Του Μητσου η θεια δεν είχε μπουγαδοκοφινο, πήγαινε στις νεροτριβιες.Μητσο, της θειας σου το μπουγαδοκοφινο το ξερεις???
Του Μητσου η θεια δεν είχε μπουγαδοκοφινο, πήγαινε στις νεροτριβιες.Μητσο, της θειας σου το μπουγαδοκοφινο το ξερεις???
Μανο αστους να λενε αγορι μου εχεις γουστο...
Μητσο, της θειας σου το μπουγαδοκοφινο το ξερεις??? Ρε πως εμπλεξα εγω ετσι με τα παρατσουκλια....buy buy.
Καλα να περασετε εις τας παραλιας... Εδω εχει συνεφιασει παλι κ μονο για υπνο ειναι η κατασταση... .goodboy.
Καλησπέρα κ. Σταύρο. Να πάτε στην Απόνησο αξίζει!!Καλο απογευμα σε ολους, καλο Σαββατοκυριακο. Απο σημερα off, απο Δευτερα για ενα τριημερο στο Αγκιστρι (για πρωτη φορα). Αναμενω εντυπωσεις
και πληροφοριες απο τους "εμπειρους". Να εισαστε ολοι καλα και να ετοιμαζομαστε!!!!!!!
Δεν προσεχεις γιατρε μου... Να το κλεινετε το κλιματιστικο οταν τελιωνεται το... σαπουνισμα του opinel να μην σας πιανει κρυο που ειστε ιδρωμενοι...Καλησπέρα σε όλους...
Κύριε Γιώργο περαστικά στη μικρή σας, και εγώ από χτες με πυρετό είμαι γμτ... .hit.
Άστα ρε φίλε... μην παίζεις με τον πόνο μου... .hit.Δεν προσεχεις γιατρε μου... Να το κλεινετε το κλιματιστικο οταν τελιωνεται το... σαπουνισμα του opinel να μην σας πιανει κρυο που ειστε ιδρωμενοι...
Οι κίσσες θεωρείται ότι μέσω της τροφής τους διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στη διάδοση των δρύινων δασωδών περιοχών, εξαιτίας της συνήθειας τους να θάβουν τα βελανιδιά.
Έχει υπολογιστεί ότι μια και μόνο κίσσα θα μπορούσε "να φυτέψει" μέχρι και 3000 βελανίδια σε έναν μόνο μήνα.
=Υ.σ
τα τζουμερκα ειναι απο τους τοπους που θα πήγαινα ευχαριστως κ ας μην κυνηγουσα