Λεβέντες? Μου ήρθε στα χέρια ένα κουτί κλειστό (γεμάτο) mullerite. Πώς το ρίχνω??? Έχουμε κάνα σεταπ να τη κάψω? Έχω κ άλλο ένα μισαδάκι απ' αυτή για ενθύμιο, όποτε τη τελευταία λέω να τη χρησιμοποιήσω.
Μαζί σου καπετάνιο...... όπως και να 'χει παλιές - νέες, ΜΒ Χ 32 και S4 μπορείς να κάμεις ολα τα κυνήγια σου...η έστω τα περισσότερα ...
View attachment 58712
View attachment 58713
Ποσα γρ θες??και τη νο?? Ρελη η αστερη??Λεβέντες? Μου ήρθε στα χέρια ένα κουτί κλειστό (γεμάτο) mullerite. Πώς το ρίχνω??? Έχουμε κάνα σεταπ να τη κάψω? Έχω κ άλλο ένα μισαδάκι απ' αυτή για ενθύμιο, όποτε τη τελευταία λέω να τη χρησιμοποιήσω.
Ρελι, νούμερο 8 ή 9 γραμμάρια από 30-32. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου ... Θεωρώ αμαρτία να μείνει... Έστω για τσίχλες!Ποσα γρ θες??και τη νο?? Ρελη η αστερη??
Δεν λέω ότι δεν σκοτώνουν σώνει και ντε...Και η mb32 και s4 καινούρια εμένα που είμαι νέος ιδιογομωτής και δεν ξέρω ακόμη τα κόλπα ότι έχω φτιάξει και έχω μετρήσει σε χρονογράφο μου έχουν δώσει ταχύτητες V1.5 γύρω στα 380-430m/s . Είτε παραδοσιακά ρελιαστά είτε αστεροειδή. Οπότε δεν γίνεται να μην σκοτώνουν με τέτοιες ταχύτητες. Δεν ξέρω για παλιές πυρίτιδες αλλά από παλιά φυσίγγια από όσο έχω διαβάσει δύσκολα πέρναγαν τα 370m/s. Οπότε βγάζω το συμπέρασμα ότι οι καινούριες πυρίτιδες ειναι πολύ καλύτερες από τις παλιές.
...κάνε όμως ένα πείραμα φίλε μου...Και η mb32 και s4 καινούρια εμένα που είμαι νέος ιδιογομωτής και δεν ξέρω ακόμη τα κόλπα ότι έχω φτιάξει και έχω μετρήσει σε χρονογράφο μου έχουν δώσει ταχύτητες V1.5 γύρω στα 380-430m/s . Είτε παραδοσιακά ρελιαστά είτε αστεροειδή. Οπότε δεν γίνεται να μην σκοτώνουν με τέτοιες ταχύτητες. Δεν ξέρω για παλιές πυρίτιδες αλλά από παλιά φυσίγγια από όσο έχω διαβάσει δύσκολα πέρναγαν τα 370m/s. Οπότε βγάζω το συμπέρασμα ότι οι καινούριες πυρίτιδες ειναι πολύ καλύτερες από τις παλιές.
Εννοείται! Απλά δε ξέρω τι μπορεί να κάνει? Θα μ ενδιέφερε και σε 6-5-4 νούμερο σε πιο βαριές γομώσεις!Αν κυνηγας χονδρα θυραματα αμαρτια να την καψης σε τσιχλα
Καλυτερα καψε 2-3 κουτσκια στην τσιχλα, αργα κ βασανιστεικα για να σου περναει η καψα κ την υπολοιπη κρατα την για χοντρα θηραματα Μητσαρα...ετσι κανω κι εγω με την GP...1 kουτακι στην τσιχλα καθε χρονο...Εννοείται! Απλά δε ξέρω τι μπορεί να κάνει? Θα μ ενδιέφερε και σε 6-5-4 νούμερο σε πιο βαριές γομώσεις!
Νικόλα Καλημέρα!Δεν λέω ότι δεν σκοτώνουν σώνει και ντε...
Απλά θέλουν λίγα κόλπα..
Εδω μου έγραψαν: mb32 mb36 σε ρελι δεν θα βρεις αυτό που θες έχω κάψει αρκετά κιλά..
: θελει λιγότερο ελεύθερο χώρο για να πατηθεί σωστά: ο κάλυκας σε ρελι για να καεί σωστά θέλει κόψιμο στα 65χιλ..
S4 δεν θέλει πολύ πάτημα θέλει τα καψουλια της 686 δεν θέλει σκληρό βύσμα και από 0.03 στην δόση επηρεάζει το σεταπ...
Αρα δεν σου αφήνει περιθώρια για λάθος.
Ρε Νικόλα, δεν είναι τόσο δύσκολες πυριτιδες οι s4 ,sipe ούτε οι ΜΒ. Αν βάλεις την σωστή δώση πυριτιδας δεν θα σε προδώσουν εϊτε βάλεις σκληρό είτε μαλακό βύσμα, στο στρογγυλό ρέλι με την ντιάνα τάπα θέλουν πιο πολλά χιλ. από 6 για να καούν σωστά. Αλλά να σε προδώσουν όχι.Δεν λέω ότι δεν σκοτώνουν σώνει και ντε...
