Σε λίγο θα μας πεις να το βάλουμε και το καλοκαίρι στη θάλασσα ρε, για ηλιοθεραπεία.Εννοείται και κάνει. Βάλε πράμα να μουλιάσει να το ευχαριστηθεί η πέτσα του
Σε λίγο θα μας πεις να το βάλουμε και το καλοκαίρι στη θάλασσα ρε, για ηλιοθεραπεία.Εννοείται και κάνει. Βάλε πράμα να μουλιάσει να το ευχαριστηθεί η πέτσα του
Για το εσωτερικό της κάνης για χρήση σε μολυβδωσεις και υπολείμματα πλαστικού έχω βρει την υγεία μου με το WD40.........Αν το θες για πιστόλια και ραβδωτα για τις επιχαλκωσεις ναι. Για λειοκανα έχει πολύ αμμωνία. Πάρε το κλασικό ballistol.
Για καθάρισμα είναι πολύ καλό, όντως. Και για την απομάκρυνση της υγρασίας. Απέφυγε το στα ξύλα και τα βαμμένα μέταλλα. Επίσης για λίπανση δεν είναι και το καλύτερο. Πάρε ένα απλό λαδάκι να τα χρησιμοποιείς μαζί. Καθάρισμα με wd40 μετά σκούπισμα και λίπανση με λάδι και είσαι ok. Μπορείς να πάρεις το λάδι singer ή κάποιο παρόμοιο που είναι και οικονομικά. Δες τα ποσταρίσματα του @jnp και άλλων παιδιών που χρησιμοποιούν εναλλακτικά προιόνταΓια το εσωτερικό της κάνης για χρήση σε μολυβδωσεις και υπολείμματα πλαστικού έχω βρει την υγεία μου με το WD40.........
Πολύ εύκολα καθαρίζει............
Διευκρίνισα μόνο για το εσωτερικό της κάνης γιατί περιέχει βενζίνη και νέφτι άρα αρκετά οξέα εάν δεν σκουπιστει καλά.........Για καθάρισμα είναι πολύ καλό, όντως. Και για την απομάκρυνση της υγρασίας. Απέφυγε το στα ξύλα και τα βαμμένα μέταλλα. Επίσης για λίπανση δεν είναι και το καλύτερο. Πάρε ένα απλό λαδάκι να τα χρησιμοποιείς μαζί. Καθάρισμα με wd40 μετά σκούπισμα και λίπανση με λάδι και είσαι ok. Μπορείς να πάρεις το λάδι singer ή κάποιο παρόμοιο που είναι και οικονομικά. Δες τα ποσταρίσματα του @jnp και άλλων παιδιών που χρησιμοποιούν εναλλακτικά προιόντα
Το break free είναι φοβερό προϊόν και για καθαρισμό και για λίπανση. Τα κάνει όλα καλά. Προχθές έριξα 250 σφαίρες με το πιστόλι. Έπρεπε να βγάλω φωτογραφίες, την επόμενη θα το κάνω. Το break free καθάρισε το όπλο ΆΨΟΓΑ κανένα παράπονο. Και την εσωτερική λίπανση την έκανα με αυτό. Μόνο εξωτερικά ψεκασα ballistol. Απλά για ανθρώπους σαν εμένα που καθαρίζουν το όπλο κάθε φορά μετά τη χρήση είναι πολύ ακριβό. Τα 400 κάτι ml κοστίζουν 50€. Έχω λίγο ακόμα και το χρησιμοποιώ μόνο στο πιστόλι. Για καραμπίνα δεν αξίζει να δίνεις τόσα χρήματα. Στο πιστόλι που έχει μικρή επιφάνεια και δεν χρησιμοποιώ πολύ, αξίζει και με το παραπάνω. Χρειάζομαι όμως ένα μπουκαλάκι με βελόνα οπωσδήποτε. Όπως και ένα σωστό κατσαβίδι για να βγάζω τη λαβή του όπλου. Αλλά ποιος πάει με το πιστόλι σε μαγαζί για να βρει ποια μύτη ταιριάζει απόλυτα με τη βίδα; Πρέπει να ρωτήσω οπλουργο στην επόμενη επίσκεψη για σέρβις για να παραγγείλω το σωστό εργαλείο για αυτή τη δουλειά. Έδωσα το όπλο σε φίλο σκοπευτή να το δει και μου λέει έχεις πειράξει τις βίδες Ε; Τρελάθηκα, γιατί εγώ δεν έβλεπα τίποτα. Παρήγγειλα και έχω από τότε έξτρα βίδες ώστε αν ποτέ αλλάξω λαβή να βάλω τις καινούργιες. Ψυχαναγκαστικος το ξέρωΠήζει ,μόνο για προστασία εξωτερικά, μην το βάλεις εσωτερικά .
