Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
και πωλη καλα κανανε φιλε στεφανεεε,,παντου ειναι ασπρααα και παγετωςςς,,,,,και εγω σημερα με το φιλαρακιμου αρκεστηκαμε να ψηνουμε λουκανικα και πινωντας τσιπουρακια και κρασακια και βλεπωντας βιντεω με κυνηγια με την ποιντερινατου στην αγκαλιατουυυυυ.hair..yelling..yelling. free picture hosting image free hosting imag jpg images πρως το παρων σεβωμαστε ολα τα θυραματα και βλεπουμε στην πορειαααα[/QU
Ξεκούραση τώρα Σάκη και ποιο πολύ για τα σκυλάκια μας ζεστασιά και καλό φαΐ !!!!

και πωλη καλα κανανε φιλε στεφανεεε,,παντου ειναι ασπρααα και παγετωςςς,,,,,και εγω σημερα με το φιλαρακιμου αρκεστηκαμε να ψηνουμε λουκανικα και πινωντας τσιπουρακια και κρασακια και βλεπωντας βιντεω με κυνηγια με την ποιντερινατου στην αγκαλιατουυυυυ.hair..yelling..yelling. free picture hosting image free hosting imag jpg images πρως το παρων σεβωμαστε ολα τα θυραματα και βλεπουμε στην πορειαααα
8
Τωρα Σάκη ξεκούραση και στα σκυλάκια μας με ζεστασιά και καλό φαΐ

ετσι σας θελω φιλαρακια μπεκατσαδεςςςς υπωμονετικουςςς εχουμε αλο εναμησι μηνακι να της κυνηγισουμε, εας της σεβασουμε τωρα στα δυσκωλααα,,και παλι θα γουσταρουμε μετεπιτα,,,,,σε εμας εδω πανω αρχησε να ξεχιονιζη σιγα σιγα με κατι βροχουλες που πηρε και μαλακωσε ο καιρωςςς,,,,απλα το μωνο που παθαμε αυτες της μερες ειναι το οτι απο την μασα και τα τσυπουρα βαλαμε καπια κιλακιαααα και πρεπη να φηγουνε το συντομωτεροοοοο.hair..bbq..beer..very shoked..vert funny..vert funny..vert funny. image sharing sites.RESPECT..RESPECT.

Υπομονή μπεκατσαδεσ έχετε πολυ καιρο ακομα για αυτο το εξερετικο κυνηγι δεν είναι ανάγκη για υπεβολεσ και τησ μισές απο το όριο φτάνουν ειναι μια εξερετικη χρονια φετοσ(τα ιδια ισχυουν και για μασ τουσ υδροβιου)ολλα αυτα αν μασ αφησουν να ξανακυνηγισουμε.xm.

Νεότερες πληροφορίες απο Αρτα ,αναφέρουν οτι γέμισε ο τόπος μπεκάτσες. Όμως ,οι νόμιμοι κάθονται στο σπίτι ,ενώ οι μάγκες που δεν λογαριάζουν τίποτα είναι έξω,βαράνε ανεξέλεγκτα ,τόσο με σκυλιά όσο και στο καρτέρι.
Συγχαρητήρια και πάλι στο υπουργείο της πλάκας ,το Δασαρχείο του ύπνου και τους κυνηγ.συλλόγους της απραξίας.
Οσο γι αυτούς που το παίζουν μάγκες και είναι υπεράνω τι να πω; σάπιος εγκέφαλος σε βρωμερό κουφάρι.
Ντροπή !

Νεότερες πληροφορίες απο Αρτα ,αναφέρουν οτι γέμισε ο τόπος μπεκάτσες. Όμως ,οι νόμιμοι κάθονται στο σπίτι ,ενώ οι μάγκες που δεν λογαριάζουν τίποτα είναι έξω,βαράνε ανεξέλεγκτα ,τόσο με σκυλιά όσο και στο καρτέρι.
Συγχαρητήρια και πάλι στο υπουργείο της πλάκας ,το Δασαρχείο του ύπνου και τους κυνηγ.συλλόγους της απραξίας.
Οσο γι αυτούς που το παίζουν μάγκες και είναι υπεράνω τι να πω; σάπιος εγκέφαλος σε βρωμερό κουφάρι.
Ντροπή !
Και λίγα που λες Δημήτρη, αλλά τα έχουμε ξαναπεί παιδιά, Μια χαρά βγάζουμε και μόνοι μας τα ματάκια μας, δε χρειαζόμαστε βοήθεια.

