gvp9000
Banned
Και το γυρίζαμε γύρω γύρω .. πυροτεχνήματαΒασιλη ατσαλομαλο το ψιλο ,παλια οταν ειμασταν πιτσιρικαδες του βαζαμε φωτια θυμασαι?
Και το γυρίζαμε γύρω γύρω .. πυροτεχνήματαΒασιλη ατσαλομαλο το ψιλο ,παλια οταν ειμασταν πιτσιρικαδες του βαζαμε φωτια θυμασαι?
Είναι αυτά τα βουρτσάκια που πουλάνε για να καθαρίζονται τα "οικολογικά" καλαμάκια από ανοξείδωτο ατσάλι;το πουλαει το jumbo
Γνώμη για το Hoppe's No 9 ;@kollias
Κώστα τι λέει ο αφρός με τα τρελά μικροσωματίδια ρε φίλε ;
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το hoppes9.
Τα ίδια, χειρότερα ή καλύτερα ???
Ή όποιος άλλος έχει γνώμη ...
Εγώ μια χαρά το βρίσκω.
View attachment 56921
View attachment 56918
View attachment 56919
Και η πατέντα για τον μειωτήρα μου.
View attachment 56920
Με το που έριξες ένα φυσίγγι σήμερα κατευθείαν καθάρισμα@kollias
Εγώ μια χαρά το βρίσκω.
View attachment 56921
View attachment 56918
View attachment 56919
View attachment 56920
AκριβωςΕίναι αυτά τα βουρτσάκια που πουλάνε για να καθαρίζονται τα "οικολογικά" καλαμάκια από ανοξείδωτο ατσάλι;
Μου έχουν μείνει συνήθειες από τον σιδεριάΜε το που έριξες ένα φυσίγγι σήμερα κατευθείαν καθάρισμα
Πρέπει να κάνει εμπλοκές και έχει φοβηθεί το μάτι σου
Νομίζω ότι είναι το καλύτερο, σίγουρα το πιο γνωστό, το πήρα σε σπρέι.Γνώμη για το Hoppe's No 9 ;
Χρησιμοποιο μονο τα παχύρευστά που δεν στεγνώνουν όταν τα αποθηκεύω για το καθημερινό πέρασμα δεν συμφαιρει έχω βρει ένα των 2 ευρώ που κάνω τα καθημερινά μια χαράΓνώμη για το Hoppe's No 9 ;
Το κοντακι φτιαξε να μας το δειξεις!!!!!Απλα πραγματα...cal 12...cal 20 καβυλιες 12χιλ και 10χιλ....
Ενα χαραγματακι στην ακρη να περασει το συρμα και τυλιγμα γυρω στην βεργα....αυτο ηταν....
Περασμα στον δραπανο και ως δια μαγειας εξαφανιζωνται τα παντα....δεν μενει τιποτα μεσα.........το κανω πανω απο 35 χρονια χωρις κανενα προβλημα!!!!!
View attachment 56931
View attachment 56932
Σιγα σιγα Γιωργο........δυσκολη υποθεση σε τετοιο οπλο.Το κοντακι φτιαξε να μας το δειξεις!!!!!
Ωραίος !!! ... Δευτέρα πρωί τηλ στον ξυλουργό για καβίλια 12mm.Απλα πραγματα...cal 12...cal 20 καβυλιες 12χιλ και 10χιλ....
Ενα χαραγματακι στην ακρη να περασει το συρμα και τυλιγμα γυρω στην βεργα....αυτο ηταν....
Περασμα στον δραπανο και ως δια μαγειας εξαφανιζωνται τα παντα....δεν μενει τιποτα μεσα.........το κανω πανω απο 35 χρονια χωρις κανενα προβλημα!!!!!
View attachment 56931
View attachment 56932
Τη τριτη το βραδυ περιμενω εντυπωσεις...δεν ειναι αναγκη να πας σε ξυλουργο.........εχουν τα Practiker και καταστηματα με ειδη επιπλοποιων.Ωραίος !!! ... Δευτέρα πρωί τηλ στον ξυλουργό για καβίλια 12mm.
Θα το έχω για δύσκολες περιπτώσεις, πχ όταν πλακώσω τα σκοπευτικά μονόβολα.
Ακριβως.Ηρακλή @iraklis2010 12mm διάμετρο για cal 12 έτσι δεν είναι ;;;
Την παράγγειλα ήδη
Από Λιβαδειά θα την πάρει ο ξυλουργός.Τη τριτη το βραδυ περιμενω εντυπωσεις...δεν ειναι αναγκη να πας σε ξυλουργο.........εχουν τα Practiker και καταστηματα με ειδη επιπλοποιων.
Είναι όντως καλό (το nano) Βασίλη. To Hoppe's 9 όμως είναι το καλύτερο από όλα όσα έχω δοκιμάσει. Το διαλυτικό αυτό που μυρίζει ωραία.@kollias
Εγώ μια χαρά το βρίσκω.
View attachment 56921
View attachment 56918
View attachment 56919
View attachment 56920