Dimitris benelli
Banned
Μαριε τα έχω γράψει εκατό φορές κ βαριέμαι, με δυο λόγια, το κρυο κ η υγρασία μειώνουν κατά πολυ το παραγομενο έργο του φυσιγγιου, ειδικά σε πυριτιδες μονοβασικες η ακόμα κ τροποποιημένες μονοβασικες, καμιά σχέση δεν έχει η αποθήκευση, δεν έχω τις γνώσεις να το εξηγήσω επιστημονικά, χοντρικα η προώθηση της στήλης μέσα στον αυλο παθαινει ήττα σε αυτές τις συνθήκεςΕγώ φίλε μου Δημήτρη ΔΕΝ ΕΧΩ δει διαφορές άξιες λόγου στην ΔΙΑΤΡΗΣΗ (αλλά και κατανομές) σε φυσίγγια με μονοβασική (Α1 & JK6) που δοκιμάστηκαν σε υψόμετρο 690μ. σε ξηρασία και υγρασία... τα 40 μ/δ είναι διαφορά που θα φαίνονταν στην ανάλυση της βλητικής του τέλους..
Αντίθετα είδα αξιοσημείωτες διαφορές όταν από τα 690 έκανα δοκιμές στα 45 μ. υψόμετρο, εκεί είχα μικρότερες συγκεντρώσεις και διατρήσεις!
Δεν είπα ότι "η υγρασία καμια σχεση δεν έχει με την βλητικη απόδοση του φυσιγγιου", εαν νοτίσει η πυρίτιδα έχει και παρα έχει....
Εσύ όμως ΠΩΣ πιστεύεις ότι επηρεάζεται η βλητική; ΚΑΙ ΠΟΙΆ ΒΛΗΤΙΚΉ; (ΕΣΩΤ. ΕΞΩΤΕΡ. Ή ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
Υ.Γ. προς τους φίλτατους διαχειριστές: αν θέλετε μεταφέρετε τα μηνύματα σε άλλο θέμα..... δεν θέλω να μου θυμώσει ο Ανδρέας που του χαλάω το θέμα το σχετικό με τα φυσίγγια που παράγει....
![]()