Μια βολτούλα το πρωΐ παρέα με τον Daby μου αλλά με πολύ βοριά ένα πουλάκι βρήκαμε όλο κι όλο που δε καθόταν και πολύ αλλά εντοπίζονταν όμως εύκολα και τελικά την κράτησα, άρχισε όμως να χιονίζει και πάλι και τα μαζέψαμε να φύγουμε.
Η ΑΡΙΑΔΝΗ μας τα πήρε τα πουλιά ........ελπίζω να φτιάξει τελικά ο καιρός, όχι άλλες παγωνιές μιας και τώρα όλα τρέχουν νερό και έχει λάσπη παντού.

screenshot

Βγήκα το απόγευμα στο ξεκαρφωτο με τον κουμπάρο μου καθώς γυρνούσα από το δρομολόγιο και με δανεικές γαλοτσες...sarcastic. 16:15 φύγαμε από τα αμάξια 17:40επιστρέψαμε. Βρήκαμε 9 πουλιά, τουφεκισε δύο ο Κουμπάρος και πήρε τη μια. Σ'ένα κομμάτι γύρω από ένα πυκνό υπήρχαν πέντε πουλιά, ανήσυχα τα πουλιά, μόνο οι τρείς έμειναν στη φερμα της επανιελας. Προσπάθησα να τραβήξω ένα βιντεάκι με το κινητό αλλά δεν μπόρεσα λόγω βροχής. Πάντως για μιάμιση ωρίτσα καλά ήταν.......ha ha ha.
IMG

Βγήκα το απόγευμα στο ξεκαρφωτο με τον κουμπάρο μου καθώς γυρνούσα από το δρομολόγιο και με δανεικές γαλοτσες...sarcastic. 16:15 φύγαμε από τα αμάξια 17:40επιστρέψαμε. Βρήκαμε 9 πουλιά, τουφεκισε δύο ο Κουμπάρος και πήρε τη μια. Σ'ένα κομμάτι γύρω από ένα πυκνό υπήρχαν πέντε πουλιά, ανήσυχα τα πουλιά, μόνο οι τρείς έμειναν στη φερμα της επανιελας. Προσπάθησα να τραβήξω ένα βιντεάκι με το κινητό αλλά δεν μπόρεσα λόγω βροχής. Πάντως για μιάμιση ωρίτσα καλά ήταν.......ha ha ha.
IMG
Γιαννη εκλεισα κιολας εισιτηρια με αυτα που γραφεις. Χθες μιλησα με τον πατερα του οπλοπωλη μου ο οποιος μου ειπε οτι καθε βραδυ την προηγουμενη βδομαδα πανω απο το σπιτι του σε κεντρικο σημειο πανω σε δημοσιο δρομο περνουσαν 9 πουλια. Ελπιζω να το ευχαριστηθεις τις επομενες μερες με τα σκυλακια σου.

Μετα απο 2 εβδομαδες+(και λογω και της απαγορευσης), η σημερινη εξοδος ηταν για μπεκατσες με πολλες ελπιδες......Τα πουλια κατα την περιοδο της απαγορευσης τα εβρισκα με τ αυτοκινητο ακομη και στην ασφαλτο να καθονται!!!!!Τελος παντων για να μην λεω πολλα και προς μεγαλη μου εκπληξη δεν βρηκα ουτε μια....πολυ απροβλεπτα πουλια.Εστησα αυτι και το σουρουπο να δω αν θα πεσουν τουφεκιες σε παρανομο καρτερι,αλλα ησυχια,σχεδον τιποτε....μ αλλα λογια ''την εχουν κανει''....βεβαια θα κανω ψαξιμο κι αυριο σε αλλο μερος αλλα μου φαινεται οτι δε με θελει φετος μ αυτα τα πουλια...δε με θελει..buy buy.

Ίσα που ετοιμαζόμουν μόλις σχόλασα να φυγω για τα σκυλιά με παίρνει τηλέφωνο ο Κουμπάρος μου και μου λέει να πάμε περπατητο για κιχλοκουσυφα. Στην αρχή δεν ήθελα αλλά τελικά αφού κατάλαβα ότι το είχε καψούρα του έκανα το χατήρι. Βέβαια αυτό δεν μας εμπόδισε να σηκώσουμε με τα πόδια τρία πουλιά από τα καθαρά, είχαμε συνεννοηθεί να μην τουφεκισουμε μπεκατσα αν σηκώσουμε μιας και αύριο θα βγούμε με τα σκυλιά στα ίδια μέρη αλλά και επειδή δεν μας τραβάει να τουφεκαμε τα πουλιά χωρίς τα σκυλιά μας.. Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν αύριο με τα σκυλιά θα αλλάξουν συμπεριφορά πού το πιο πιθανό είναι να αλλάξουν. Ειδικά οι δύο μας έφυγαν στα 4-5 μέτρα μπροστά μας σαν αυτοκτονημενες , λες και το ήξεραν ότι δεν θα σηκώσουμε όπλο.