Πάρε ένα σετ μύτες.Το break free είναι φοβερό προϊόν και για καθαρισμό και για λίπανση. Τα κάνει όλα καλά. Προχθές έριξα 250 σφαίρες με το πιστόλι. Έπρεπε να βγάλω φωτογραφίες, την επόμενη θα το κάνω. Το break free καθάρισε το όπλο ΆΨΟΓΑ κανένα παράπονο. Και την εσωτερική λίπανση την έκανα με αυτό. Μόνο εξωτερικά ψεκασα ballistol. Απλά για ανθρώπους σαν εμένα που καθαρίζουν το όπλο κάθε φορά μετά τη χρήση είναι πολύ ακριβό. Τα 400 κάτι ml κοστίζουν 50€. Έχω λίγο ακόμα και το χρησιμοποιώ μόνο στο πιστόλι. Για καραμπίνα δεν αξίζει να δίνεις τόσα χρήματα. Στο πιστόλι που έχει μικρή επιφάνεια και δεν χρησιμοποιώ πολύ, αξίζει και με το παραπάνω. Χρειάζομαι όμως ένα μπουκαλάκι με βελόνα οπωσδήποτε. Όπως και ένα σωστό κατσαβίδι για να βγάζω τη λαβή του όπλου. Αλλά ποιος πάει με το πιστόλι σε μαγαζί για να βρει ποια μύτη ταιριάζει απόλυτα με τη βίδα; Πρέπει να ρωτήσω οπλουργο στην επόμενη επίσκεψη για σέρβις για να παραγγείλω το σωστό εργαλείο για αυτή τη δουλειά. Έδωσα το όπλο σε φίλο σκοπευτή να το δει και μου λέει έχεις πειράξει τις βίδες Ε; Τρελάθηκα, γιατί εγώ δεν έβλεπα τίποτα. Παρήγγειλα και έχω από τότε έξτρα βίδες ώστε αν ποτέ αλλάξω λαβή να βάλω τις καινούργιες. Ψυχαναγκαστος το ξέρω
Όταν είχα το Baikal μονοσκανδαλο έβγαλα το κοντάκι και λαδωσα μηχανισμό σκανδάλης με αυτό . Μετά από κάποιους μήνες σε έλεγχο και να ρίξω τις σφύρες με αδράνειας κολλούσε η σκανδάλη και έμενε πίσω ,αμάν λέω έχουν δίκιο με τα μονοσκανδαλα.Πριν το πάω στον οπλουργο λέω δεν του κάνω πλύσιμο εσωτερικά με καθαρή βενζίνη και έβαλα λάδι της benelli , Ε όλα δούλεψαν άψογα .Το break free είναι φοβερό προϊόν και για καθαρισμό και για λίπανση. Τα κάνει όλα καλά. Προχθές έριξα 250 σφαίρες με το πιστόλι. Έπρεπε να βγάλω φωτογραφίες, την επόμενη θα το κάνω. Το break free καθάρισε το όπλο ΆΨΟΓΑ κανένα παράπονο. Και την εσωτερική λίπανση την έκανα με αυτό. Μόνο εξωτερικά ψεκασα ballistol. Απλά για ανθρώπους σαν εμένα που καθαρίζουν το όπλο κάθε φορά μετά τη χρήση είναι πολύ ακριβό. Τα 400 κάτι ml κοστίζουν 50€. Έχω λίγο ακόμα και το χρησιμοποιώ μόνο στο πιστόλι. Για καραμπίνα δεν αξίζει να δίνεις τόσα χρήματα. Στο πιστόλι που έχει μικρή επιφάνεια και δεν χρησιμοποιώ πολύ, αξίζει και με το παραπάνω. Χρειάζομαι όμως ένα μπουκαλάκι με βελόνα οπωσδήποτε. Όπως και ένα σωστό κατσαβίδι για να βγάζω τη λαβή του όπλου. Αλλά ποιος πάει με το πιστόλι σε μαγαζί για να βρει ποια μύτη ταιριάζει απόλυτα με τη βίδα; Πρέπει να ρωτήσω οπλουργο στην επόμενη επίσκεψη για σέρβις για να παραγγείλω το σωστό εργαλείο για αυτή τη δουλειά. Έδωσα το όπλο σε φίλο σκοπευτή να το δει και μου λέει έχεις πειράξει τις βίδες Ε; Τρελάθηκα, γιατί εγώ δεν έβλεπα τίποτα. Παρήγγειλα και έχω από τότε έξτρα βίδες ώστε αν ποτέ αλλάξω λαβή να βάλω τις καινούργιες. Ψυχαναγκαστος το ξέρω
Το break free το έχω βγάλει από τη μπουκάλα των 400+ ml και το έχω σε μικρό διάφανο μπουκαλάκι με απλικατερ. Ιδανικά το θέλω σε μπουκαλάκι με βελόνα. Πάντα το κάνω φραπεδιά πριν το χρησιμοποιήσω. Το έχει πει και ο Κώστας ο Κόλλιας ότι αν μείνει καιρό, κατακάθεται κάτι ( δεν ξέρω τι αλλά ισχύει) μήπως δεν το είχες κουνήσει; Δεν ξέρω πραγματικά τι έφταιξε στο δικό σου όπλο. Εγώ το χρησιμοποιώ χρόνια και αυτό και άλλα ποιοτικά CLP και μάλιστα στο πιστόλι, που ο μηχανισμός είναι μικροσκοπικός σε σχέση με ένα λειοκαννο και όλα σε έναν χώρο πολύ περιορισμένο. Δεν μου έχει κάνει το παραμικρό παρατράγουδο. Μη λες τέτοια και μας περιλάβει ο ΘαλήςΌταν είχα το Baikal μονοσκανδαλο έβγαλα το κοντάκι και λαδωσα μηχανισμό σκανδάλης με αυτό . Μετά από κάποιους μήνες σε έλεγχο και να ρίξω τις σφύρες με αδράνειας κολλούσε η σκανδάλη και έμενε πίσω ,αμάν λέω έχουν δίκιο με τα μονοσκανδαλα.Πριν το πάω στον οπλουργο λέω δεν του κάνω πλύσιμο εσωτερικά με καθαρή βενζίνη και έβαλα λάδι της benelli , Ε όλα δούλεψαν άψογα .
