Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν μπορο να το χονεψο με τηποτα αυτο Νικο.σε 2 πραγματα παει το μιαλομου.η ειναι τεκνα η οπια κανανε λαθος στο κουτη να μου πεις αφθεντηκη σησκεβασια??ολα γηνοντε θημασε την gm3 που την διαλησανε??πριμα ειταν τελικα βαφτισμενη.η εχει παρη υγρασεια με καπιον τροπο,οχη απο εσενα,η απο το εργοστασιο η στην διαδρομη του.δεν εξηγιτε αυτο το πραγμα στην σιπε.αν την διαλησαν και αυτη τοσο αστα να παν στο διαολο

Μαζι σου και εγω κουζουλε μου !!!! Συμφωνουμε....τετοιο πραγμα δεν μου εχει ξανα συμβει !!!

Νικο κανε μου μια χαρη.κανε 2 γραμες περιπου ειδιες πλατος μικος στα 2 λοτ.αναψετες σηνχρονος να δεις σημπεριφορα στην καυση.χρονο και καταλιπα.αν αφηση καταλιπα μαυροκητρινα τοτε εχει υγρασεια στανταρ

Να το κανω ρε φιλαρα....Απο το αλλο μισοκιλο δεν εχω καθολου...Εκτος και αν εχω σε κλεισμενα
φυσιγγια...εαν εχω θα σφαξω...
Θα το δοκιμασω και αυτο...και θα σου πω...

ΥΓ. Οχι σημερα....βλεπω την κυρα ''αγριεμενη''...... ;) :p

Εχω χαση τον υπνομου μαυτο.η σιπε τετια τερτηπια????αν την χαλασαν τοτε τη ναπο ψαξιμο για αλη.s4 ας πουμε μεχρει να την παρει ο διαολος και αυτην.ειδιο εργοστασιο ειναι αν χαλασουν τεκνα,ς4 και σηπε καλα κρασια

Νικο κανε μου μια χαρη.κανε 2 γραμες περιπου ειδιες πλατος μικος στα 2 λοτ.αναψετες σηνχρονος να δεις σημπεριφορα στην καυση.χρονο και καταλιπα.αν αφηση καταλιπα μαυροκητρινα τοτε εχει υγρασεια στανταρ
Πλερω τη μου θύμησες, τα χρόνια που τα γουέστερν ήταν στης δόξες τους,που έκαναν γραμμή την πυρίτιδα και την άναβαν, βλέπωντας εγώ ο παλικαρας περνώ το κουτί με την πυρίτιδα από τον γέρο μου την κάνω γραμμή και την ανάβω, στο άναμμα δεν προλαβαίνω να τραβήξω το χέρι και το ψιλό καίει, το βλέπει ο γέρος μου, και με χειροτονεισε Διάκο.sarcastic.

Μερικές φορές σκέφτομαι, είχε βρη το μπελά του ο γέρος μου να φεύγει για δουλειά και να μην ξέρει τη θα βρει γυρίζοντας,τη θα με έχει φωτίσει ο Θεός να κάνω..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Το ''ειχες''......απο μικρος με τις μπαρουτες..... :) Σε ''παρακολουθω'' στην ιδιογομωση...και τα πας
πολυ καλα !!!! ;)

Ένα σφραγισμένο κουτί, αυθεντική συσκευασία , έστω 1 κιλό ΜΒ Χ 36 ιταλικό, τι διαφορά μπορεί να έχει από ένα επώνυμο Ελληνικό μαγαζί που αγοράζουμε 2 μισόκιλα (έστω ίδιο ΛΟΤ) στην χύμα συσκευασία(οχι αυθεντική)? Αξίζει τον κόπο να πάρουμε την αυθεντική Ιταλική?

η SNPE

Ηλία μιλάω για ΛΟΤ 1998 ή 99 που αντικαταστάθηκε από ΛΟΤ 2004 ή 05
καμία σχέση! από 33 γρ σκάγια πήγα στα 30,5 και δεν την βρήκα
V1 ίδια...... όλα τα άλλα διαφορετικά (κατανομές διατρήσεις V10)
υπόψη η Α1 και η JK6 οι αγαπημένες μου ΗΤΑΝΕ
Μάριε όταν η βε1 όπως λες ήταν ίδια...τότε δεν πάμε...στην ποιότητα των σκαγιων❓❓❓(μαλακα-ελαφρα❓)

Μάριε όταν η βε1 όπως λες ήταν ίδια...τότε δεν πάμε...στην ποιότητα των σκαγιων❓❓❓(μαλακα-ελαφρα❓)
δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα
όλα τα υλικά ΙΔΙΑ
ιδια σκαγια, ίδιο βύσμα ίδιο καψούλι, ίδια v1, άλλη V10 άλλη κατανομή άλλη διάτρηση
τουτέστιν
άλλες πιέσεις, άλλοι χρόνοι έναυσης και καυσης, άλλοι χρόνοι κάννης, άλλο διάγραμμα πιέσων, άλλη μπαρούτη!!!!

Από τον Αύγουστο να της ξεχάσεις της χύμα μόνο συσκευασμένες από 45€
Βλέπω την συγκεκριμένη ΜΒ Χ 36 στον Κένταυρο , σε έλλειψη ....αλλού δεν την βρίσκω. Αν έρθει αυθεντική Ιταλική συσκευασία στην Ιταλία κοστίζει 89 ευρώ το κιλό !Εδώ ποιος θα την πάρει?

Status
Not open for further replies.
Back