Εγώ με Της μάλλινες δεν είχα τόσοπρόβλημα αλλά με τα Μεσοταπα βλαστημαγα, δεν ξέρω γιατί.
Hoppes να μαλακώσουν καλά και ατσαλομαλλο
Εγώ με Της μάλλινες δεν είχα τόσοπρόβλημα αλλά με τα Μεσοταπα βλαστημαγα, δεν ξέρω γιατί.
ενω δεν καθαριζω συχνα το οπλο οταν εριξα 10 κουτια σκοπευτικα με μεσοταπα αποφάσισα να βαλω βεργα.
Ειχαν μεινει κομματια μολυβδου και πλαστικου που όταν εβγαιναν νομιζα οτι φαγωθηκε το μεταλο της κανης δεν μου ειχε ξανατυχει τετοιο πράγμα
Γιατί η μάλλινη καθώς περνάει από την κάννη, λίγο την καθαρίζει.Εγώ με Της μάλλινες δεν είχα τόσοπρόβλημα αλλά με τα Μεσοταπα βλαστημαγα, δεν ξέρω γιατί.
Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό.Γιατί η μάλλινη καθώς περνάει από την κάννη, λίγο την καθαρίζει.
Το ατσαλόμαλλο ενδείκνυται και για τις αχρωμείωτες;Hoppes να μαλακώσουν καλά και ατσαλομαλλο
ΟΧΙ λέμε!!!*Το ατσαλόμαλλο ενδείκνυται και για τις αχρωμείωτες;
Οκ. Άρα στις αχρωμείωτες, για τα δύσκολα τι κάνουμε; Μόνο ορειχάλκινη βούρτσα;ΟΧΙ λέμε!!!*
Το λεει και η μέρα...
*Εκτός κιαν είναι σαν την επιφάνεια της Σελήνης από τους κρατήρες!
Και χωρίς περιστροφή. Μόνο μπρος πίσω.Οκ. Άρα στις αχρωμείωτες, για τα δύσκολα τι κάνουμε; Μόνο ορειχάλκινη βούρτσα;
Ναι. Νίτρο, μουλιασμα, βούρτσα, πανάκια η χαρτί. Και ξανά...Οκ. Άρα στις αχρωμείωτες, για τα δύσκολα τι κάνουμε; Μόνο ορειχάλκινη βούρτσα;
Αυτό είναι το πιο σωστό, μόνο μπρος πίσω η ορειχάλκινη.Και χωρίς περιστροφή. Μόνο μπρος πίσω.
Χειρότερες η μισοταπες,αφήνουν ΚΑΙ πλαστικό.Τα μεσοταπα και οι μαλλινες μοιάζουν σε κατάλοιπα
Το ατσαλόμαλλο ενδείκνυται και για τις αχρωμείωτες;
Χειρότερες η μισοταπες,αφήνουν ΚΑΙ πλαστικό.
Ναι!Συμφωνώ Γιάννη. όπως έγραψα και ποιο πάνω αυτό που είδα μετά από αρκετά μονοβολα δεν το πίστευα. Κομμάτια ολόκληρα από μολύβι. Και πριν το καθάρισμα φαινόταν γραμμές ολόκληρες στην κάννη. Και άμα δεν τα καθαρίσεις την ίδια μέρα, φεύγουν ακόμα ποιο δύσκολα.
Οπότε έχω βάλει hoppes και ορειχάλκινη βούρτσα, η βούρτσα μετά από λίγες χρήσεις καταστρέφεται. Κάτι που δεν γίνεται αν χρησιμοποιείς μόνο CLP. Εγώ όταν βάζω hoppes περνάω ψιλό ατσαλομαλλο μόνο μπρος πίσω. Δεν έχω δει να γίνεται ζημιά στην αχρωμιοτη αλλά αυτό είναι μόνο δική μου προσωπική διαπίστωση, δεν προτρέπω άλλον να το κάνει αυτό, ότι λένε οι ειδικοί.Αναγκαστικά τότε hoppes και ορειλχάλκινη όπως είπαν και τα παιδιά ποιο πάνω
Ούτε εγώ. Αλλά είναι ακόμα μία φήμη που κυκλοφορεί και φαίνεται η εμπειρία η δικιά σου τουλάχιστον να την επιβεβαιώνει.Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό.
Οπότε έχω βάλει hoppes και ορειχάλκινη βούρτσα, η βούρτσα μετά από λίγες χρήσεις καταστρέφεται. Κάτι που δεν γίνεται αν χρησιμοποιείς μόνο CLP. Εγώ όταν βάζω hoppes περνάω ψιλό ατσαλομαλλο μόνο μπρος πίσω. Δεν έχω δει να γίνεται ζημιά στην αχρωμιοτη αλλά αυτό είναι μόνο δική μου προσωπική διαπίστωση, δεν προτρέπω άλλον να το κάνει αυτό, ότι λένε οι ειδικοί.
Αυτά που τα βρήκες;