περαστικά βρε αλλά μην τ αφήσεις.....κοίτα τοτο κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
τρελοκομείαΤο μπροστινό η το πισινό;
Περαστικά! ! !
τι να παθω ρε ασπρε που εστειλες το δρακουλα να με ξεματιασει???Καήσπερίζω όλα τα παλικάρια.
Ευριπίδη ήντα έπαθες ωρε ; περαστικά φίλε.
τι να παθω ρε ασπρε που εστειλες το δρακουλα να με ξεματιασει???
![]()
οχι φιλε. οι ριζες μου ειναι απο μυτιληνη. απλα ενωσατε την τυχη σαςΠατριώτης σου είναι.
Περαστικα Ευριπιδη με την μεση μεγαλη υποθεση ολος ο κοσμος τα ιδιατο κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
καλησπέρα σας λεβεντιές μου
μετά την κρεατοφαγία οι φακές είναι φοβερές![]()
Υπάρχει λένε θεραπεία για τη μεση, δεν την εχω δοκιμάσει βέβαια, χρειάζεται λενε ενας..........μαύρος......το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα