Έχουμε φάει και το γαλοσβερκο φέτος, το βοριαδακι ούτε για να μας ρεψει δεν φτάνει....Κάνα βοριαδάκι θα βάλει?
Πεστα ρε Πέρι!Είστε γκρινιάρηδες και βιαστικοι
Ρε συ ..Μην κοιτάς μόνο το κύριο run ..Για να καταλαβαίνουν οι πολλοί όπου GFS= Ναντια Κομανεντσι.....Κωλοτουμπες έκανε αυτή... σήμερα το έχει φέρει πιο νωρις το κρύο. Αν δεν έχουν χειμώνα Βαλκάνια και Ταγιπ προκοπή δεν εχει για εμάς...
Όλοι θέλουμε ρε συ...Πεστα ρε Πέρι!
Δεκέμβρη μήνα και θέλουν βοριάδες και χιόνια!![]()
Οπότε τι βλέπεις???Ρε συ ..Μην κοιτάς μόνο το κύριο run ..
Γι'αυτό βλέπεις αυτές τις διαφορές
Καμία κωλοτουμπα δεν έχει γίνει
Την ΑΕΚ να παίρνει chl του χρόνου.Οπότε τι βλέπεις???
Κατάλαβα! Χειμώνα δεν βλέπω φέτος, όπως η ΑΕΚ πρωταθλημα!Την ΑΕΚ να παίρνει chl του χρόνου.
Αδερφε, σήμερα η βανίλια που έχω στην αυλή έβγαλε τα πρώτα λευκά ανθη!!!! Στα έλατα σήμερα στα 1200 είχε 16 βαθμούς και πεταλούδες!!!! Νταξει κάτι πάει να αλλάξει μετά τα Φωτα αλλά αν δεν δω κρύο στις 24 ώρες δεν τα πιστεύω τα μονδελα!!!Όλοι θέλουμε ρε συ...
Αλλά με την γκρίνια δεν κερδίζεις κάτι..
Εάν ήταν έτσι η ΑΕΚ θα είχε 15 ch l..
Τον Μπαοκ να μπαίνει ομίλους chl...Την ΑΕΚ να παίρνει chl του χρόνου.
Καινούργια δική σου είναι αυτή?Μπαοκ
Κοιτα τα δικά μας μαύρα χάλια και άσε τους υπόλοιπους Χρήστο μου!!!Τον Μπαοκ να μπαίνει ομίλους chl...![]()
Αυτό είναι δεδομένο πλέον .Ξεχάστε τον χειμωνα για φετος…
Για πες ρε φίλε για Φώτα, να ανεβω πανω; Τί λένε τα προγνωστικά;Αυτό είναι δεδομένο πλέον .
Ότι σωθεί συζητάμε
Τι να σωθεί τώρα περί…. Είναι αργά πλέον … από του χρόνου και βλέπουμε αν ξαναδούμε χειμώνες όπως τους ξεραμεΑυτό είναι δεδομένο πλέον .
Ότι σωθεί συζητάμε
Φυσικά και θα ξαναέρθουν χειμώνες ..Τ
Τι να σωθεί τώρα περί…. Είναι αργά πλέον … από του χρόνου και βλέπουμε αν ξαναδούμε χειμώνες όπως τους ξεραμε
Εγώ έχω βάλει ήδη άδεια για τότεΓια πες ρε φίλε για Φώτα, να ανεβω πανω; Τί λένε τα προγνωστικά;