View attachment 63211
...τα πάντα έχει...
Η απάντηση στο ήντα θες έχει δύο σκέλη.
Α)
Β)
Φωτό τραβηγμένες από εμένα την τελευταία φορά που επισκέφτηκα την Κρήτη
View attachment 63211
...τα πάντα έχει...
Η απάντηση στο ήντα θες έχει δύο σκέλη.
Α)
View attachment 63213
Β)
View attachment 63214
Φωτό τραβηγμένες από εμένα την τελευταία φορά που επισκέφτηκα την Κρήτ
Καποιος εκανε δοκιμες διατρησης......Η απάντηση στο ήντα θες έχει δύο σκέλη.
Α)
View attachment 63213
Β)
View attachment 63214
Φωτό τραβηγμένες από εμένα την τελευταία φορά που επισκέφτηκα την Κρήτη
Και του χαλκού κάνει, το έχω χρησιμοποιήσει σε μπουζί αυτοκινήτου. Το άλλο που λες εξειδικευμένο ποιο είναι;Με έπιασε το καταναλωτικό μου σήμερα και αγόρασα δύο γρασσα, παρήγγειλα το γνωστό anti seize ( permatex) όχι όμως με το αλουμινιο δεν ήταν διαθέσιμο και πήρα με τον χαλκό, και πήρα και ένα εξειδικευμένο για τσοκ, το μοναδικό που βρήκα, για να δω αν υπαρχει διαφορα .. πήρα και ένα λαδάκι για σκανδάλη
Καποιος εκανε δοκιμες διατρησης......
Και του χαλκού κάνει, το έχω χρησιμοποιήσει σε μπουζί αυτοκινήτου. Το άλλο που λες εξειδικευμένο ποιο είναι;
Το λαδάκι; μισά τα γράφεις...
Μας παρακολουθεί ο Κοσκινάς.
Πες του θα ανοίξω θέμα "Βρείτε τα λάθη στα βίντεο του Κοσκινά" ... καλός είναι πάντως ... τον συμπαθώΕγώ προσωπικά τον έχω φίλο στο φβ. Δεν αποκλείεται πάντως να διαβάζει και hunters life
Πολύ πρακτικά αυτά. Τα χρησιμοποιώ πολύ για μικρές σταγονιτσες. Αν ξεβιδώνει για επαναγεμιση είναι τέλειο!
Για να κάνεις σύγκριση με το antiseize πρέπει να βάλεις σε δύο όπλα, να τα χρησιμοποιήσεις όλη τη σεζόν χωρίς να τα ξεβιδωσεις καθόλου και μετά να προσπαθήσεις...
Πες του θα ανοίξω θέμα "Βρείτε τα λάθη στα βίντεο του Κοσκινά" ... καλός είναι πάντως ... τον συμπαθώ
Τι θες τώρα εσύ ?Μπαίνω λίγο στο νετ να διαβάσω κάτι που με ενδιαφέρει, και στην ουσία είναι σαν να διαβάζω το φυλλάδιο της εταιρείας. Αρνητική γνώμη πουθενά. Όλα δουλεύουν τέλεια. Πολλοί λίγοι θα γράψουν για τα υπέρ και τα κατά ενός όπλου πχ ή ενός φυσιγγίου.
Αυτό σε κάνει πραγματικο ινφλουενσερη ανάδειξη...κατάδειξη των ...προς Εντ κονςαλλιώς ,όπως το είπες,μανουαλ .....της εταιρείαςΚάτσε λίγο να μπω στο μεσετζερ
Ξέρεις ποιο είναι το μοναδικό που δεν μου αρέσει? Μπαίνω λίγο στο νετ να διαβάσω κάτι που με ενδιαφέρει, και στην ουσία είναι σαν να διαβάζω το φυλλάδιο της εταιρείας. Αρνητική γνώμη πουθενά. Όλα δουλεύουν τέλεια. Πολλοί λίγοι θα γράψουν για τα υπέρ και τα κατά ενός όπλου πχ ή ενός φυσιγγίου. Κάπως έτσι φτάσαμε να βλέπουμε δοκιμή επωνύμου φυσιγγίου στα 25 με Ντέμι.....
Τι θες τώρα εσύ ?
Να μας πάρουν την δουλειά ? ... έλα Χριστέ και Παναγία
Είσαι η ελπίδα μας...Τι θες τώρα εσύ ?
Να μας πάρουν την δουλειά ? ... έλα Χριστέ και Παναγία