Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας λεβεντιές μου
μετά την κρεατοφαγία οι φακές είναι φοβερές :)

το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
περαστικά βρε αλλά μην τ αφήσεις.....κοίτα το :)
Το μπροστινό η το πισινό; .yelling.

Περαστικά! ! !
τρελοκομεία :)

το κερατο μου σημερα. φοβερος τσιχλοκαιρος και δεν μπορω να παω γιατι με κραταει ενας πονος κι εχει σχεδον παραλυσει το αριστερο μου ποδι και δεν μπορω να σταθω.υπολογιζω μεση γιατι ξεκιναει απο το ισχυο και παει μεχρι τη γαμπα
Περαστικα Ευριπιδη με την μεση μεγαλη υποθεση ολος ο κοσμος τα ιδια :(

Καλησπέρα παρέα ... Φαίνεται να τη βγάλαμε καθαρή για την ώρα ... Απ' ότι μου είπαν, τη νύχτα δεν έριξε πολύ χιόνι ενώ φύσηξε και αέρας και ξετίναξε το χιόνι από τις ελιές και τις ξαλάφρωσε, από το πρωί έριχνε πάλι κάμποσο κατά διαστήματα μέχρι το απόγευμα, αλλά φυσούσε και αέρας και δεν άφηνε να φορτωθούν πολύ οι ελιές, ενώ τώρα φαίνεται να έχει σταματήσει να χιονίζει. Κάτω στο έδαφος πάντως έχει πιάσει καμιά 20αριά πόντους και κατά τόπους περισσότερο, μου είπε ένας γείτονας που το μέτρησε. Κάποια κλαδιά εδώ κι εκεί σίγουρα θα έχουν σπάσει, ελπίζω να μην είναι σοβαρές ζημιές ... θα δούμε ...
καλησπέρα σας λεβεντιές μου
μετά την κρεατοφαγία οι φακές είναι φοβερές :)
.well done. Μάκη το ίδιο φαΐ φάγαμε σήμερα ! ;) :)

Καλησπέρα φιλαρακια.
Υπάρχει λένε θεραπεία για τη μεση, δεν την εχω δοκιμάσει βέβαια, χρειάζεται λενε ενας..........μαύρος.......sarcastic.
Περαστικά και γρήγορα Ευριπίδη μου.

Status
Not open for further replies.
Back