Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμένα πάντως ρε παιδιά (παιδιά τρόπος του λέγειν .yelling.) δεν μου αρέσει σχεδόν καθόλου η μπύρα... Τώρα το καλοκαίρι έχω βρει την υγειά μου με το τσίπουρο....beer. Και ενίοτε βέβαια το αγαπημένο μου κρασάκι παντώς καιρού .well done.
 
βεργινα ρε παλικαριαα!! βεργινα. σημερα εψαξα να βρω και την ολυμπος να δοκιμασω, αλλα δεν την βρηκα εδω στην καβαλα. δεν ξερω γιατι.
πηγε και με πηρε η γυναικα μου αμστελ, και βγενοντας απο τον μασουτη, της ξαναπηγα πισω και πηρα παλι βεργινα.

ωραιο πραμα η μπυρα ρε παιδια.
και ειναι και διαιτης. δεν εχει ζαχαρη..my man.

αααα!! ξεχασα να πω καλησπερα..buy buy.
 
Καλησπέρα παρέα. Μόλις σχόλασα από το πρωί, άλλη μια δύσκολη μέρα. Τώρα έχει μπριζολιτσα στα κάρβουνα και παγωμένη μπυρίτσα, Άμστελ χωρίς αλκοόλ ( δυστυχώς). Καλή συνέχεια σε όλους.
 
Μην βαράτε ρε παιδιά. Πινω μόνο χωρίς αλκοόλ. Παλιά επινα buckler ( ιταλική) αλλά είπα να πάρω ελληνικό προϊόν ( αν δηλαδή είναι όντως ελληνική). Α!!!! λόγω "τεχνικών προβλημάτων", άκυρο το κάρβουνο, το μενού έχει πίτσα ( και μπύρα!!!!).big smile.
 
Πάντως πέρα από την πλάκα πιο παλιά που μπορούσα να πιω μπύρα με αλκοόλ, είχα δοκιμάσει Βεργίνα και μου άρεσε πολλή, όντως ωραία μπύρα, αν και εδώ Κέρκυρα δεν την βρίσκεις παντού, είναι σε συγκεκριμένα καταστήματα.
Μου αρέσει πολλή που στηρίζεται τα προϊόντα του τόπου σας και πολλή καλά κάνετε. .congrats.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top