Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Αριστο μην απελπίζεσαι
με λιγες δοκιμες ή με αλλο τσοκακι θα την βρεις την ακρη με το οπλο σου.
Νομιζω παλιοτερα ειχε γραψει ο Ευριπίδης για τα carlson που το μεταμορφωνουν το οπλο προς το καλυτερο βεβαια.
Δες και προς αυτη τη λυση.

Αριστο μην απελπίζεσαι
με λιγες δοκιμες ή με αλλο τσοκακι θα την βρεις την ακρη με το οπλο σου.
Νομιζω παλιοτερα ειχε γραψει ο Ευριπίδης για τα carlson που το μεταμορφωνουν το οπλο προς το καλυτερο βεβαια.
Δες και προς αυτη τη λυση.
Φέτος δούλεψα το *** gemimni σε καρτέρι τσίχλας με καλά αποτελέσματα και τώρα πήρα και το F για του χρόνου!
Το θέμα είναι ότι δεν έχω εμπειρία να συγκρίνω!
Απλά υπάρχει στο μυαλό ότι τα baikal "κόβανε", αλλά μάλλον μιας άλλης εποχής!!!

Φέτος δούλεψα το *** gemimni σε καρτέρι τσίχλας με καλά αποτελέσματα και τώρα πήρα και το F για του χρόνου!
Το θέμα είναι ότι δεν έχω εμπειρία να συγκρίνω!
Απλά υπάρχει στο μυαλό ότι τα baikal "κόβανε", αλλά μάλλον μιας άλλης εποχής!!!
αν πηρες το μακρυ gemini θα μεινεις υπερ ευχαριστημενος. το εχω σε 2 αστρα 5 εκ. εξω και 5 μεσα απ τη κανη και εχει πολυ καλες τουφεκιες. στα υπολοιπα εχω carlson. τσιμπησα κι ενα full carlson για του χρονου και ειμαι κομπλε. το θεμα ειναι οτι ανεκαθεν κοβανε τα μπαικαλ με τα σταθερα τσοκ. οταν ομως βαλεις aftermarket τσοκ και στ αλλα αλλαζει τελειως η συμπεριφορα του οπλου. την χρονια που περασε εκανα κατι τουφεκιες με το skeet και το lm carlson που δεν το πιστευα. ηταν σαν να κρατουσα αλλο οπλο

αν πηρες το μακρυ gemini θα μεινεις υπερ ευχαριστημενος. το εχω σε 2 αστρα 5 εκ. εξω και 5 μεσα απ τη κανη και εχει πολυ καλες τουφεκιες. στα υπολοιπα εχω carlson. τσιμπησα κι ενα full carlson για του χρονου και ειμαι κομπλε. το θεμα ειναι οτι ανεκαθεν κοβανε τα μπαικαλ με τα σταθερα τσοκ. οταν ομως βαλεις aftermarket τσοκ και στ αλλα αλλαζει τελειως η συμπεριφορα του οπλου. την χρονια που περασε εκανα κατι τουφεκιες με το skeet και το lm carlson που δεν το πιστευα. ηταν σαν να κρατουσα αλλο οπλο
Ευριπίδη αυτά πήρα, 5 cm έσω έξω μου τα είχες συστήσει σε σελ. του Balkal team μετά τα carlson!!!;)

υπαρχουν και gemini ported για το baikal που δυστυχως εδω δεν τα φερνουν. δοκιμασα να παραγγειλω απο ιταλια αλλα μαζι με μεταφορικα και φορο παει περιπου 70 ευρω το τσοκ. κριμα γιατι τα gemini ειναι φοβερα τσοκ και φτηνα. ιταλια τα ported πανε 35 ευρω αλλα ζητανε 8 ευρω φορο στο ενα και αλλα 30 ευρω μεταφορικα

Carlsons trulock πάνε τρένο στις βεκτορ plus,
Έχει γράψει και ο Μάκης για sx3 στο άλλο θέμα πολλά.
νικο εννοεις τα carlsons kai τα trulock?? θα συμφωνησω για τα carlsons αλλα να μην ξεχναμε και τα patternmaster.....

Back