Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχω 300 με 350 γρ SIPE σκέφτομαι να ξεκινήσω ιδιογομωση αλλα δεν κανει για αρχάριο όπως θα είμαι εγώ όταν θα ξεκινήσω. Εκείνο που με κραταει είναι οτι μπαίνοντας στον Κένταυρο το 90% τον πυρίτιδων είναι μη διαθέσιμες

Εχω 300 με 350 γρ SIPE σκέφτομαι να ξεκινήσω ιδιογομωση αλλα δεν κανει για αρχάριο όπως θα είμαι εγώ όταν θα ξεκινήσω. Εκείνο που με κραταει είναι οτι μπαίνοντας στον Κένταυρο το 90% τον πυρίτιδων είναι μη διαθέσιμες
Γιατί δεν κάνει ; Ποιος το λέει ; Εγώ με είπε ξεκίνησα, και ακόμα υπάρχω. .hunter..sarcastic..sarcastic.

γιατί δεν εχω κάποιον να μου δείχνει και θα ξεκινήσω μόνος μου
Παναγιώτη, μη φοβού, δεν είναι τίποτα, και εγώ δεν είχα κάποιον δίπλα μου, από εδώ έμαθα και ακόμα μαθαίνω, ξεκινά εσύ με το καλό και εδώ είμαστε για οποία απορία :) :)

γιατί δεν εχω κάποιον να μου δείχνει και θα ξεκινήσω μόνος μου
Εχει πολλα εμπειρα ατομα εδω και προθυμα να βοηθησουν...γραψε τι κυνηγας, τι εργαλεια διαθετεις και θα σε κατευθυνουν......γραψε καλυτερα στο θεμα Ιδιογομωση.....

Ερώτηση:
Αν έπρεπε να πάρετε/χρησιμοποιήετε ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ πυρίτιδα για κυνήγι παντός είδους και παντός καιρού, δηλ. κρύο/ζέστη, ξηρασία/υγρασία, φτερωτά/τριχωτά, μονόβολα/σκαγια/δράμια, ποιά θα χρησιμοποιούσατε;

Η ερώτηση μπορεί να τεθεί και αλλοιώς: αν σας έλεγαν ότι από αύριο θα παράγεται παγκοσμίως ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ κυνηγετική πυρίτιδα, ποιά θα έπρεπε να είναι κατά την γνώμης σας;

Παρακαλώ απαντήσεις χωρίς "ναι μεν, αλλά", γράψτε απλά και μόνο την πυρίτιδα. Ευχαριστώ.
Αυτήν‼️ η οποία είναι τόσο ευέλικτη ώστε με το ανάλογο στήσιμο ,να είναι παντός καιρού‼️

Αλέξανδρε, αυτή η arsenal bg που έβαλες, αν προσέξεις στο τέλος της σελίδας λέει πολλά αντιφατικά και δυσκολεύομαι να τα πιστέψω. Λέει πως είναι μία Βουλγαρικη εταιρεία με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που ιδρύθηκε το 1878 ; Παρακάτω λεει ότι εξειδικευεται και απαριθμεί ποικιλία προϊόντων που θα μπορούσε να τα παράγει μόνο ένας πολυεθνικος όμιλος, ίσως να είναι αλήθεια, αλλά εγώ αμφιβάλω.

Status
Not open for further replies.
Back