Και να θελα παρακολουθει και η τσουπρα από Θεσσαλονίκη...
η οποία σημειωτέον δεν θέλει να με βλέπει σε φωτό με τα "σκοτωμένα"
Καλησπέρα στα καλά παιδιά. Το μεσημέρι έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήμουν για κυνήγι φάσσας, είχε πολλά πουλιά αλλά για κάποιο λόγο, δεν κρατούσα όπλο. .smashfrak.
Θα απαγορευόταν το κυνήγι...hit.
Καλησπέρα στα καλά παιδιά. Το μεσημέρι έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήμουν για κυνήγι φάσσας, είχε πολλά πουλιά αλλά για κάποιο λόγο, δεν κρατούσα όπλο. .smashfrak.
Μεγάλη ιστορία φίλε... Ακριβώς λόγω αυτού μπορεί συναισθηματικά να είμαστε ένα χρόνο, αλλά σε σχέση από φέτος το καλοκαίρι... είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια κι ότι γίνει... έδειξε χαρακτήρα πάντως ότι αξίζει, αν υπάρχει θέληση και εμπιστοσύνη με λίγη υπομονή όλα γίνονται...Βασίλη πως την παλεύεις φίλε μου τόση απόσταση, την είδες καθόλου μέσα στις διακοπές;;
Στο λέω γιατί εμένα με έφαγαν τα χιλιόμετρα Καρδίτσα-Αθήνα…
Καλησπέρα σας
Γεια σου ωρέ Χρήστο !
Επέστρεψες στη βαση σου η παραθερίζεις ακόμη ;
Τι νούμερο παντόφλα φοράει; .vah.Και να θελα παρακολουθει και η τσουπρα από Θεσσαλονίκη...
η οποία σημειωτέον δεν θέλει να με βλέπει σε φωτό με τα "σκοτωμένα"
Τα έχω πει εγώ, δεν υπάρχει θεραπείαααααααααααα. .ha ha ha.Καλησπέρα στα καλά παιδιά. Το μεσημέρι έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήμουν για κυνήγι φάσσας, είχε πολλά πουλιά αλλά για κάποιο λόγο, δεν κρατούσα όπλο. .smashfrak.
Βασίλη έχεις δει φορολογική δηλωση ή Ε9;Μεγάλη ιστορία φίλε... Ακριβώς λόγω αυτού μπορεί συναισθηματικά να είμαστε ένα χρόνο, αλλά σε σχέση από φέτος το καλοκαίρι... είπαμε να κάνουμε μια προσπάθεια κι ότι γίνει... έδειξε χαρακτήρα πάντως ότι αξίζει, αν υπάρχει θέληση και εμπιστοσύνη με λίγη υπομονή όλα γίνονται...
Τουλάχιστον καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα βρισκόμαστε επειδή έχει καταγωγή από εδώ και έρχεται πάντα, τώρα τα ενδιάμεσα θα δούμε πως θα τα βολέψουμε...
Το έχει αναλάβει ή κυρά Μαρία (μαμά μου) γιατί ή γυναίκα μου, με ότι έχει φτερά δεν..... Μόνο φιλική συμμετοχή έχει ( Σσσσσ έρχεται). .vah.Πετα και τις τρυγονες πάνω..Και από κείθε πάν κι αλλοι..
Βασιλικό φαΐ
Δεν σου λέει τίποτα μην φοβάσε..Εξάλλου για κυνηγι κοιτάς..Δεν βλέπεις κάτι αλλο..Το έχει αναλάβει ή κυρά Μαρία (μαμά μου) γιατί ή γυναίκα μου, με ότι έχει φτερά δεν..... Μόνο φιλική συμμετοχή έχει ( Σσσσσ έρχεται). .vah.
Καλημέρα σε όλα τα ρεμάλια του φόρουμ που κρατάνε ανοικτό το μαγαζί μέχρι αργά.
Καλημέρα και στα υπόλοιπα ρεμάλια που πέφτουν για ύπνο πιο νωρίς..goodboy.