Δύσκολο με τέτοια ομάδα...Τι άλλο απο το φαΐ θα μπορούσε να τον μαγέψει , μήπως η ΑΕΚ ; .banana.
Δύσκολο με τέτοια ομάδα...Τι άλλο απο το φαΐ θα μπορούσε να τον μαγέψει , μήπως η ΑΕΚ ; .banana.
τι θα πεί ένας άνθρωπος που τρέφεται με μολόχεςΤι άλλο απο το φαΐ θα μπορούσε να τον μαγέψει , μήπως η ΑΕΚ ; .banana.
ουουουου ρε .ha ha ha.Δύσκολο με τέτοια ομάδα...
Μολοχα βραστη σουπα με ελαιολαδο κ σκόρδο φιλε να θες να πιεις κ την κουπατι θα πεί ένας άνθρωπος που τρέφεται με μολόχες![]()
έχεις δίκιο γιατί σου έχω εμπιστοσύνηΜολοχα βραστη σουπα με ελαιολαδο κ σκόρδο φιλε να θες να πιεις κ την κουπα
Κ τηγανιτες οι χοντρες με ρσ αυγα ειναι ωραιες αλλα η σουπα ειναι νεκραρ![]()
ο Πατέρας του Πάνου από τους ανθρώπους που με μαγεύουν με την 1η
κάθε φορά που μου έλεγε κάτι ξεκινούσε με χαμόγελο......αυτοί οι άνθρωποι είναι αληθινοί![]()
Προχτες μιλαγα με ενα ζευγαρι μεσηλικων κ μου λέγανε οτι τους σπάει τα νευρα στις διακοπες που στο χωριό εχουν πλυθηνει να τοσο οι πετεινοι που το πρωι τους τρελαινουν.Καλημερα ρεμάλια.
Εμενα με ξυπνησε απο τις 5 ενας καργιολης κόκορας.
Τον εχω εντοπισει που μενει και σκεφτομαι να του κανω μια επίσκεψη , εχω βρει και την κατσαρολα![]()
εγώ και στην άδεια μου ξυπνώ 5.30-6.00 και ξανακοιμάμαι 10.00-13.00 .ha ha ha.Εσυ Μακη πες την αλήθεια.
Δεν σε ενοχλει ο ηχος κ το ξυπνημα.....Μάλλον εχεις πεθυμησει την γευση του στο τσουκαλι κ βρισκεις πατηματα
Καλημεραααα σε ολους
αλλη μια βδομαδα δουλεια κ μετα ξεκουραση![]()