Κυνηγετικές Πυρίτιδες Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλέξανδρε, αυτή η arsenal bg που έβαλες, αν προσέξεις στο τέλος της σελίδας λέει πολλά αντιφατικά και δυσκολεύομαι να τα πιστέψω. Λέει πως είναι μία Βουλγαρικη εταιρεία με σύγχρονες εγκαταστάσεις, που ιδρύθηκε το 1878 ; Παρακάτω λεει ότι εξειδικευεται και απαριθμεί ποικιλία προϊόντων που θα μπορούσε να τα παράγει μόνο ένας πολυεθνικος όμιλος, ίσως να είναι αλήθεια, αλλά εγώ αμφιβάλω.
Σωστα Λευτερη....

γιατί δεν εχω κάποιον να μου δείχνει και θα ξεκινήσω μόνος μου

Μην κολλας σε αυτο...Εχεις ενα ολοκληρο φορουμ πισω σου....για να σε βοηθησει Παναγιωτη!!

Γραψε τι θελεις να φτιαξεις και θα σε οδηγησουμε με καθε λεπτομερεια για αποφυγη λαθους φιλε !!!
Μην φοβασαι !!! :)

Επανέρχομαι ποιο αναλυτικά σχετικά με τις Πολωνικές sokol και kuropatwa

2002..Ιορδανογλου....

View attachment 58700
Μερικά με σοκολ στο 616-1,7-32-giovani22-57,5 πήγαν καλά πάντως στο κυνήγι... Σε πίνακα κ ταχογραφο δεν πρόλαβα να τα δω
Πυρίτιδα για κυνήγι χωρίς πολλά πολλά κολπα

Καμια κυνηγητικη πυριτηδα δεν εχει κολπα !!!
Φίλε άκου την γνώμη μου και την εμπειρία μου..
Ξεκίνησα με σοκολ έχω 3 ψηφίο στο κυνήγι που κάνω....
Λεω και εγω να παρω και τις νέες πυρίτιδες..
Ξεκίνησα με σ4 MB32 με δραπανο και ένα στροφιο πουθενά δεν βρήκα ένα σωστό σεταπ..
Λεω τι φταίει;;; ρώτησα αρκετούς που ξέρουν..
Τελικά τα ίδια τις έκανα ανταλλαγή πειρα mb32 του 2012 και εως τωρα βαράω με αυτή και όλα τα άλλα ίδια τι φταίει; ;;;;;

Όπως έχω πει και άλλες φορές με της ισπανικές δεν τα βρήκα ποτέ. Μόνο με δυο της σειράς csb5 και csb6 είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Σήμερα λοιπών έστησα csb6 lot 2016 σε μονοβολο 28 γραμμαρίων. Απλά έπαθα πλάκα. Μόνο με την granoular τέτοια έργα. Αλλά αυτή μάλλον την ξεπέρασε.

Φίλε άκου την γνώμη μου και την εμπειρία μου..
Ξεκίνησα με σοκολ έχω 3 ψηφίο στο κυνήγι που κάνω....
Λεω και εγω να παρω και τις νέες πυρίτιδες..
Ξεκίνησα με σ4 MB32 με δραπανο και ένα στροφιο πουθενά δεν βρήκα ένα σωστό σεταπ..
Λεω τι φταίει;;; ρώτησα αρκετούς που ξέρουν..
Τελικά τα ίδια τις έκανα ανταλλαγή πειρα mb32 του 2012 και εως τωρα βαράω με αυτή και όλα τα άλλα ίδια τι φταίει; ;;;;;
Και εγω να σου πω την εμπειρια μου ξεκινησα με ς4 με ζυγαρια αυτες που εχουν δυο δυσκακια και βαζεις απο τη μια τα δραμακια και απο την αλλη αυτο που θελεις να ζυγισεις !! Ζυγο νομιζω τη λενε ! Και με ρελιαστρα χειρος οχι παγγου !! Μια χαρα οτι την εκανα σκοτωνε !!! Σε δοσαμε εδω στο φορουμ ενα σορο σετ απ που σκοτωνουν μια χαρα και εσυ μας λες δεν κανουν τιποτα!!! οποτε μαλον δεν κανεις κατι καλα ,η μβ32 το μονο "κολπο" της ειναι οτι θελει λιγο παραπανω πατημα γιατι ειναι αρκετα συμπιεσημη οπως και ολλες οι b&p ολες οι πυρητιδες κανουν την δουλεια που πρεπει να κανουν ,και τα κολπα που λες τα θελουν ολλες σε εξτριμ σετ απ

Και εγω να σου πω την εμπειρια μου ξεκινησα με ς4 με ζυγαρια αυτες που εχουν δυο δυσκακια και βαζεις απο τη μια τα δραμακια και απο την αλλη αυτο που θελεις να ζυγισεις !! Ζυγο νομιζω τη λενε ! Και με ρελιαστρα χειρος οχι παγγου !! Μια χαρα οτι την εκανα σκοτωνε !!! Σε δοσαμε εδω στο φορουμ ενα σορο σετ απ που σκοτωνουν μια χαρα και εσυ μας λες δεν κανουν τιποτα!!! οποτε μαλον δεν κανεις κατι καλα ,η μβ32 το μονο "κολπο" της ειναι οτι θελει λιγο παραπανω πατημα γιατι ειναι αρκετα συμπιεσημη οπως και ολλες οι b&p ολες οι πυρητιδες κανουν την δουλεια που πρεπει να κανουν ,και τα κολπα που λες τα θελουν ολλες σε εξτριμ σετ απ
Με την παλιά μβ32 όμως παει Καλα η νέα έκδοση μένει ακαυτη μέσα... άρα όπως λες θελει ποιο πολύ πάτημα να ένα κόλπο όπως λες και συ.

Status
Not open for further replies.
Back