Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Την πυριτιδα ( sipe )....την ''μελετησα'' λιγο.....γεμισα δυο φυσιγγια κλασικα σεταπ....μπουκωσα
στα καταλοιπα....
Εστησα αλλα δυο....ειδα τα ''καμωματα'' της....και βρηκα τι ηθελε...
Στις επομενες δυο τουφεκιες στο σεταπ με Τασκωφ... απο V1,5-335m/s που εδωσε εχθες....Η πρωτη
σημερινη τουφεκια εδωσε V1,5-356m/s....με τροποποιηση στην δευτερη εδωσε V1,5-389m/s και με
καθαρη καννη!!!
Την γλυτωσε.....και δεν εγινε προσαναμμα !!! :)
Τι τροποποίηση έκανες Νίκο????? Πιο ισχυρό κάψουλι η περισσότερο πάτημα η κάτι άλλο????

Οι πιο έντιμοι σε φυσίγγια και όπλα από ολους είναι οι Αμερικάνοι απλά λόγο αποστάσεις τα φυσίγγια τα χρυσοπληρωσεις κάτι που δε γίνεται με τα όπλα περίεργο μάλλον πρέπει να μας το εξηγήσουν οι εισαγωγείς.Τα φυσίγγια δεν είναι ότι είναι κορυφή και δεν μπορείς να φτιάξεις καλύτερα απλά έχουν πολύ μεγαλύτερο ποσοστό σταθερότητας και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συμβαίνει στα ευρωπαϊκά ή και σε κάποια ελληνικά ακόμη.Παλαιοτερα κάποιοι κατασκευαστές το είχαν αυτό τώρα τελευταία πήγαν όλα για βρουβες .Διάβαζα εδώ την αλλαγή του περίφημου percorso που ακούω από συναδέλφους που δεν το έχω ρίξει ποτέ μου στην πυρίτιδα από tecna σε ΑΟ την οποία γνωρίζω έχω δουλέψει την τέκνα όχι .Διβαδικη στα καλά της με αλλαγή σε μονοβασική στα σχεδόν χαμηλά της πως θα βγάλεις το ίδιο φυσίγγι ,θα το βγάλεις αλλά θέλεις ιδιαίτερο στήσιμο θα το κάνουν οι Ιταλοί ή τους έρχεται φθηνότερα η AO και σου λέει δε γαμιεται ,κάτι παρόμοια έκανε και η πυρκαλ και υπήρχαν χρονιές που τα φυσίγγια σκιζανε και άλλες που σε σκιζανε.
Το έχω πει πολλές φορές Γιάννη ...
Δεν θέλουμε άριστα φυσίγγια θέλουμε σταθερά !!! Και με σωστά σκάγια !!!
Καταλήγεις κάπου και τα δουλεύεις.

Να αγοράζεις κουτί, να κάνεις τον σταυρό σου και στο τέλος να σου μένει αμανάτι ;;;;
Τι οικονομία είναι αυτή ;;;
Άστα τα χρήματα, ... να πας για κανένα σοβαρό κυνήγι και να ξεψειριάζεις τα πουλιά ;;;
Ή πρέπει να κουβαλάς 2-3 είδη φυσιγγιών ώστε το ένα να σου δουλέψει ;;;
Τραγικά πράγματα.
Οι άλλοι οι μπουμπούνες αλλάζουν το percorso.
Θα ξαναπάρω του αγίου ....... ανήμερα.

τώρα να ευλογήσω τα γένια μου;
που σας λέω για διαφορές - ενίοτε ΜΕΓΑΛΕΣ - από παρτίδα σε παρτίδα;
Αυτή είναι η μεγαλύτερη κ πιο σοβαρή δυσκολία για έναν ιδιογομωτη που αγοράζει μικροποσότητες... Μπορεί να φτιάξεις ένα εξαιρετικό φυσίγγι που να είναι δύσκολο να το ξαναφτιάξεις αν απλά αγοράσεις πυρίτιδα δύο χρόνια μετά...
Αυτό βέβαια είναι μικρό κ ίσως διασκεδαστικό πρόβλημα για κάποιον που έχει αντίληψη κ έχει κατανοήσει την λειτουργία του κάθε τι στο φυσιγγι αλλά αυτό δεν αναιρεί την παραπάνω πραγματικότητα...

