Αϊ χεσε ρε! Εκεί που είσαι ήμουν και εδω που είμαι θα ερθεις!!!!!Τα χεις και συ τα χρονακια σου, κοτσονατος όμως
Αϊ χεσε ρε! Εκεί που είσαι ήμουν και εδω που είμαι θα ερθεις!!!!!Τα χεις και συ τα χρονακια σου, κοτσονατος όμως
Ποιος θυμάται το χιόνι του 81 και τα πάπια στα αμπέλια;Σύμφωνα με τα απογευματινά τρεξίματα των μοντέλων εμείς εδω πάμε για ανελέητο θάψιμο μέχρι τις βάρκες. Να έχετε το νου σας να μας στείλετε τίποτα σινουκ να μας ρίχνουν προμήθειες όπως το 87. Επτά ετών ήμουν αλλά το θυμάμαι πεντακαθαρα!
Αυτό είναι αδύνατον να το θυμάμαι. Θυμάμαι όμως το 2002 που είχε γεμίσει ο τόπος χήνες εδω!Ποιος θυμάται το χιόνι του 81 και τα πάπια στα αμπέλια;
Και στα Μεσόγεια στα Σπάτα, αλλά απαγορευόταν τότε.Αυτό είναι αδύνατον να το θυμάμαι. Θυμάμαι όμως το 2002 που είχε γεμίσει ο τόπος χήνες εδω!
Όσο πλησιαζουμε στο Σαββατο φαίνεται να έχει πολυ μεγαλυτερη διάρκεια από ότι είχε φανεί αρχικά.απο δευτερα παντως δειχνει ακομη πιο εντονα φαινομενα για ολη τη χωρα
Δεν βλέπω να πιάνει όλη την χώρα ..απο δευτερα παντως δειχνει ακομη πιο εντονα φαινομενα για ολη τη χωρα
Από το 2000 και μετα ,δεν έχει συμβεί ...Δυσκολα να αλλάξει κάτι.. Πάμε για πολυ χιόνι στην Αττική.. Δείχνει να είναι χειρότερο σε ποσοτητες κ από το περσινο τον Φλεβάρη. Αν συμβεί τελικά δεύτερη σερί χρονιά θα έχει ενδιαφέρον να ανατρέξουμε στο παρελθόν για το ποτε συνέβη τόσο έντονο φαινόμενο διαδοχικές χρονιές..
Ακόμη και τώρα η Εύβοια τρώει χιονι. Ξαναλέω δεν θέλουμε ακρότητες. Αυτά που μερικοί θέλουν χιονοαρμαγεδδωνες και ιστορικούς χιονιαδες για να τους απολαμβάνουν εκ του ασφαλούς ενώ άλλοι καταστρέφονται είναι χαζομάρες. Είπαμε ένα 30αρι και είμαστε κομπλεΒλέπω να το μαζεύουν σιγά σιγά....
Εχει μεινει πολυ καυσοξυλο και diesel θερμανσης απουλητοΒλέπω να το μαζεύουν σιγά σιγά....
Μακάρι να έχει αυτό το άνοιγμα που δείχνουν και να βγούμε την Κυριακή. Με την αναμπουμπούλα του καιρού ίσως έχουμε και καλά αποτελέσματα θηραματικα.Εγώ βλέπω δίνουν λιγοστά χιόνια το Σαββατο κι απο Δευτερα τα περισσότερα. Μηπως την Κυριακή καταφέρουμε να βγούμε;
Μου έχει πει και ο φίλος από Αθήνα να πάμε παρέα αυτό το ΣΚ.Βρήκε το κατάλληλο χαχα. Μακάρι να μας αφήσει για περπατητό!Μακάρι να έχει αυτό το άνοιγμα που δείχνουν και να βγούμε την Κυριακή. Με την αναμπουμπούλα του καιρού ίσως έχουμε και καλά αποτελέσματα θηραματικα.
Οτν βλεπεις το Σαββατο να γινεται Δευτερα, περιμενε η Δευτερα να γινει Τεταρτη και μετα ως δια μαγειας να εξαφανιστουν....Εγώ βλέπω δίνουν λιγοστά χιόνια το Σαββατο κι απο Δευτερα τα περισσότερα. Μηπως την Κυριακή καταφέρουμε να βγούμε;
Κυριακή Δεν θα έχει φαίνομενα...Εγώ βλέπω δίνουν λιγοστά χιόνια το Σαββατο κι απο Δευτερα τα περισσότερα. Μηπως την Κυριακή καταφέρουμε να βγούμε;