Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σχετικά με τις παρουσιάσεις όπλων στην Ελλάδα, το σύστημα δουλεύει ως εξής.

Παίρνει η εταιρία ένα γνωστό πρόσωπο στον χώρο και του λέει πάρε τόσα και κάνε μία παρουσίαση στο νέο όπλο.
Είναι δύσκολο να κατηγορήσει αυτόν που τον πλήρωσε γιατί πολύ απλά δεν θα ξαναπάρει άλλη δουλειά.

Στην Αμερική, πάει μόνος του ο παρουσιαστής, αγοράζει το όπλο και αν είναι αμερόληπτος, θα πει ότι θέλει.
Γι' αυτό και βλέπουμε βίντεο που στο τέλος τα καταστρέφουν, τα σπάνε, τα ανατινάζουν κτλ.

Συμφωνώ. Έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που εγώ πχ έχω σταματήσει να διαβάζω Randy.

Όταν εφτιαξα κ εγω eds red παιδιά δεν μου καθάριζε τόσο καλά την καννη απο μεσα. Εβαλα μετα το κλασσικό Α2 και βγηκε καταμαυρο το πανάκι. Ίσως δεν ηταν καλή η συνταγή. Θα κοιταξω να ξαναφτιαξω, μου αρεσει η μαγειρική!
Αν βαλεις ορειχαλκινη βουρτσα και λαδι και τριψεις καταμαυρο θα βγει τουλαχιστον το πρωτο, εστω κι αν η καννη ειναι πεντακαθαρη.

Όταν εφτιαξα κ εγω eds red παιδιά δεν μου καθάριζε τόσο καλά την καννη απο μεσα. Εβαλα μετα το κλασσικό Α2 και βγηκε καταμαυρο το πανάκι. Ίσως δεν ηταν καλή η συνταγή. Θα κοιταξω να ξαναφτιαξω, μου αρεσει η μαγειρική!
Για πες πως το έφτιαξες...

Για να κάνεις σύγκριση με το antiseize πρέπει να βάλεις σε δύο όπλα, να τα χρησιμοποιήσεις όλη τη σεζόν χωρίς να τα ξεβιδωσεις καθόλου και μετά να προσπαθήσεις...
Το ρισκάρεις;
Τι θερμοκρασίες γράφει ότι αντέχει;
Όχι τετοιο ρίσκο δεν πρόκειται να πάρω...περισσότερο για να δω την διαφορά στην υφή. Ούτως ή άλλος, μετά από 100 περιπου,φυσίγγια, το όπλο καθαρίζεται εξ ολοκλήρου, εκτός σκανδαλης.
Ονομαστική αντοχή θερμοκρασίας δίνει 700c

Σχετικά με τις παρουσιάσεις όπλων στην Ελλάδα, το σύστημα δουλεύει ως εξής.

Παίρνει η εταιρία ένα γνωστό πρόσωπο στον χώρο και του λέει πάρε τόσα και κάνε μία παρουσίαση στο νέο όπλο.
Είναι δύσκολο να κατηγορήσει αυτόν που τον πλήρωσε γιατί πολύ απλά δεν θα ξαναπάρει άλλη δουλειά.

Στην Αμερική, πάει μόνος του ο παρουσιαστής, αγοράζει το όπλο και αν είναι αμερόληπτος, θα πει ότι θέλει.
Γι' αυτό και βλέπουμε βίντεο που στο τέλος τα καταστρέφουν, τα σπάνε, τα ανατινάζουν κτλ.
Για αυτό με λυπησε πολύ που το ελληνικό κοινό δεν κατάλαβε ποτέ ότι το περιοδικό Hunter Passion ήταν το μόνο που έγραφε την αλήθεια, χωρίς εξαρτήσεις. Όποιος είχε διαβάσει δοκιμές όπλων, και φυσιγγίων νομίζω θα συμφωνήσει.

Τα περιοδικά δεν "τα παίρνουν" για να βγάλουν καλό ένα προϊόν, απλά εκβιάζονται μέσω των διαφημίσεων. Ένα έντυπο δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο με τις πωλήσεις, χρειάζεται οπωσδήποτε και τις διαφημίσεις.

Πολύ μου αρέσει όταν ο διαχειριστής βγαίνει off topic!😁😁😁

topic.

Για αυτό με λυπησε πολύ που το ελληνικό κοινό δεν κατάλαβε ποτέ ότι το περιοδικό Hunter Passion ήταν το μόνο που έγραφε την αλήθεια, χωρίς εξαρτήσεις. Όποιος είχε διαβάσει δοκιμές όπλων, και φυσιγγίων νομίζω θα συμφωνήσει.

