Και τι θελεις Κωστη? Μια φλατ κατασταση βαρετη??? Ασε να ρολαρει το ζαρι να δουμε που θα κατσει....Συννενοήσου εν τέλοι με τον Περικλή, για το τι θα μας ποσταρετε......ιμάντες εχουν γίνει τα νεύρα μας...ντόσε ξέντωσε...
Και τι θελεις Κωστη? Μια φλατ κατασταση βαρετη??? Ασε να ρολαρει το ζαρι να δουμε που θα κατσει....Συννενοήσου εν τέλοι με τον Περικλή, για το τι θα μας ποσταρετε......ιμάντες εχουν γίνει τα νεύρα μας...ντόσε ξέντωσε...
Το πιο πιθανό, να μου ζητήσει διαζύγιο.Αμα βγει αυτο???? View attachment 80611
Ανοησιες.... Λιγο γκρινια, ριχνουν ενα μουλαρωμα 2-3 μερες και μετα το αποθηκευουν στον σκληρο και το πετανε οταν ερθει η καταλληλη στιγμη μπορει και 2 χρονια μετα....Διαζυγιο ειναι extreme αντιποινα και δεν αρμοζει στην περιπτωση μας.Το πιο πιθανό, να μου ζητήσει διαζύγιο.
Για ποτέ είναι αυτό Νοέμβριο!!!!!Αμα βγει αυτο???? View attachment 80611
Σε 10 μερες απο τωρα. Ενα απο τα πολλα σεναρια ειναι. Οσες πιθανοτητες εχει να βγει αλλες τοσες εχει και να μην βγει.Για ποτέ είναι αυτό Νοέμβριο!!!!!
Και στα δικά σου σειράΑνοησιες.... Λιγο γκρινια, ριχνουν ενα μουλαρωμα 2-3 μερες και μετα το αποθηκευουν στον σκληρο και το πετανε οταν ερθει η καταλληλη στιγμη μπορει και 2 χρονια μετα....Διαζυγιο ειναι extreme αντιποινα και δεν αρμοζει στην περιπτωση μας.
Σε 10 μέρες αν δεν έχουμε δει πουλια ετημαστητε να παίζουμε τα πουλια μας μετά!!!!Σε 10 μερες απο τωρα. Ενα απο τα πολλα σεναρια ειναι. Οσες πιθανοτητες εχει να βγει αλλες τοσες εχει και να μην βγει.
Θα μας εχει φαει η γκρινια μεχρι να γινει αυτοΑμα βγει αυτο???? View attachment 80611
Απολυτα λογικο να γυρισει ο καιρος απο Παρασκευη...Θα μας εχει φαει η γκρινια μεχρι να γινει αυτο
τουλάχιστον θα εχει βροχες πριν..
Μακριά ρε συ ομως ..
Οτι γινει αυτήν την εβδομάδα μεχρι Παρασκευή που μένει το κρυο στα βόρεια,μετα γυρνάει ολο το σκηνικό, Γυρνάει ολο απο πανω μας σε δυτικό νότιο ρεύμα
..Το μεχρι πότε ειναι το θεμα ..
Εγω πηρα αυριο. Βασικα για δουλειες γραφειοκρατειας με υπηρεσιες του μπουρδε... του δημοσιου ηθελα να πω. Αλλα ενα 2μισαωρο θα πιασω καρτερακι. 10-15 θα τις δω δεν γινεται....Απολυτα λογικο να γυρισει ο καιρος απο Παρασκευη...
Αφου τοτε παιρνω αδεια...
Γ@...ται
Ουουου μαυρογατα!!! Μεχρι εδω που ειμαι καλα ειναι. Γιατι να μπλεκουμε περισσοτερο? Αμαρτια...Και στα δικά σου σειρά
Και ένα μήνα φακέςΑνοησιες.... Λιγο γκρινια, ριχνουν ενα μουλαρωμα 2-3 μερες και μετα το αποθηκευουν στον σκληρο και το πετανε οταν ερθει η καταλληλη στιγμη μπορει και 2 χρονια μετα....Διαζυγιο ειναι extreme αντιποινα και δεν αρμοζει στην περιπτωση μας.
Σου φτιαχνει φακες...Και ένα μήνα φακές
Ίσως το χειρότερο σενάριο
Αν ειναι να κανει ροτεισον στα οσπρια δεν υπαρχει θεμα. Οι φακες συνεχεια ειναι θεμα και μεγαλο μαλιστα.Και ένα μήνα φακές
Ίσως το χειρότερο σενάριο
Σήμερα 7 το προι 18βαφμους έκτες την ίδια ώρα 14!!!την μέρα πάει 27 γυρνάμε με σορτς..Η διαφορά ήταν αισθητή από τα προηγούμενα βράδια όσον αφορά το κρύο
Το πρωί βγαίνοντας έξω στις 7,30 καταλάβαινες αμέσως στο γύρισμα του καιρού
Αφού είμαι εγώ εδώ πάνω με σορτς ρε φίλεΣήμερα 7 το προι 18βαφμους έκτες την ίδια ώρα 14!!!την μέρα πάει 27 γυρνάμε με σορτς..
Και περιμένουμε κιχλες έτσι!!!!!!Αφού είμαι εγώ εδώ πάνω με σορτς ρε φίλε
Μετά από 20 χρόνια μαζί, αυτό που μου περιγράφεις, μπορεί να εκληφθεί και σαν ρομαντισμός. Η γκρίνια αν κρατάει λιγότερο από 5 λεπτά, θεωρείτε καλημέρα! Την πιο σωστή κουβέντα για τον γάμο, την άκουσα δυστυχώς, λίγο καιρό, αφότου παντρεύτηκα. "Θες να δεις την γυναίκα σου σε 20 χρόνια από τώρα; Δες την πεθερά σου." Ισχύει για τους περισσότερους!Ανοησιες.... Λιγο γκρινια, ριχνουν ενα μουλαρωμα 2-3 μερες και μετα το αποθηκευουν στον σκληρο και το πετανε οταν ερθει η καταλληλη στιγμη μπορει και 2 χρονια μετα....Διαζυγιο ειναι extreme αντιποινα και δεν αρμοζει στην περιπτωση μας.