Αγόρινα, όταν έχεις διαστημική κάνη τα υπόλοιπα περιττεύουνΠροσθεσε και τις ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ !!!!
Αγόρινα, όταν έχεις διαστημική κάνη τα υπόλοιπα περιττεύουνΠροσθεσε και τις ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ !!!!
Τι τσοκ φοράς
Εσυ να περιμενεις το μπονους ρε αχαχαχααχχαΚαλησπέρα στην πολύ μεγάλη παρεα !!! θέλω να συμμετάσχω και εγώ στην κλήρωση …
Αυτά δεν είναι που έχουν επιλογέα να σκοτώνουν η να ζαλίζουν ;;
Αυτά μόνο ζαλίζουν!Αυτά δεν είναι που έχουν επιλογέα να σκοτώνουν η να ζαλίζουν ;;
Εγω ζαλιζομαι δεν τις πιανω αυτες καθόλου στα χερια μου για το λογο αυτο πηγα πηρα μια benell .Αγόρινα, όταν έχεις διαστημική κάνη τα υπόλοιπα περιττεύουν
επαναληψη μητηρ πασησ μαθησεωςΚύριοι ανακαλύψτε κανένα νέο αφήγημα γιατί δεν σκοτώνουν οι Benelli διότι τα από δεκαετίας ++ δεν φτουράνε πλέον.
Οφείλω να ομολογήσω ότι έχετε ζωηρή φαντασία, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα πιστεύω
Με την κλιματική αλλαγή και μόνιμα με +10 βαθμούς τελειώσανε τα αφηγήματα μέχρι τα 35 θα σκοτώνει σίγουρα στο υπογράφω θα κατακτήσει τη κορυφή του αμολοφου .Κύριοι ανακαλύψτε κανένα νέο αφήγημα γιατί δεν σκοτώνουν οι Benelli διότι τα από δεκαετίας ++ δεν φτουράνε πλέον.
Οφείλω να ομολογήσω ότι έχετε ζωηρή φαντασία, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα πιστεύω
Καλά θέλεις διεύθυνση να μου τα στείλεις!!! τα velox θέλω εγώΤα δωρα ειναι 250 φυσιγγια nsi kυνηγετικα και 3 set καθαριστικων hoppes
Οτι θελει ο λιακος δεν πιστευω να πεταξες την πετσετα?Καλά θέλεις διεύθυνση να μου τα στείλεις!!! τα velox θέλω εγώ
Καθαριστικά;Τη συμμετοχή του Κόλλια δεν βλέπω.Τα δωρα ειναι 250 φυσιγγια nsi kυνηγετικα και 3 set καθαριστικων hoppes
Πριν λιγο τα λεγαμε θελει μισο κυβικο νιτρο της hoppes και βλεπουμεΚαθαριστικά;Τη συμμετοχή του Κόλλια δεν βλέπω.