Τα περιοδικά δεν "τα παίρνουν" για να βγάλουν καλό ένα προϊόν, απλά εκβιάζονται μέσω των διαφημίσεων. Ένα έντυπο δεν μπορεί να επιβιώσει μόνο με τις πωλήσεις, χρειάζεται οπωσδήποτε και τις διαφημίσεις.

topic.
Αυτό έχει καμιά σχέση με το περιοδικό

https://www.facebook.com/HunterPassion/

Πολύ πρακτικά αυτά. Τα χρησιμοποιώ πολύ για μικρές σταγονιτσες. Αν ξεβιδώνει για επαναγεμιση είναι τέλειο!
Γι αυτό τον σκοπό το πήρα, φαίνεται ότι το πώμα είναι βιδωτό...θα δείξει! η εταιρία από ότι είδα φτιάχνει λαδια και χημικα

Όχι τετοιο ρίσκο δεν πρόκειται να πάρω...περισσότερο για να δω την διαφορά στην υφή. Ούτως ή άλλος, μετά από 100 περιπου,φυσίγγια, το όπλο καθαρίζεται εξ ολοκλήρου, εκτός σκανδαλης.
Ονομαστική αντοχή θερμοκρασίας δίνει 700c
Εφόσον γράφει 700 βαθμούς Κελσίου και όχι Φαρενάιτ, μην το φοβάσαι. 👌
Κανεις δεν ρισκάρει να γράψει παραμύθια πάνω στο προϊόν! 👍

topic.

Εννοείται οτι ήμουν συνδρομητής. Κάπου σε έχω και σε βίντεο με την ομιλία σου από το σεμινάριο στου χατζιωτη. Δυστυχώς ήταν πολύ καλό για να επιβιώσει.......... Έγραφε ο κολλητός μου για τους ιχνηλάτες. Κρίμα τέτοιες προσπάθειες να μην έχουν ανταπόκριση.

Κάτσε λίγο να μπω στο μεσετζερ 🤣 🤣
Ξέρεις ποιο είναι το μοναδικό που δεν μου αρέσει? Μπαίνω λίγο στο νετ να διαβάσω κάτι που με ενδιαφέρει, και στην ουσία είναι σαν να διαβάζω το φυλλάδιο της εταιρείας. Αρνητική γνώμη πουθενά. Όλα δουλεύουν τέλεια. Πολλοί λίγοι θα γράψουν για τα υπέρ και τα κατά ενός όπλου πχ ή ενός φυσιγγίου. Κάπως έτσι φτάσαμε να βλέπουμε δοκιμή επωνύμου φυσιγγίου στα 25 με Ντέμι.....
Ειδικα για τις δοκιμες στα 25μ έχεις δικιο..
Αν κ πρεπει να πω ότι παλαιοτερα γινόντουσαν κ δοκιμές στα 35-36μ με τσοκ 3*,2*,1* όσο αφορά τα φυσίγγια με συγκεντρωτηρα κ μάλλινη τάπα...

Ακουω πολλους να λένε μα ολα καλά τα βρίσκουν?
Και αναρωτιέμαι τι νόημα θα είχε αν καποτε βλέπαμε μια παρουσιαση καραραμπινας almar(..που δεν έχει γίνει ποτε..), κ φυσίγγια "no name"?

Αυτό που έκαναν είναι να παρουσιαζουν γνωστά κ επώνυμα προιοντα...

Κάποτε τα δοκιμαζαν στο σκοπευτήριο η κ στο κυνήγι,
Από εκει κ πέρα κανείς δεν είναι σε θεση να πει ότι τάδε όπλο που σήμερα έριξε πχ 50 φυσίγγια απροβληματιστα αυριο θα κάνει το ίδιο, αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζει ουτε ο καλυτερος οπλουργος......
Θα μπουν κάποιες φωτο του όπλου κ του μηχανισμού, κ απο εκει κ υστερα ο αναγνώστης-υποψηφιος αγοραστής θα δει αν θα το επιλέξει η όχι...
Το ρισκο όμως παντα υπάρχει κ στο οτιδήποτε.......
Εξάλλου δεν θυμάμαι κανέναν να έγραψε "βαρυγδουπα" λόγια....

Και μπορώ να πω ότι παλαιότερα όχι μόνο έλεγαν τα υπέρ κ τα κατά αλλά υπήρχε κ κάποια "αυστηρότητα" πανω σε αυτό.....

Δυστυχώς ήταν πολύ καλό για να επιβιώσει..........
Είχε την μεγάλη ατυχία να κυκλοφορήσει σε μια εποχή που το ιντερνετ(δωρεάν πληροφόρηση ανά πάσα στιγμή) μεσουρανουσε κ ο κυνηγετικος τυπος είχε παρει την κατιούσα........
Αν αυτό είχε γίνει κάποια χρόνια πισω ειμαι βέβαιος ότι θα σημείωνε μεγάλη επιτυχία.....

