Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ήρθε η ώρα να βγει το 725 στις βασίλισσες, τώρα βέβαια πως θα στρίβω στα πυκνά με το 80ποντο δεν ξέρω........big smile.
Εχω συναντησει 2-3 μπεκατσαδες με 76π φουλ τσοκ καννη (με τα αναλογα φυσιγγια εννοειται)Δεν ειναι μανιτζεβελο οπλο σιγουρα κ ουτε ειναι αυτη η δουλειά του..Αλλα δεν ειναι κ απαγορευτικο..Το μονο που θα σκεφτομουν εγω ειναι μην τυχον κ γδαρω το 725 στα πυκνα...buy buy.

Εχω συναντησει 2-3 μπεκατσαδες με 76π φουλ τσοκ καννη (με τα αναλογα φυσιγγια εννοειται)Δεν ειναι μανιτζεβελο οπλο σιγουρα κ ουτε ειναι αυτη η δουλειά του..Αλλα δεν ειναι κ απαγορευτικο..Το μονο που θα σκεφτομουν εγω ειναι μην τυχον κ γδαρω το 725 στα πυκνα...buy buy.
Αυτό με κοβει και μένα Τάσο, μην το γδαρω η το χτυπήσω σε κάποιο πυκνό, αλλά το αυριανό μέρος είναι λίγο ποιό ανοικτό. Δεν είναι όπως είπες το κυνήγι του αυτό άλλα του το χρωσταω ενα κυνήγι στις βασιλισσες.

Κωνσταντίνε απόλαυση ειναι φιλαρακι. Αύριο όμως θα μείνει στον οπλοβαστο, ήρθε η ώρα να βγει το 725 στις βασίλισσες, τώρα βέβαια πως θα στρίβω στα πυκνά με το 80ποντο δεν ξέρω........big smile.
Δε μου το δανηζεις που εχω πολλη χορο εκει που παω για να το στριβω;.sarcastic.

Η χθεσηνι εξοσμιση μετα απο ενα μηνα με το φιλο μου κ το αγαπημενο σετερακι του, βρηκαμε 6 πουλια πηραμε δυο στο χερι κ ενα που ειναι στην κορηφη καποιου πουρναριου,απο τη φωτο λυπη ατυθασος νταρκο καθως φτασαμε στο αυτοκινητο κ σχολιαζαμε τι μερα κ κ τις αστοχιες μου μας την μας τη επεσαν τσοπανοσκυλα φιλος μου ετρεχαι να τον μαζεψει για να αποτραπουν τα χειροτερα.
image free hosting

Τελικά όπως στο ποδόσφαιρο το παιχνίδι τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή έτσι και με τις βασίλισσες αν δε μπεις στο αμάξι να φύγεις δεν ησυχάζεις.. ...sarcastic.
Στα χαμηλα και σήμερα, έψαξα για 2.5 ωρίτσες σε ένα κομμάτι και βρήκα 3-4 πουλιά που όμως ήταν.ανήσυχα και έκαναν συνέχεια κοντινά πεταγματα με αποτέλεσμα να τρελάνουν τη σκυλίτσα, τουφεκισα μια που σηκώθηκε από την πλάτη μου και παρόλο το ξάφνιασμα η τουφέκια ήταν καλή αλλά η όμορφη βασίλισσα βγήκε νικητρια. Στην επιστροφή σταμάτησα σ'ένα κομματάκι στο χωριό που είναι το πολλή για τρία τέταρτα ψάξιμο, μια τραφια όλο κισσους και πολλή υγρασία. Εκεί λοιπόν έγινε της.τρελής, μόλις φεύγω από το αμάξι η σκύλα ήταν ήδη μέσα καο ακούω φερμα, μόλις πλησιάζω στα 15 μέτρα σηκώνεται η βασίλισσα και μου έρχεται καρφί πάνω μου κόντρα στον ήλιο, μου περνάει στα δύο μέτρα και τη τουφεκαω πισωκολλα μόλις πήρε το πουρναρι αλλά τη βλέπω να φεύγει, έρχεται η σκυλίτσα και μόλις μπαίνει εκεί που τη τουφεκισα σηκώνεται κι'άλλη. Φεύγει η σκυλίτσα και μπαίνει στους κισσους πάλι, ακούω φερμα, μόλις κοντεύω να φτάσω κοντά της ακούω το φτερούγισμα, λέω έφυγε αλλά συνειδητοποιώ ότι το μπιμπερ είναι ακόμα στη φερμα, φτάνω πίσω από τη σκυλίτσα και πάω λίγο δεξιά της και σηκώνεται ζευγάρι μια τουφεκια στη μια και η όμορφη βασίλισσα βρέθηκε στο στόμα της Ήρας μου. Κάθομαι λίγο να ηρεμήσω και ακούω πάλι το μπιμπερ στα 30 μέτρα σε φερμα, πλησιάζω κοντά και η βασίλισσα μου περνάει τραβερσα στα 20 μέτρα ανάμεσα από τους κισσους μια τουφεκια και πέφτει σε μια τεράστια σφαλια που δεν εμπενε ούτε μπουλντόζα αλλά η σκυλίτσα μου είχε άλλη άποψη,10 λεπτά τουλάχιστον παιδευτηκε αλλά έβγαλε έξω τη βασίλισσα. Το φιλάκι μετά ήταν αναπόφευκτο........sarcastic.
Μάζεψα τη σκυλίτσα και την έκανα προς το αμάξι, Δεν υπήρχε λόγος να την κουράσω άλλο μιας και με τα δύο αυτά πουλιά αλλά και με αυτά πού είδα ένιωθα γεμάτος. Το μάτωσα και το 725 στις βασίλισσες αλλά αρπάξει και δύο παράσημα στο κοντακι από τα πυκνά. Αυτά από εμένα, συγχωρεστεμαι αν σας κούρασα.
zcBWsyI.jpg

