Ε μη μου χαλάς τα ποσοστά τώραΤην περασμένη Δευτέρα έγινε ανακοίνωση ποτέ τερματίζει...
Και την Τετάρτη με παράταση τελείωσαν οι συμμετοχές. ..
Όποιος νομίζει ότι αδικήθηκε του παραχωρώ την θέση...
Τα φαντασματα εμφανιζονται ξαφνικα!!!Δεν υπήρξε καταληκτική ημερομηνία επειδή δεν πιστεύαμε ότι για μια κουτα φυσιγγια σε 3 μερες θα μαζευε 100 άτομα.
Γιάτι θα τα πληρώσουμε τα φυσίγγια? Θα βάλετε τώρα και κόσμο σε δύσκολη θέση για μια κλήρωση? Πρέπει να δικαιολογηθουμε τώρα να ξέρω?Έτσι είναι. Όταν κανεις με το καλό και έρανο για παιδάκια πάλι 100 ατομα θα μαζευτούν…
Αυτο τώρα γιατί το είπες ; Για να δείξεις τα φαντάσματα? Μπορούσε η διαδικασία να έχει μερικούς βασικούς όρους , ΜΠΡΑΒΟ στον χορηγό που δίνει την δωρεά , ΜΠΡΑΒΟ στην διαχείρηση που κάνει σωστά την δουλειά της και τρέχει την ενέργεια … αλλά ας μπουν ίσως όροι περί επισκέψεων στη σελίδα κτλ κτλ … αλλιώς θα έχουμε μισή λίστα φαντάσματα .Έτσι είναι. Όταν κανεις με το καλό και έρανο για παιδάκια πάλι 100 ατομα θα μαζευτούν…
Γιάτι θα τα πληρώσουμε τα φυσίγγια? Θα βάλετε τώρα και κόσμο σε δύσκολη θέση για μια κλήρωση? Πρέπει να δικαιολογηθουμε τώρα να ξέρω?
Αναρωτηθείτε γτ θιχτήκατε από το μήνυμα μου.Αυτο τώρα γιατί το είπες ; Για να δείξεις τα φαντάσματα? Μπορούσε η διαδικασία να έχει μερικούς βασικούς όρους , ΜΠΡΑΒΟ στον χορηγό που δίνει την δωρεά , ΜΠΡΑΒΟ στην διαχείρηση που κάνει σωστά την δουλειά της και τρέχει την ενέργεια … αλλά ας μπουν ίσως όροι περί επισκέψεων στη σελίδα κτλ κτλ … αλλιώς θα έχουμε μισή λίστα φαντάσματα .
Δεν θίχτηκα απλά ανέφερα μια προσπάθεια πρόκλησης εντυπώσεων για τα παιδάκια …Αναρωτηθείτε γτ θιχτήκατε από το μήνυμα μου.
Άνετα! Το χουμε!Άραγε, θα καταφέρουμε να τσακωθούμε πάνω στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ κάποιου??
Άνετα! Το χουμε!
Αν σε πουν τζαμπατζη θα θειχτειςΑναρωτηθείτε γτ θιχτήκατε από το μήνυμα μου.
Παρακολουθούσα προχθές την παλαιά ελληνική ταινία Βαλκανιζατερ …Αν σε πουν τζαμπατζη θα θειχτεις
Όταν εκτοξεύουν υπονοούμενα και λάσπη , οφείλεις σεβόμενος τον εαυτό σου να τους κανείς δώρο την ανεμιστήρα αγαπητέ .ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ το εδώ . Νομίζω είναι προτιμότερο. Σταματήστε το, έτσι απλά, χωρίς επιλογους χωρίς τίποτα. Να με συγχωρείτε για την, ας το πούμε παρέμβαση, αλλά έτσι αισθάνομαι, αυτό λέω.