Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Έχεις δίκιο αλλά κάτι δεν μου αρέσει στα τσοκ της breda 930 .Να φανταστις με το 4αρι και τα πάει συγκέντρωμενα
Δοκιμασε τον κυλινδρο πριν πας σε εξωεργοστασιακο μηπως σου κανει,απο εκει και περα πας σε καννενα σκητ εως 2/10 η το σπρεαντερ,η και του Σωτηροπουλου,αλλα πρωτα τον κυλινδρο.Το 4αρι το Οπτιμα-πλας ειναι ωντος σφιχτο,γιατι ειναι σχεδον 4/10 αν θυμαμαι καλα,δεν το εχω ριξει ποτε γιαυτο και δεν εχω και συγκεντωσεις απο αυτο,στη ντουλαπα καθεται.Αλλα για γενικο κυνηγι πρεπει να πολυ καλο.

Δοκιμασε τον κυλινδρο πριν πας σε εξωεργοστασιακο μηπως σου κανει,απο εκει και περα πας σε καννενα σκητ εως 2/10 η το σπρεαντερ,η και του Σωτηροπουλου,αλλα πρωτα τον κυλινδρο.Το 4αρι το Οπτιμα-πλας ειναι ωντος σφιχτο,γιατι ειναι σχεδον 4/10 αν θυμαμαι καλα,δεν το εχω ριξει ποτε γιαυτο και δεν εχω και συγκεντωσεις απο αυτο,στη ντουλαπα καθεται.Αλλα για γενικο κυνηγι πρεπει να πολυ καλο.
Δεν δίνει φίλε μου η breda τσοκ κυλίνδρου!!!

με BRAIN FLUSH εισαι μια χαρα ,,,,, μιας κ το χω ριξει εναντιων του spreader εινα ιανωτερο και κρατα κ σε αποστση ...αν οντως εισαι τοσο ΅κλειστος΅ αν δεν σου κανει μετα τις δοκιμες δωστο πισω και παρε καποια αλλη συσφιξη, 10 ημερες εγγυηση επιστροφης σ δινει

Επίσης κοίταξε και κάποιες μάρκες που υπάρχουν χρόνια στην αγορά με γνωστά και καλά αποτελέσματα. Briley και Carlsons θα σου πρότεινα εγώ. Τώρα για τη σύσφιξη εγώ θα επέλεγα όπως και έχω ήδη κάνει δλδ το Skeet. Θα τα βρεις και από το εξωτερικό στα 50 €, ίσως και λίγο παρακάτω...

Γεια σας!!!!
Θα ηθελα να μου πειτε ενα τσοκ Γενικης Χρησης optima plus!!
Σας Ευχαριστω!!

Αυτό το γενικής χρήσης το βρίσκω λίγο αόριστο. Ίσως θα βοηθούσε περισσότερο να αναφέρεις και τι κυνηγάς περισσότερο.

Έχεις δίκιο αλλά κάτι δεν μου αρέσει στα τσοκ της breda 930 .Να φανταστις με το 4αρι και τα πάει συγκέντρωμενα
Και δεν χαιρεσαι που τα παει συγκεντρωμενα???για φαντασου να σκορποσκαγιαζε,τοτε θα εψαχνες για κωννους και οχι για τσοκ!!λοιπον το οπλο σου ειναι απο τα καλυτερα της αγορας,οσο για τσοκ αν φερεις τα μετρα του οπλου επανω σου δε θα χανεις θηραμα με τις συγκεντρωσεις που βγαζει η καννη σου!!!;)

Όχι δεν μου πολυαρεσει που πάνε πολύ συγκέντρωμένα. και όσο αφορά ότι είναι απ8 τα καλύτερα της αγοράς έχω κάποιες αμφιβολίες.

Δημήτρη έχεις τις τουφεκιές που έριξες να τις δούμε και λίγες περισσότερες πληροφορίες για το φυσίγγι και την απόσταση

Τώρα βέβαια που ξαναείδα ότι θέλεις γενικής χρήσης θα σε πήγαινα σε σύσφιξη LM κατά προτίμηση στο Briley.
Συνφωνω και γω με τον Μάνο το LM είναι αυτό που θέλεις θα σε αφήσει ευχαριστημενο στις κοντινές βολές αλλά δεν θα σε προδωσει και στις νορμάλ καρτερισιες.

Οι αποδοσεις απο τσοκ 4/10,με ενα σωστο απο πλευρας πιεσεων φυσιγγι με πλαστικο κυαθιο,ειναι 5/10 τουλαχιστον.Δοκιμασμενο κατ'επαναληψη στον πινακα.;)
Ειναι μια εξαιρετικη συσφιξη "γενικων καθηκοντων"!:)
"Παιζεις" με τις βυσματωσεις και καλυπτεσαι, σε μεγαλο φασμα αποστασεων.

Κυνηγάω πουλιά και καρτέρι και με σκύλο φόρμας.
Αν κρίνουμε ότι έχεις ήδη φουλ για τα ψηλωμένα στο καρτέρι, άποψή μου είναι ότι θέλεις άλλα δυο τσοκ. Για το καρτέρι ένα Μ για βολή σε μέση απόσταση και για το περπατητό ένα πολύ ανοιχτό.

Last edited:
Back