Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω Γιώργο, η λυπητερή από τυχόν τελωνειακούς δασμούς έρχεται πολλές φορές αργότερα. Δεν λέω ότι αυτό θα συμβεί αλλά ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα. Εγώ έχω πάρει μέχρι και καλάμι ψαρέματος από Ιαπωνία χωρίς να πληρώσω τελωνειακά...

Μέχρι 50 δολάρια είσαι ανετος....πάνω από 50 αν δεν πληρώσεις είναι καθαρά θέμα τύχης και φορτου εργασίας των τελωνιακων
Εδω έχουμε κανει αγορες πανω απο 170$ και καποιοι και τα διπλάσια.Κανένας μας δεν πλήρωσε τελωνείο.Προυπόθεση με αποστολή απλού ταχυδρομείου.
Απο κει και πέρα τι να πω ....

Εδω έχουμε κανει αγορες πανω απο 170$ και καποιοι και τα διπλάσια.Κανένας μας δεν πλήρωσε τελωνείο.Προυπόθεση με αποστολή απλού ταχυδρομείου.
Απο κει και πέρα τι να πω ....
Τυχεροί εισασταν.... έχω πάρει και εγώ και δεν πλήρωσα αλλά έχω πάρει πχ αρβυλα 100 ντολαρς από καμπελας όταν έστελνε και πλήρωσα 50 ευρώ τελωνείο. Με απλό ταχυδρομείο με ένδειξη δώρου κτλ . Μην θεωρεί κανένας δεδομένο ότι όλα περνάνε αέρα γιατί θα βρεθεί προ εκπληξεων.
Τώρα αν έχεις ανθρωπο στο τελωνείο αλλάζει το πράγμα.
Μακάρι να έχει αλλάξει η κατάσταση και να είναι όπως τα λες να μπορούμε να ψωνιζουμε

Καλησπέρα σε ολους, μια βοήθεια παιδια λεω να αγοράσω ενα Τσόκ για το όπλο που αναφέρω ποιο προτείνεται; με την λογική οτι το 5 μαμισιο ειναι καταπληκτικό και ψάχνω ενα για ενα τσικ και πιο μακρινές τουφεκιες , διαβάζω διαφορα απο spreader - μαμά 4* - skeet της beretta κτλ , κάποιος ρε παιδια που εχει το ίδιο όπλο και μπήκε στην διαδικασία την παραπάνω να με διαφωτίσει !

Καλησπέρα σε ολους, μια βοήθεια παιδια λεω να αγοράσω ενα Τσόκ για το όπλο που αναφέρω ποιο προτείνεται; με την λογική οτι το 5 μαμισιο ειναι καταπληκτικό και ψάχνω ενα για ενα τσικ και πιο μακρινές τουφεκιες , διαβάζω διαφορα απο spreader - μαμά 4* - skeet της beretta κτλ , κάποιος ρε παιδια που εχει το ίδιο όπλο και μπήκε στην διαδικασία την παραπάνω να με διαφωτίσει !
Καλησπέρα, για λιγο πιο μακρυα το 4* επιβεβαιώνω οτι αποδίδει τελεια μεχρι τις μεσαιες βολες. Εχω το 690 και νομιζω φοραει ιδια τσοκ (αν κανω λαθος διορθωστε με) optima hp. Αναλογα βεβαιως και τι κυνηγια κανεις. Εγω πχ φετος στις τσιχλες στην κατω καννη ειχα μονιμα το 4*.Στην επάνω αναλογα με το καρτερι εβαζα το 3* η το 2*. Περιττό να σου πω οτι με το μαμα 4* ειδα πολυ ωραια πραγματα!

Στην Urica2 που ειχα και σαν τρόμπας την πούλησα το μαμά 4 δεν το έβγαζα απο επάνω , εχω διαβάσει πολυ όμορφα πράγματα και για το skeet της beretta ! ισχυουν ;!
Δεν το γνωρίζω αυτο γιατί αποδιδουν τοσο καλα τα τσοκ που συνοδευαν το οπλο που δεν μπηκα σε διαδικασια να αγορασω αλλο.Ισως καποιος που το χει δοκιμασει να σε διαφωτισει! Δεν εχει 4 αρι η unico μεσα στη συσκευασια;

Δεν το γνωρίζω αυτο γιατί αποδιδουν τοσο καλα τα τσοκ που συνοδευαν το οπλο που δεν μπηκα σε διαδικασια να αγορασω αλλο.Ισως καποιος που το χει δοκιμασει να σε διαφωτισει! Δεν εχει 4 αρι η unico μεσα στη συσκευασια;
Εχει 1-3-5 το 4 δυστυχως δεν το εχει

Στην Urica2 που ειχα και σαν τρόμπας την πούλησα το μαμά 4 δεν το έβγαζα απο επάνω , εχω διαβάσει πολυ όμορφα πράγματα και για το skeet της beretta !ισχυουν ;!
Ισχύουν αλλά όχι για μακρινές τουφεκιές , το ντεμι που έρχεται με το όπλο δίνει ρέστα δοκιμασμένο και με μολύβδινα και ατσάλινα σκάγια.

Στην Urica2 που ειχα και σαν τρόμπας την πούλησα το μαμά 4 δεν το έβγαζα απο επάνω , εχω διαβάσει πολυ όμορφα πράγματα και για το skeet της beretta !ισχυουν ;!

ισχυουν φιλε αυτο εχω πανω μονο οταν παω για λαγο το βγαζω

Το 4* μαμά της urika 2 πραγματικα θέριζε στα κοντινά αλλα και μεχρι τα 30 μέτρα κεραυνοβολουσε θεωρητικά το ίδιο θα ειναι και στην unico μια και η κάνη ειναι ίδια σωστό;
λοιπον επειδη εχω δει τι κανει αυτο τ οπλο στα χερια του φιλου που κυνηγαμε μαζι παρε το 4 το μαμα και ξεχνα τα υπολοιπα.για μακρινες τουφεκιες το 3αρι.αν θες κατι μεταξυ 4 και 5 τοτε πας στο skeet αλλα παντα μαμα οχι αλλης εταιρειας.αν παλι θες κατι γενικου κυνηγιου αναμεσα στο 4 και 3 πας στο light mod. και αυτο μαμα.στο beretta store europe βρισκεις τα παντα

Ρε παιδια το είδα το skeet και το μέτρησα κιολας , ειναι πιο ανοιχτό απο το 5* καθαρά μπεκατσοτσοκακι το είδα δεν νομίζω οτι κανει για γενική χρήση!
Είναι τύπου αναποδης καμπανας τσοκακι για περπατητο,αν θες για καρτέρι πρέπει να κοιτάξεις κάτι πιο κλειστό.

Back