Κυνηγετικές περιπέτειες στη Νότιο Αφρική και στην Εσθονία.

Παιδιά σήμερα ήταν πραγματικά για extreme shooting. Ta rock pigeons ήταν σε πολύ μεγάλο ύψος και πολλές βολές ήταν ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ με range finder σε 50-65 μέτρα.
Σε μερικές βολες που με είδε ο kounos έσχισε τα ρούχα του από θαυμασμό και έκανε υποκλίσεις!!!!

Καταρχήν πιστεύω ότι ήμουν πολύ προσεκτικός και δεν προσέβαλα κανέναν,ευτυχώς που μου υπενθυμίσεις για το όριο των 12 τρυγονιών γιατί το είχα ξεχάσει μετά απο25 χρόνια που βγάζω άδεια .χωραφι δεν έχω για να αποκτήσω ακρίδες συγγνώμη ,ούτε στα παιδιά που πήγαν εκεί αναφέρθηκα καλά κάνουν και να περνάνε παντα καλά αλλά εσείς που είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τις φωτό που αναρτούν στο fb κάποιοι μακελάρηδες και τους κατακεραυνώνεται και καλά κάνουμε εδώ γιατί να μην ισχύουν αυτές δεν τις βλέπουν οι ¨οικολογοι ;;;;τρία μέτρα και 18 σταθμά

Καταρχήν πιστεύω ότι ήμουν πολύ προσεκτικός και δεν προσέβαλα κανέναν,ευτυχώς που μου υπενθυμίσεις για το όριο των 12 τρυγονιών γιατί το είχα ξεχάσει μετά απο25 χρόνια που βγάζω άδεια .χωραφι δεν έχω για να αποκτήσω ακρίδες συγγνώμη ,ούτε στα παιδιά που πήγαν εκεί αναφέρθηκα καλά κάνουν και να περνάνε παντα καλά αλλά εσείς που είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι με τις φωτό που αναρτούν στο fb κάποιοι μακελάρηδες και τους κατακεραυνώνεται και καλά κάνουμε εδώ γιατί να μην ισχύουν αυτές δεν τις βλέπουν οι ¨οικολογοι ;;;;τρία μέτρα και 18 σταθμά
Αφού είσαι τόσο έξυπνος γιατί δεν κατάλαβες ότι το όριο των 12 τρυγονιών το είπα για σύγκριση? Προφανώς έχεις κάποιο πρόβλημα από το fb και τυχαία βρέθηκες εδώ να μας κάνεις κριτική. Όλοι σου λένε το ίδιο πράγμα αλλά εσύ καταλαβαίνεις αυτό που θες. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα μας. Η διαχείριση γνωρίζει πότε κάτι είναι μεμπτό και επεμβαίνει όταν πρέπει μην ανησυχείς. Ας συνεχίσουμε λοιπόν με το παρόν θέμα χωρίς να ξεφεύγουμε άσκοπα. Ευχαριστώ.

φιλε μου μηπως εχει μπερδευτει καπου? κατ αρχην μας προσεβαλες ολους. εκει οπως και στην αργεντινη αν γνωριζεις τα τρυγονια και ειδικα τα περιστεροειδη ειναι επικυρηγμενοι πληθυσμοι και ειναι απολυτως νομιμο το συγκεκριμενο κυνηγι.αλλωστε τα θηραματα χρησ. για την διατροφη των ντοπιων και στην αργεντινη μοιραζονται στα πολλα ορφανοτροφεια. αρα δεν μπορουμε να μιλαμε για εκατομβες για κατι νομιμο. στην ελλαδα αυτο ειναι παρανομο και ναι εμενα θα με προσεβαλε μια τετοια φωτο. μαλλον εσυ εχεις μπερδευτει.εμενα λοιπον επειδη αυτο που βλεπω μ αρεσει κι επειδη μ αρεσει κι αυτο που κανουν τα παιδια το ζηλευω με τη καλη ενοια. ασε μας λοιπον να τ απολαυσουμε και μην δημιουργεις εντυπωσεις

Last edited:
Δηλ εσυ με τέτοιες φωτό είσαι οκ;το πρόβλημα με fb είναι δικό μου η όλων μας;σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια της κουβέντας .φετος ειδικά με το fb έγινε της κακομοίρας.κριμα πάντως για το ύφος σου απέναντι σε μια άλλη άποψη.ΤΕΛΟΣ

Η γυναίκα του καισαρα δεν πρέπει να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται!!!!με κάτι τέτοιες φωτό αμαυρώνεται στην κοινή γνώμη η εικόνα του κυνηγού,εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει αυτό.με λυπεί πραγματικά ο τρόπος σκέψης κάποιων εδώ μέσα.

