσεις?????????
Έχεις δίκιο αλλά κάτι δεν μου αρέσει στα τσοκ της breda 930 .Να φανταστις με το 4αρι και τα πάει συγκέντρωμεναTα ιδια τα οπτιμα-πλας,ειναι παραπανω απο καλα για γενικης χρησεις κρατα τα χρηματα σου,και μην ξοδευεσαι αδικα.