Πρωτα να καλημερίσω όλη την παρέα.Καλημέρα ρεμάλια υπναραδες .
Εχω ξυπνήσει απο τις 6.30 για να απολαύσω το καφεδάκι μου στο ξημέρωμα.
Το θερμομετρο έλεγε 13 βαθμους.
Νόμιζα οτι θα δω τσίχλες και κοτσυφια.
Φιλε μου παντα οταν τα βλέπω σε κανενα βιντεο ειδικά με μουσικη κλαρινο θελω να ξεκινησω αμέσως γθα εκεί.=
Δεν είναι πια για κυνήγι Χρύσανθε.Η ερημοποίηση σε συνάρτηση και με το μικροκλίμα της περιοχής έχουν αλλάξει τα δεδομένα .Έγινε ζούγκλα αδιαπέραστη και σε συνάρτηση πάλι με το ανάγλυφο της περιοχής που είναι πολύ δύσκολο και τον όλο και μειωμένο αριθμό θηραμάτων μόνο γοια ταλαιπωρία είναι.Αυτό που δεν άλλαξε είναι το κυνήγι της πέρδικας.
Παππουδες ασπρομαλλα και λαμογιο , ξυπνατε απο τις 4 καθε μερα πατε wc για κανα 2 ωρο και μετα κατα τις 6 μας πουλατε μουρη;;; ουυυυυυυυυυ
Γεια σας παιχται
Φιλε μου παντα οταν τα βλέπω σε κανενα βιντεο ειδικά με μουσικη κλαρινο θελω να ξεκινησω αμέσως γθα εκεί.
Με μαγευουν οι ορεινοι τοποι κ χωριά.
Να κατσω στην σκιά ενός δεντρου το απόγευμα. ...να αναψω μια λάμπα πετρελαίου κατα το σουρουπο κ να πιω δυο ποτά με εναν φιλο εκει με δυο φέτες ψωμί κ τυράκι μιλωντας για κυνηγι κ ταξιδευοντας στο ηχο των φυλλων που κανουν οταν φυσα εκεινο το αερακι τι βραδυ.
ειμαι ενας τυπος που στο βουνο περνάει καλά με λιγα πραγματα...γιατι περνω τα πολλα που μου δινει...
Αχαχαχαχα... Βεντουζα βεντουζα...Παππουδες ασπρομαλλα και λαμογιο , ξυπνατε απο τις 4 καθε μερα πατε wc για κανα 2 ωρο και μετα κατα τις 6 μας πουλατε μουρη;;; ουυυυυυυυυυ
Γεια σας παιχται
Κουφαλιδη...Καλημερα σε ολους... Εριξα τα φυσιγγακια μου στο σκοπευτηριο κ επεστρεψα ανανεωμενος...
Μάλλον τα πατατακια του σε μάγεψαν!!!!ο Πατέρας του Πάνου από τους ανθρώπους που με μαγεύουν με την 1η
κάθε φορά που μου έλεγε κάτι ξεκινούσε με χαμόγελο......αυτοί οι άνθρωποι είναι αληθινοί
άσε που του έφαγα τα μισά πατατάκια
Μάλλον τα πατατακια του σε μάγεψαν!!!!
Μάλλον τα πατατακια του σε μάγεψαν!!!!