Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με έπιασε το καταναλωτικό μου σήμερα και αγόρασα δύο γρασσα, παρήγγειλα το γνωστό anti seize ( permatex) όχι όμως με το αλουμινιο δεν ήταν διαθέσιμο και πήρα με τον χαλκό, και πήρα και ένα εξειδικευμένο για τσοκ, το μοναδικό που βρήκα, για να δω αν υπαρχει διαφορα .. πήρα και ένα λαδάκι για σκανδάλη
Και του χαλκού κάνει, το έχω χρησιμοποιήσει σε μπουζί αυτοκινήτου. Το άλλο που λες εξειδικευμένο ποιο είναι;
Το λαδάκι; μισά τα γράφεις...

Και του χαλκού κάνει, το έχω χρησιμοποιήσει σε μπουζί αυτοκινήτου. Το άλλο που λες εξειδικευμένο ποιο είναι;
Το λαδάκι; μισά τα γράφεις...

Λογικά εννοεί εξειδικευμένο γράσο για τσοκ. Για να κάνει σύγκριση

Για να κάνεις σύγκριση με το antiseize πρέπει να βάλεις σε δύο όπλα, να τα χρησιμοποιήσεις όλη τη σεζόν χωρίς να τα ξεβιδωσεις καθόλου και μετά να προσπαθήσεις...
Το ρισκάρεις;
Τι θερμοκρασίες γράφει ότι αντέχει;

Πες του θα ανοίξω θέμα "Βρείτε τα λάθη στα βίντεο του Κοσκινά" ... καλός είναι πάντως ... τον συμπαθώ

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
beerbeerbeerbeerbeer

Κάτσε λίγο να μπω στο μεσετζερ 🤣 🤣
Ξέρεις ποιο είναι το μοναδικό που δεν μου αρέσει? Μπαίνω λίγο στο νετ να διαβάσω κάτι που με ενδιαφέρει, και στην ουσία είναι σαν να διαβάζω το φυλλάδιο της εταιρείας. Αρνητική γνώμη πουθενά. Όλα δουλεύουν τέλεια. Πολλοί λίγοι θα γράψουν για τα υπέρ και τα κατά ενός όπλου πχ ή ενός φυσιγγίου. Κάπως έτσι φτάσαμε να βλέπουμε δοκιμή επωνύμου φυσιγγίου στα 25 με Ντέμι.....

Μπαίνω λίγο στο νετ να διαβάσω κάτι που με ενδιαφέρει, και στην ουσία είναι σαν να διαβάζω το φυλλάδιο της εταιρείας. Αρνητική γνώμη πουθενά. Όλα δουλεύουν τέλεια. Πολλοί λίγοι θα γράψουν για τα υπέρ και τα κατά ενός όπλου πχ ή ενός φυσιγγίου.
Τι θες τώρα εσύ ?
Να μας πάρουν την δουλειά ? ... έλα Χριστέ και Παναγία 🤣

Κάτσε λίγο να μπω στο μεσετζερ 🤣 🤣
Ξέρεις ποιο είναι το μοναδικό που δεν μου αρέσει? Μπαίνω λίγο στο νετ να διαβάσω κάτι που με ενδιαφέρει, και στην ουσία είναι σαν να διαβάζω το φυλλάδιο της εταιρείας. Αρνητική γνώμη πουθενά. Όλα δουλεύουν τέλεια. Πολλοί λίγοι θα γράψουν για τα υπέρ και τα κατά ενός όπλου πχ ή ενός φυσιγγίου. Κάπως έτσι φτάσαμε να βλέπουμε δοκιμή επωνύμου φυσιγγίου στα 25 με Ντέμι.....
Αυτό σε κάνει πραγματικο ινφλουενσερ‼️η ανάδειξη...κατάδειξη των ...προς Εντ κονς‼️αλλιώς ,όπως το είπες,μανουαλ .....της εταιρείας ‼️
Όχι πάλι ότι κ το άνωθεν,δεν μπορεί να μετατραπεί σε πλάνη.....

Όταν εφτιαξα κ εγω eds red παιδιά δεν μου καθάριζε τόσο καλά την καννη απο μεσα. Εβαλα μετα το κλασσικό Α2 και βγηκε καταμαυρο το πανάκι. Ίσως δεν ηταν καλή η συνταγή. Θα κοιταξω να ξαναφτιαξω, μου αρεσει η μαγειρική!

Σχετικά με τις παρουσιάσεις όπλων στην Ελλάδα, το σύστημα δουλεύει ως εξής.

Παίρνει η εταιρία ένα γνωστό πρόσωπο στον χώρο και του λέει πάρε τόσα και κάνε μία παρουσίαση στο νέο όπλο.
Είναι δύσκολο να κατηγορήσει αυτόν που τον πλήρωσε γιατί πολύ απλά δεν θα ξαναπάρει άλλη δουλειά.

Στην Αμερική, πάει μόνος του ο παρουσιαστής, αγοράζει το όπλο και αν είναι αμερόληπτος, θα πει ότι θέλει.
Γι' αυτό και βλέπουμε βίντεο που στο τέλος τα καταστρέφουν, τα σπάνε, τα ανατινάζουν κτλ.

Status
Not open for further replies.
Back