Για αυτο κ συστήνεται με την αγορά των μονοσκανδαλων Baikal(που έχουν κ την φήμη) να αφαιρείτε το κοντακι κ να γίνεται ένας καλός καθαρισμός πριν από την πρωτη τουφεκιά....Όταν είχα το Baikal μονοσκανδαλο έβγαλα το κοντάκι και λαδωσα μηχανισμό σκανδάλης με αυτό . Μετά από κάποιους μήνες σε έλεγχο και να ρίξω τις σφύρες με αδράνειας κολλούσε η σκανδάλη και έμενε πίσω ,αμάν λέω έχουν δίκιο με τα μονοσκανδαλα.Πριν το πάω στον οπλουργο λέω δεν του κάνω πλύσιμο εσωτερικά με καθαρή βενζίνη και έβαλα λάδι της benelli , Ε όλα δούλεψαν άψογα .
Τον εχω αξιο να μαριναρει και την προβατινα με λαδια οπλου και να αρτιζει με μπαρουτι ΒασιληΣε λίγο θα μας πεις να το βάλουμε και το καλοκαίρι στη θάλασσα ρε, για ηλιοθεραπεία.
Τίνγκα στη σιλικόνη είναι αυτό.Ανάλογα το χρώμα δες τα παρακάτω
BALLISTOL Balsin Λάδι ξύλων ανοιχτό 50ml
BALLISTOL Balsin Λάδι ξύλων Σκούρο 50ml
Οι φθηνές-κινεζικές είναι για να παίζουν τα ανήλικα...Πάρε ένα σετ μύτες.
Σε μεγάλο χρωματοπολειο θα βρεις...
Ας μην είναι επώνυμες (έτσι κι αλλιώς, κινέζικες θα είναι).
Σίγουρα θα βρεθεί αυτή που ταιριάζει στην εγκοπή που σε ενδιαφέρει.
Οι υπόλοιπες,δεν χάνονται!
Δεν διαφωνούμε!Οι φθηνές-κινεζικές είναι για να παίζουν τα ανήλικα...
Ένα σετ με μύτες δεν είναι και το τέλος του κόσμου , να πάρει ένα σωστό σετ να κάνει την δουλειά του για χρόνια .Δεν διαφωνούμε!
Επειδή μιλάμε για ερασιτεχνική χρήση είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις μια μύτη κατώτερη ποιοτικά που ταιριάζει στην εγκοπή από το να προσπαθήσεις με ακατάλληλη μύτη και να χαλάσεις την εγκοπή.
Καλά τα μπαικαλ, αλλά ρε παιδί μου μέχρι να έρθουν σε σημείο σου βγάζουν την πίστη. Τα δίκανα για να τα σπάσεις βγάζεις κήλη.Για αυτο κ συστήνεται με την αγορά των μονοσκανδαλων Baikal(που έχουν κ την φήμη) να αφαιρείτε το κοντακι κ να γίνεται ένας καλός καθαρισμός πριν από την πρωτη τουφεκιά....
Εγώ δεν βάζω ποτέ λάδι σε εκεινα τα σημεία...
Το μόνο που θα κάνω είναι μια φορά τον χρόνο να βγάλω το κοντακι κυρίως για έναν έλεγχο (γιατί δεν είναι κ τόσο δυσκολο να υπάρχει κ κάποια φθορά αλλά το όπλο μας να δουλευει κανονικα )...
Καλό αλλά στεγνό καθαρισμα από σκόνες κλπ ...
Και αυτό ήταν όλο.....
Καλά τα μπαικαλ, αλλά ρε παιδί μου μέχρι να έρθουν σε σημείο σου βγάζουν την πίστη. Τα δίκανα για να τα σπάσεις βγάζεις κήλη.
Βουτιά και κούνημα σε καθαρή βενζίνη ή με σπρευ καρμπυρατέρ αν έχεις.Μια πυκνή βουρτσα bisley που έχω πως να την καθαρίσω που έχει πιάσει λάσπη απο πυρίτιδα; να τη βαλω σε ενα βαζάκι και να της ρίξω wd 40?