Ειχα γράψει παλιά στο φόρουμ (προς
αποφυγή παρεξηγησεως πριν αντιληφθώ ότι ο Λεωνίδας πχ γράφει και εδώ), πως ήταν το καλύτερο, συγκριτικά με τα υπόλοιπα, και σε ύφος ,θεματολογια ,αλλά και σε εικόνες, ειχα αγοράσει όλα τα τεύχη που βγήκαν. Δεν γνωρίζω κανέναν από όσους συμμετείχαν, μόνο από την παρουσία τους εδώ, οι δύο που βλέπω εδώ, Άρης και Λεωνίδας (υπάρχουν και άλλοι;), φαίνεται ότι εκτιμώνται από τους συμμετέχοντες και αυτό είναι ευχάριστο, γιατί συνήθως οι συζητήσεις ανάμεσά μας καταλήγουν σε <φιλοφρονησεις>
Βρείτε τα λάθη στα βίντεο του Κοσκινά" ... καλός είναι πάντως ... τον συμπαθώ
Αυτος Βασίλη είναι ο πιο συμπαθητικός από όποιον Έλληνα έχω δει σε βιντεακια του χώρου μας, αλλά σε πολλά τεχνικά θέματα ........ άστα να πάνε.

Ειχα γράψει παλιά στο φόρουμ (προς
αποφυγή παρεξηγησεως πριν αντιληφθώ ότι ο Λεωνίδας πχ γράφει και εδώ), πως ήταν το καλύτερο, συγκριτικά με τα υπόλοιπα, και σε ύφος ,θεματολογια ,αλλά και σε εικόνες, ειχα αγοράσει όλα τα τεύχη που βγήκαν. Δεν γνωρίζω κανέναν από όσους συμμετείχαν, μόνο από την παρουσία τους εδώ, οι δύο που βλέπω εδώ, Άρης και Λεωνίδας (υπάρχουν και άλλοι;), φαίνεται ότι εκτιμώνται από τους συμμετέχοντες και αυτό είναι ευχάριστο, γιατί συνήθως οι συζητήσεις ανάμεσά μας καταλήγουν σε <φιλοφρονησεις>
Αυτος Βασίλη είναι ο πιο συμπαθητικός από όποιον Έλληνα έχω δει σε βιντεακια του χώρου μας, αλλά σε πολλά τεχνικά θέματα ........ άστα να πάνε.
Είναι συμπαθής διότι ομιλεί την μαγκικη(τονος φωνής)χτυπάει στο συναίσθημα‼️ποιος δε γουστάρει ας πούμε τα ρεμπέτικα❓τα δικά μας μπλουζ‼️(εφαμιλλα των νεγρων)έχουν ψυχή‼️δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός‼️

Είναι συμπαθής διότι ομιλεί την μαγκικη(τονος φωνής)χτυπάει στο συναίσθημα‼️ποιος δε γουστάρει ας πούμε τα ρεμπέτικα❓τα δικά μας μπλουζ‼️(εφαμιλλα των νεγρων)έχουν ψυχή‼️δε ξέρω αν γίνομαι κατανοητός‼️
Ο καθένας στο απευθείας βγάζει μία αύρα, θετική ή αρνητική, όταν έναν που τον βλέπεις πρώτη φορά σου βγάζει μία ξυνιλα, ή το υφακι του σε ξενερώνει , κάτι δεν πάει καλά. το ένστικτο ; ασυνείδητο ; βλέπει πιο καθαρά.

Ο καθένας στο απευθείας βγάζει μία αύρα, θετική ή αρνητική, όταν έναν που τον βλέπεις πρώτη φορά σου βγάζει μία ξυνιλα, ή το υφακι του σε ξενερώνει , κάτι δεν πάει καλά. το ένστικτο ; ασυνείδητο ; βλέπει πιο καθαρά.
Έτσι‼️

Τελικά στα αλήθεια πρέπει να μας παρακολουθει ο Σοφο....:p

Μπράβο το baby oil (που λέγαμε σε άλλο θέμα) ...
https://www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/syntirisi-toy-oploy-e-spitika-ylika/
Δεν το νομίζω γιατί την ανάρτηση που παραπέμπει στον Σοφό τι έκανα στις 20:17 και το θέμα για το baby πρώτο αναρτήθηκε στις 21:12.

Τελικά στα αλήθεια πρέπει να μας παρακολουθει ο Σοφο....:p

Μπράβο το baby oil (που λέγαμε σε άλλο θέμα) ...
https://www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/syntirisi-toy-oploy-e-spitika-ylika/
Καλύτερα αυτός παρά ο ακατανομαστος... Πέρα απ'την πλάκα,εννοείται ότι παρακολουθούν πολλοί και για πολλούς λόγους..

Status
Not open for further replies.
Back