Απλά θέλουν λίγα κόλπα..
Εδω μου έγραψαν: mb32 mb36 σε ρελι δεν θα βρεις αυτό που θες έχω κάψει αρκετά κιλά..
: θελει λιγότερο ελεύθερο χώρο για να πατηθεί σωστά: ο κάλυκας σε ρελι για να καεί σωστά θέλει κόψιμο στα 65χιλ..
S4 δεν θέλει πολύ πάτημα θέλει τα καψουλια της 686 δεν θέλει σκληρό βύσμα και από 0.03 στην δόση επηρεάζει το σεταπ...
Αρα δεν σου αφήνει περιθώρια για λάθος.
Το είδα καναν τούμπες ο πέρδικες... και ψαχνόμουν.Ρε Νικόλα, δεν είναι τόσο δύσκολες πυριτιδες οι s4 ,sipe ούτε οι ΜΒ. Αν βάλεις την σωστή δώση πυριτιδας δεν θα σε προδώσουν εϊτε βάλεις σκληρό είτε μαλακό βύσμα, στο στρογγυλό ρέλι με την ντιάνα τάπα θέλουν πιο πολλά χιλ. από 6 για να καούν σωστά. Αλλά να σε προδώσουν όχι.
Εγώ το μόνο θέμα που αντιμετώπισα με την s4, στο είχα πει τότε, ήταν όταν έκανα μία ερώτηση σε έναν μεγαλοευεργέτη της ιδιογόμωσης εδώ και μερικά χρόνια, ενώ έκλεινα σωστά και είχα τέλεια αποτελέσματα, πάντα για το στρογγυλό ρέλι μιλάω και μόνο για την τάπα ντιάνα, τον ρώτησα για τον κενό χώρο από τα σκάγια στο χείλος του κάλυκα και μου απάντησε τότε 6 χιλ χωρίς το τζαμάκι. Λέω θα το κάνω, και να τα ξεπουπουλιάσματα και να οι τρομερές αστάθειες στις ταχύτητες και να άλλες πυριτιδες και να πέρασε μισός χρονος με πολλά χαμένα πουλιά, να τα τηλέφωνα και να οι θεωρίες περί καλύκων και υλικών μόνο για κλείσιμο με αστερωειδές, με τα πολλά κατάλαβα ότι απλά ο φοστήρας ήθελε να πουλήσει τα δικά του αξεσουάρ και να υποβαθμίσει το ρελιαστό κλείσιμο επειδή δεν εχει κονόμα! Έτσι πείρα την s4 πάλι, στο 1.50 χ32, έβαλα την ντιάνα από πάνω έβαλα τα σκάγια έβαλα το τζαμάκι, άφησα 6.5 χιλ κενό χώρο και από τότε δεν με πρόδωσε ποτέ! Ούτε η s4 ούτε η sipe ουτε οι ΜΒ.Το είδα καναν τούμπες ο πέρδικες... και ψαχνόμουν.
Και 5 και 6 και 7 άφησα αλλά ποτέ δεν γέμισα 32γρ... 34γρ 35γρ στο 1.55 1.60 1.65χ34Εγώ το μόνο θέμα που αντιμετώπισα με την s4, στο είχα πει τότε, ήταν όταν έκανα μία ερώτηση σε έναν μεγαλοευεργέτη της ιδιογόμωσης εδώ και μερικά χρόνια, ενώ έκλεινα σωστά και είχα τέλεια αποτελέσματα, πάντα για το στρογγυλό ρέλι μιλάω και μόνο για την τάπα ντιάνα, τον ρώτησα για τον κενό χώρο από τα σκάγια στο χείλος του κάλυκα και μου απάντησε τότε 6 χιλ χωρίς το τζαμάκι. Λέω θα το κάνω, και να τα ξεπουπουλιάσματα και να οι τρομερές αστάθειες στις ταχύτητες και να άλλες πυριτιδες και να πέρασε μισός χρονος με πολλά χαμένα πουλιά, να τα τηλέφωνα και να οι θεωρίες περί καλύκων και υλικών μόνο για κλείσιμο με αστερωειδές, με τα πολλά κατάλαβα ότι απλά ο φοστήρας ήθελε να πουλήσει τα δικά του αξεσουάρ και να υποβαθμίσει το ρελιαστό κλείσιμο επειδή δεν εχει κονόμα! Έτσι πείρα την s4 πάλι, στο 1.50 χ32, έβαλα την ντιάνα από πάνω έβαλα τα σκάγια έβαλα το τζαμάκι, άφησα 6.5 χιλ κενό χώρο και από τότε δεν με πρόδωσε ποτέ! Ούτε η s4 ούτε η sipe ουτε οι ΜΒ.
Απλά να τρελένεσαι για μια λάθος συμβουλή!
Αν κυνηγας χονδρα θυραματα αμαρτια να την καψης σε τσιχλα
Εχω παλια ντενεκακια πολλά με φτάνει να βγάλω την καριέρα μούΠαρε ενα εμπροστογεμη,και το προβλιμα παειίι![]()
Ρελη,αστερη??Δωσε του δοσολογια για χοντρα σκαγια κουζουλε !!!