Nα τα ευλογησεις.....αλλα ειναι να μην σου κατσει η ασχημη...
Δυο μισοκιλα....ιδιο λοτ...το ενα μισοκιλο γαζωνε...το δευτερο για τα σκουπιδια....σφραγισμενο και το
δευτερο και σε αυθεντικη συσκευασια....και τα δυο....και με την ιδια αποθηκευση!!!
Σκεψου να ειχα παρει και μεγαλη ποσοτητα....

Nα τα ευλογησεις.....αλλα ειναι να μην σου κατσει η ασχημη...
Δυο μισοκιλα....ιδιο λοτ...το ενα μισοκιλο γαζωνε...το δευτερο για τα σκουπιδια....σφραγισμενο και το
δευτερο και σε αυθεντικη συσκευασια....και τα δυο....και με την ιδια αποθηκευση!!!
Σκεψου να ειχα παρει και μεγαλη ποσοτητα....
Τζόκερ έπαιξες;
τρέχχχχααααααα παίξεεεεεε .terror.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη κ πιο σοβαρή δυσκολία για έναν ιδιογομωτη που αγοράζει μικροποσότητες... Μπορεί να φτιάξεις ένα εξαιρετικό φυσίγγι που να είναι δύσκολο να το ξαναφτιάξεις αν απλά αγοράσεις πυρίτιδα δύο χρόνια μετά...
Αυτό βέβαια είναι μικρό κ ίσως διασκεδαστικό πρόβλημα για κάποιον που έχει αντίληψη κ έχει κατανοήσει την λειτουργία του κάθε τι στο φυσιγγι αλλά αυτό δεν αναιρεί την παραπάνω πραγματικότητα...
Άρη φίλε μου, σε χαίρομαι ειλικρινά που το βλέπεις ως διασκεδαστικό .shake hands.
εγώ ούτε μικρό ούτε διασκεδαστικό το βρίσκω το πράβλημα, αντιθέτως μου φαίνεται άκρως ΣΠΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ .hair.

Σε μερικές πυρητιδες όντος ισχύει.. άλλες έχουν πολυ μεγάλη σταθερότητα πολλά χρόνια τωρα

Αν χαλάσανε και την SIPE N μια από της παλαιότερες μπαρούτες τι να πω. πρέπει να κάνουμε στοκ όταν βρίσκουμε ένα καλό λοτ
Εδώ ο Νίκος λέει ίδιο λοτ Νικόλα και έχει προβλήματα ...
Και την άλλη τι να την κάνει τώρα ;;; Προσάναμα για το τζάκι ;;;

Α1/mb32/άκουιλα/s4 ….τα ίδια σεταπ Βάραο για πολλά χρόνια ….για 36αρες δεν έχω γνώμη μόνο τέκνα δουλεύο που είναι του 11..από ότι λένε τα παιδιά έχει αλλαξει..
Στην Aquila θα δωσω ευκαιρια με τη νεα σεζον πρωτα ο θεος....

S4 ασχολείσαι μαζί της και γεμίζεις από 28 μέχρι και 36 σε χοντρά και καθάρισες απλά ίσως χρειαστεί στα 36 να το κάνεις ρελιαστο για να ρίξεις λίγο τις πιέσεις .Έχεις φυσίγγια πάντως καιρου από 25 βαθμούς και κάτω .Και κάποια αλλαγη να γίνει άκυρο φυσίγγι δεν θα έχεις με τίποτα .

Έχω την εντύπωση ότι την σειρά Α1 Α1 special και Α0 δεν της έχουν πειράξει, η εγώ δεν έτυχε να ακούσω κάτι.
η Α0 ειχε και εχει απο παντα σκαμπανεβασματα στα λοτ της για τις αλλες δεν ξερω δεν τις εχω δουλεψει

Έχω την εντύπωση ότι την σειρά Α1 Α1 special και Α0 δεν της έχουν πειράξει, η εγώ δεν έτυχε να ακούσω κάτι.
μηπως , λεω εγω τωρα, γιατι τις φτιαχνει το εργοστασιο της vectan στη Γαλλια (της NobelSport και αυτο) και οχι της Lovex στην Τσεχια που φτιαχνει τις υπολοιπες ;

Status
Not open for further replies.
Back