Εαν κανει δεύτερο γυρισμα γρήγορα θα τρίβουμε τα ματια.μας..Εγώ περι βλέπω κατεβασια και 12-15 και κατά τις 20 τα πρωτα χιόνια στα Βαλκάνια όποτε στοκαρετε φυσίγγια και καλά να περασετε φίλοι μου..
Υπομονή
Εαν κανει δεύτερο γυρισμα γρήγορα θα τρίβουμε τα ματια.μας..Εγώ περι βλέπω κατεβασια και 12-15 και κατά τις 20 τα πρωτα χιόνια στα Βαλκάνια όποτε στοκαρετε φυσίγγια και καλά να περασετε φίλοι μου..
Καπου στην μεση του μηνα..Είπαν οι Μετεωρολογοι για τελος του μήνα κατι βροχες....τωρα.....
Ποιος τα λεει αυτα ;Ήπειρο βρέχει!
Πάμε για φόλα, πολλη ζέστη δείχνει.. Μακάρι να γυρίσει..Εχουμε καμια αλλαγη στο καιρο;πολλη νεκρα επεσε εδω.περικλης κ μητσος τι λενε;ειμαι ερεθισμενος για την Κυριακή που ερχεται
Ποντάρο στην φόλα 3 προς 1….!!!Υπομονη....Ολα ειναι πολυ ρευστα. Παιζει απο επος (gem) μεχρι επικη φολα (gfs)...
Οπως φοβόμουν τους νοτιαδες δεν θα τους γλυτώσουμε απο τα μέσα του μηνα και μετα ..Εχουμε καμια αλλαγη στο καιρο;πολλη νεκρα επεσε εδω.περικλης κ μητσος τι λενε;ειμαι ερεθισμενος για την Κυριακή που ερχεται
Τωρα βρηκε με τους κωλονοτιαδες;Οπως φοβόμουν τους νοτιαδες δεν θα τους γλυτώσουμε απο τα μέσα του μηνα και μετα ..
Το ποσο θα κρατησουν ειναι το θέμα...
Μηπως ομως οι νοτιάδες, φερουν βροχες και στην τελικη ερθουν μπεκατσούλες με το 1ο άνοιγμα του καιρού;;;;Οπως φοβόμουν τους νοτιαδες δεν θα τους γλυτώσουμε απο τα μέσα του μηνα και μετα ..
Το ποσο θα κρατησουν ειναι το θέμα...
Ηταν λογικο να συμβεί..Τωρα βρηκε με τους κωλονοτιαδες;
Την φαγαμε και φετος δηλαδήΗταν λογικο να συμβεί..
Έχουμε ενα βόρειο ρεύμα εδω και πολλές μέρες..
Δεν γινοταν να βγει ετσι ολος ο μηνας
Και θα ναι και μεγάληΤην φαγαμε και φετος δηλαδή
Συννενοήσου εν τέλοι με τον Περικλή, για το τι θα μας ποσταρετε......ιμάντες εχουν γίνει τα νεύρα μας...ντόσε ξέντωσε...Αμα βγει αυτο???? View attachment 80611
Εσύ φτιάξε φυσίγγια και άσε τα λόγια!Συννενοήσου εν τέλοι με τον Περικλή, για το τι θα μας ποσταρετε......ιμάντες εχουν γίνει τα νεύρα μας...ντόσε ξέντωσε...