IKXehyz.jpg

Καλησπερα στην παρεα!Ηθελα να γραψω απο χθες ομως δεν μπορουσα να ανεβασω φωτογραφια και ετσι αποφασισα να γραψω σημερα,βλεπετε ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι οι φωτογραφιες ομορφαινουν πολυ το φορουμ.
Σε χθεσινη βολτα για μπεκατσες διαπιστωσαμε οτι τα πουλια ηταν αρκετα αλλα φαντασματα!Αρκετες φορες ακουγαμε το χαρακτηριστικο φτερουγισμα τους χωρις να μπορουμε να τις δουμε,αλλα δεν στεναχωρηθηκαμε,ισα ισα μας εδωσε κινητρο να τις ψαξουμε πιο βαθια...
Στα δυσαρεστα της υποθεσης μια χαμενη που μαλλον πιαστηκε στο πυκνο!
Bm6nE2y

γιασας παιδες,καθημερινες εξωδους για κυριες αλλα τιποτα ουτε φτεροοο,ακωμη παγωνια και χιονια εχουμεεεε,τα πουλια μετακινηθηκαν νοτιοτερα,,αναμαινουμε λοιπον να καλητερεψη και σιγα σιγα ναμας της ανεβασηηηη,,,,πρως το παρων παμε παρεουλα με ενα φιλαρακιμου για παπια και χηναρια και καμια τσιχλα

γιασας παιδες,καθημερινες εξωδους για κυριες αλλα τιποτα ουτε φτεροοο,ακωμη παγωνια και χιονια εχουμεεεε,τα πουλια μετακινηθηκαν νοτιοτερα,,αναμαινουμε λοιπον να καλητερεψη και σιγα σιγα ναμας της ανεβασηηηη,,,,πρως το παρων παμε παρεουλα με ενα φιλαρακιμου για παπια και χηναρια και καμια τσιχλα
Ακριβώς τα ίδια και δώ Σάκη, μας τα πήρε ο χιονιάς και απ ότι βλέπω ο καιρός αύριο μια απο τα ίδια χιόνια πάλι. Αν δεν γυρίσουν νοτιάδες μπεκάτσα δεν βλέπω.

Ακριβώς τα ίδια και δώ Σάκη, μας τα πήρε ο χιονιάς και απ ότι βλέπω ο καιρός αύριο μια απο τα ίδια χιόνια πάλι. Αν δεν γυρίσουν νοτιάδες μπεκάτσα δεν βλέπω.
Φανταστείτε εδώ που δεν είχαμε πουλιά όταν ακόμη είχατε εσείς... .fiurius.

NAI NAI νοτιοτερα ηρθαν σακη σε μας.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Μετα απο 15 μερες απραξιας γιατι ειχαμε την απαγορευση. ΜΕ την βροχη στο κεφαλι δεν κρατιεμαστε...
Με τον πιστο μου φιλο στο κυνηγι μπεμπη,ξεχαρμανιασαμε και χορτασαμε Απο φερμες απορτ και τουφεκιδι....
image url upload
ΥΓ... ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ......
Πάνω που είχα αρχίσει να ανησυχώ ...well done.

Μετα απο 15 μερες απραξιας γιατι ειχαμε την απαγορευση. ΜΕ την βροχη στο κεφαλι δεν κρατιεμαστε...
Με τον πιστο μου φιλο στο κυνηγι μπεμπη,ξεχαρμανιασαμε και χορτασαμε Απο φερμες απορτ και τουφεκιδι....
image url upload
Ωραίος φίλε αλλά ωραιότερος ο μπέμπης, η συμπάθεια μου. .well done.
Μια χαρά κάνατε και το μπανάκι σας .sarcastic.

image url upload
Μπραβο και στους δυο αυτο ειναι ομαδικο πνευμα Λαμπρος-Μπεμπης

Γεια σας παιδιά καινούργιος στο φόρουμ από δυτική Μακεδονία δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε ακόμη λόγο χιονιού υπάρχουν πουλιά Θεσσαλία και στερεά Ελλάδα ;; γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει ;; ευχαριστώ!!!
Μάρκο Καλώς Ήρθες στην παρέα μας! Αν θέλεις να μας πεις δυο λόγια για σένα μπορείς να περάσεις από εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/page-222#post-164343
Όσον αφορά τις μπεκάτσες, υπάρχουν φίλοι που θα σε πληροφορήσουν για τις περιοχές που ενδιαφέρεσαι.

Status
Not open for further replies.
Back