Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μιας και δεν ξέρω αν θα προλάβω το κυνήγι των ορτυκιών στα περάσματα(λόγω καθυστέρησης θεώρησης άδειας θήρας),το κυνήγι της βελουδομάτας όμως,θα με βρεί στο βουνό απέναντί της....
image_zps221b439c.jpg~original

Ωραίο φαίνεται το επανιελάκι στη φωτό!!!
Καλό ήταν φίλε μου,το είχα από μωρό και έβγαζε μπεκάτσες,αλλά τις πρόγγαγε δεν τις φερμαρε και έτσι τα πουλιά τα βλέπαμε ξαφνικά και μακρυα.Λογω δουλειάς και υποχρεώσεων,δεν ειχε την εκπαίδευση που έπρεπε και έτσι πηρα ποιντερ έτοιμα και το επανιελ το χάρισα σε έναν κυνηγό στο Μελιγαλά.

Περασε ο καιρος και σιγα σιγα φτανει η στιγμη που θα ξανα παρουμε τα βουνα για να αναζητησουμε την βελουδοματα μας. Θας μας περιμενει κ θα την περιμενουμε μεσα στα πανεμορφα μπεκατσοτοπια της χωρας μας....

Εγω αυτο τον καιρο εκανα τις προετοιμασιες μου κ ετσι ξεκινησα απο την ανακατασκευη του αυτοκινητου. Γιατι ειναι το Α και το Ω ενος μπεκατσοκυνηγου,χωρις αυτο μας κοβοντε τα ποδια...χαχαχαχαχα
Και μερικες φωτο απο την προσωπικη δουλεια μου....
0259.jpg

0262.jpg

0261.jpg

Το λαντα δεν ειναι λιμουζινα,το λαντα ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ..........victory.
*Αυτοκίνητο.......έτοιμο
*Σκυλάκια, Μπέμπης-Σιμπα.......πανετοιμα
*Λάμπρος...............πανπανέτοιμος. .sarcastic..sarcastic.
Οι βασίλισσες λείπουν (ακόμα)

Λαμπρο ετοιμα και το λαντιλακ,,τωρα ποιος σε πιανει εσενα,,αντε μαγκες ο καιρος ηρθε. σιγουλια σιγουλια τον φαγαμε τον γαιδαρο,,γεια σου ρε γιαννη απο το νηση της υγρασιας,,για αυτο εχει μπεκατσες εκει χα χα

Λαμπρο ετοιμα και το λαντιλακ,,τωρα ποιος σε πιανει εσενα,,αντε μαγκες ο καιρος ηρθε. σιγουλια σιγουλια τον φαγαμε τον γαιδαρο,,γεια σου ρε γιαννη απο το νηση της υγρασιας,,για αυτο εχει μπεκατσες εκει χα χα
Γιεα σου Ηλία με τα ωραία σου. Παμε παίδες,λιγο έμεινε .ha ha ha.

καλησπερα στην παρεα της μπεκατσας ολοι οι αρρωστοι εδω ειμαστε χεχεχεχε
Καλησπέρα Βίκτωρα όλοι εδω και περιμένουμε να περασουν οι μέρες φίλε, όσο περνάν οι μέρες και πλησιάζει ο καιρός τους, θα ζωντανεύει και το τοπικ.

Ρε τρέλα με αυτές τις ξυλοκοτες..!!
Αύριο θα βάλω μια περσινή φωτο κ θα πω ότι την χτύπησα τώρα..
Θα σας κάνω να μην αφήσετε κυπαρισσωνα κ πουρναρι αψαχτο χε χε χε!!.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.
ΥΓ να χρωστάτε χάρη που δεν μου αρέσει να λέω ψέματα..:)

Ρε τρέλα με αυτές τις ξυλοκοτες..!!
Αύριο θα βάλω μια περσινή φωτο κ θα πω ότι την χτύπησα τώρα..
Θα σας κάνω να μην αφήσετε κυπαρισσωνα κ πουρναρι αψαχτο χε χε χε!!.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.
ΥΓ να χρωστάτε χάρη που δεν μου αρέσει να λέω ψέματα..:)
Κάτσε καλά Τάσο, μην αναβεις φωτιές και ξαμολυθουν όλοι στα έλατα, όλοι με χάπια είναι από την στέρηση, κάτσε ήσυχος. .sarcastic.

Κάτσε καλά Τάσο, μην αναβεις φωτιές και ξαμολυθουν όλοι στα έλατα, όλοι με χάπια είναι από την στέρηση, κάτσε ήσυχος. .sarcastic.
Έχεις δίκιο γιατί μπορεί να μου ανεβάσουν καμια φωτο με κάνα άγνωστο φυσίγγι κ τότε να δεις πόσα χάπια θα πάρω..
.very funny..very funny..very funny..very funny..very funny.

Πετρο και βικ πρωτα εχουμε τις περδικες,,κουταβια εχω μαλια θα βγαλω αλλα τις κορφουλες μου εγω αμα δεν τις σεριανισω θα αποθανω
ειμαι ορεινος ρε παιδια τι να κανουμε σε 1000 μετρα υψομετρο ξεπετησα εχω το μικροβιο,,αλλα βλεπω τον πετρο και εχει κοψει καπιστρι απο νορις
ρε αμα δεν παει 28 οκτωβρη δεν το κουναω απο επαε,,αλλα μην με βαζεις στην μπριζα γιατι εχω κατι μεριες εγω στα ελατα
που απο 13 οκτωβρη και μετα ξερω 3 πουλακια που καθοντε,, στου διακου το ταμπουρι,,το ενα κοιταει το βελουχι μας και το αλλο την καμηλα
το τριτο το καλητερο μοιρολογαει και λεει,,μοιρα γιατι με εριξες μες την ευρυτανια,,και τωρα ειμαι ξαπλωτη στον σακο του ηλια

που απο 13 οκτωβρη και μετα ξερω 3 πουλακια που καθοντε,, στου διακου το ταμπουρι,,το ενα κοιταει το βελουχι μας και το αλλο την καμηλα
το τριτο το καλητερο μοιρολογαει και λεει,,μοιρα γιατι με εριξες μες την ευρυτανια,,και τωρα ειμαι ξαπλωτη στον σακο του ηλια
.congrats..shake hands..well done.

Status
Not open for further replies.
Back