Δηλ εσυ με τέτοιες φωτό είσαι οκ;το πρόβλημα με fb είναι δικό μου η όλων μας;σίγουρα δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια της κουβέντας .φετος ειδικά με το fb έγινε της κακομοίρας.κριμα πάντως για το ύφος σου απέναντι σε μια άλλη άποψη.ΤΕΛΟΣ
μαλλον εθελοτυφλεις και δεν καταλαβαινεις τι λεμε. δεν πειραζει ομως.οτι ειναι νομιμο δεν μ ενοχλει. αν αυτο ηταν στην ελλαδα θα μ ενοχλουσε
τι δεν καταλαβαινεις????

Οι εχθροί του κυνηγιου μένουν στη Ελλάδα και όχι στην Αργεντινή και στη Αφρική.ΕΣΥ τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;τέτοιες φωτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους και καρφιά για όλους μας,και το ξαναλέω εσυ τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που λέω;;;;;;;;

Θέλω απλά να πω κάτι για τα τρια μέτρα και 18 σταθμά που αναφέρεσαι.
Με όλη την καλή διάθεση θέλω να σου υπενθυμίσω οτι οι φωτογραφίες που αναρτώνται στο fb ,πέρα απο την κακογουστιά και την προκλητική παρουσίαση των θηραμάτων αφορούν κυνήγια που γίνονται στην επικράτεια.Δεν πρέπει να τα συγκρίνουμε με κυνήγια που γίνονται στο εξωτερικό ,σε οποιαδήποτε χώρα και αν ειναι αυτή.Απο την Ν.Αφρική εως τον Καναδά και την Αμερική με τους σωρούς απο της χήνες και μέχρι την Αγγλία με το βουνά απο τις φάσσες.Άλλες χώρες ,άλλοι νόμοι ,άλλη διαχείριση.Και ένα είναι το σίγουρο .Πως αυτοί ξέρουν και διαχειρίζονται καλύτερα το θέμα κυνήγι και τους πληθυσμούς των θηρεύσιμων ειδών από πολλές δεκαετίες πριν.
Εδώ στην χώρα της αναμπουπμπούλας ,του τίποτα και του δήθεν , δεν φτάνει που δεν υπάρχει καμιάς μορφής διαχείριση ,αλλά ούτε σωστό πλαίσιο που να ορίζει και να ξεκαθαρίζει πράγματα και αρμοδιότητες ,δεν φτάνει είμαστε στοχοποιημένοι σε μόνιμη βάση και επειδή και το επίπεδο του μέσου Ελληνα είναι στο επίπεδο του μπρόκολου,δίνουμε δικαιώματα από μόνοι μας προβάλλοντας πρώτα την φάτσα μας και πίσω τα κυνήγια σαν λάφυρα.
Τι δουλειά έχουν οι οικολόγοι απο την Ελλάδα να ασχοληθούν με το τι συμβαίνει κυνηγητικά ,απο την Αφρική ,έως την Αγγλία.Καμία απολύτως .Ας πάνε μαζί με τους ασχετους να πετάνε καλαμπόκι στον χιονισμένο δρόμο να φανε οι πάπιες .Αν ειναι δυνατόν.Υπάρχουν κι εκει οικολογικές οργανώσεις και λειτουργουν τελειως διαφορετικά απ ότι εδώ,αφού είναι γνωστες και υπάρχουν μελέτες και στοιχεία για τα πάντα.
Νομίζω οτι περισσότερο η ένστασή σου είναι στις φωτογραφίες απ όπου κι αν προέρχονται, οι οποίες όντως μερικές φορές είναι ...κάπως.
Τέλος πάντων αυτά ειχα να πω στα γρήγορα .

Back