Καλημέρα ......απο τις 5/1/2017 εχουμε χιόνι και παγωνιά εδώ με κάποια μικρά διαλλείματα, τα πουλιά τα έδιωξε ο καιρός και άν θα βρείς, απο καμία ξεχασμένη..........., ας είναι καλά ο Δεκέμβρης που μας αποζημίωσε με το παραπάνω!!!!!!

Την καλημέρα μου σε όλους. Χθες είχε μια τρίωρη έξοδο με πολύ καλο καιρό για την εποχή, Αποτέλεσμα μια συνάντηση με μια πολυ ωραία φερμα από τον σκύλο μου και η μπεκάτσα ήρθε κοντά μας, τιποτα αλλο παρα τις φιλότιμες προσπάθειες του ΙΒΑΝ.

Καλησπέρα. Άλλη μια υπέροχη μέρα μας χάρισαν οι βασίλισσεςκαι τα σκυλάκια μας. 08:00 φύγαμε από τα αμάξια, 13:30 επιστρέψαμε. Αρκετά τα πουλιά που βρήκαμε, καποια έκαναν φτερό με αποτέλεσμα τα σκυλάκια να βρίσκουν τις καυτές θέσεις και κάποιες με τα πολλά φερμαρονταν από τα σκυλιά μας τα οποία έχουν άψογη συνεργασία χωρίς ανταγωνισμό. Δυστυχώς είχαμε άλλη μια φορά χαμένη βασίλισσα η οποία από τουφέκια του φίλου Κώστα σκάλωσε στη μέση από ένα πυκνό κυπαρίσσι. Ο κουμπάρος δεν κατάφερε να τουφεκισει καμιά σήμερα με το μονοκανο 20αρι παρά τις προσπάθειες μας να του βγάλουμε κάποιο πουλί πάνω του. Από τα τέσσερα πουλιά που τουφεκισαμε τα τρία ήταν από εμένα. Κατάφερα τις δύο πιο δύσκολες και τσουκαρα άλλη μια αχαστη πάνω από το κεφάλι μου. Άλλη μια που θα θυμάμαι χρόνια. Υπάρχει και το βιντεάκι που θα ανεβάσω κάποια στιγμή. Και οι δύο
έπεσαν με nsi becaccia 9άρι, εικοσαρακια φυσικά.
IciYJVK.jpg

Καλησπέρα. Άλλη μια υπέροχη μέρα μας χάρισαν οι βασίλισσεςκαι τα σκυλάκια μας. 08:00 φύγαμε από τα αμάξια, 13:30 επιστρέψαμε. Αρκετά τα πουλιά που βρήκαμε, καποια έκαναν φτερό με αποτέλεσμα τα σκυλάκια να βρίσκουν τις καυτές θέσεις και κάποιες με τα πολλά φερμαρονταν από τα σκυλιά μας τα οποία έχουν άψογη συνεργασία χωρίς ανταγωνισμό. Δυστυχώς είχαμε άλλη μια φορά χαμένη βασίλισσα η οποία από τουφέκια του φίλου Κώστα σκάλωσε στη μέση από ένα πυκνό κυπαρίσσι. Ο κουμπάρος δεν κατάφερε να τουφεκισει καμιά σήμερα με το μονοκανο 20αρι παρά τις προσπάθειες μας να του βγάλουμε κάποιο πουλί πάνω του. Από τα τέσσερα πουλιά που τουφεκισαμε τα τρία ήταν από εμένα. Κατάφερα τις δύο πιο δύσκολες και τσουκαρα άλλη μια αχαστη πάνω από το κεφάλι μου. Άλλη μια που θα θυμάμαι χρόνια. Υπάρχει και το βιντεάκι που θα ανεβάσω κάποια στιγμή. Και οι δύο
έπεσαν με nsi becaccia 9άρι, εικοσαρακια φυσικά.
IciYJVK.jpg
Γεια σου Γιαννο το εικοσαρι είναι .sex hard. τα πα εγώ ότι θα μας ha haaa

γιασας παιδεςςς και εδω μια απο τα ειδιααα ουτε πουπουλο,,πωλη καλο παιχνιδι σε φασες και χηνες παπιαααα,,εας ελπισουμε να ανεβουνε σιγα σιγα,,,, αυτος ο καιρως της γωνατισε της κυριες και της εζμπρωξε δεν ξερω και γω πουυυυ.pop..pray to God..sarcastic.

Γεια σου Γιαννο το εικοσαρι είναι .sex hard. τα πα εγώ ότι θα μας ha haaa
Κωνσταντίνε απόλαυση ειναι φιλαρακι. Αύριο όμως θα μείνει στον οπλοβαστο, ήρθε η ώρα να βγει το 725 στις βασίλισσες, τώρα βέβαια πως θα στρίβω στα πυκνά με το 80ποντο δεν ξέρω........big smile.

Status
Not open for further replies.
Back