Πόσο μου έχει λείψει αυτή ή "λασπούρα"!!!!!
Κωνσταντινε κατσε να δεις και την εκτροφή του "μανιακού" το χειμώνα, υγεία να εχουμε και να έχουνε ( τα σκυλακια μας)Πολύ καλά σκυλιά έχουν οι συγκεκριμενοι συμμετέχουν στους αγώνες Salardini Pilastri, πολύ θα το θελα να αποκτήσω σκυλί από την εκτροφή τους.
Όλα τέλεια το κυνηγοτόπι, τα σκυλιά, τα δίκανα αλλά αυτός ο ηλεκτρονικός ήχος από το μπίπερ μου χαλάει όλη τη μαγεία, ρε παιδιά. Δεν κρίνω αυτούς που το χρησιμοποιούν, αρκεί να τηρούν τους γραπτούς και άγραπτους νόμους του κυνηγιού, αλλά ο ήχος του μπίπερ μου θυμίζει τους ήχους της σύγχρονης αγχωμένης εποχής, τους ήχους δηλαδή που θέλω να ξεχάσω όταν κυνηγάω στο δάσος.
Ας το έκαναν με ήχο κουδουνιού ρε παιδί μου![]()
Όλα τέλεια το κυνηγοτόπι, τα σκυλιά, τα δίκανα αλλά αυτός ο ηλεκτρονικός ήχος από το μπίπερ μου χαλάει όλη τη μαγεία, ρε παιδιά. Δεν κρίνω αυτούς που το χρησιμοποιούν, αρκεί να τηρούν τους γραπτούς και άγραπτους νόμους του κυνηγιού, αλλά ο ήχος του μπίπερ μου θυμίζει τους ήχους της σύγχρονης αγχωμένης εποχής, τους ήχους δηλαδή που θέλω να ξεχάσω όταν κυνηγάω στο δάσος.
Ας το έκαναν με ήχο κουδουνιού ρε παιδί μου![]()
Μη παραπονιέσαι, αν έχω καταλάβει καλά, είσαι κοντα στα καλύτερα μπεκατσοτόπια του νησιούΣπύρο και Άρη αυτό είναι και το δικό μου σκεπτηκο όσο αφορά την έρευνα των σκυλιών. Αυτό που θα προσθέσω είναι ότι εμένα με ενδιαφέρει και το πλάτος της έρευνας και όχι μόνο το μήκος. Έχω δει σκυλιά με υπερβολικά (για τα γούστα μου) ανοίγματα αλλά σε ευθείες.
Εδώ στο νησι κυνηγαμε σε κλειστά μέρη και πουρνάρι αλλά εκεί που πραγματικά μαγεύτηκα, ήταν στην Ήπειρο στα έλατα, μαγικό μέρος. Κάνουμε κάποια κυνήγια εκεί, αλλά ή ομορφιά του τόπου μας αποζημιώνει για την μηδαμινή καρπωση κάποιες φορές
Η καρπωση ετσι κ αλλιως ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει σε καθε κυνηγι...
View attachment 394 View attachment 392 View attachment 391 View attachment 391 [/QUOTE
Αφιερωμενες στον Σπύρο, από τα πάτρια εδάφη.
Σ'ευχαριστω Σπύρο. Εχει κλείσει 5 χρονών η "κουκλiτσα"μου.Ευχαριστώ Γιάννη, άνοιξαν οι 2 πρώτες, και τι δε δίνω να περπατήσω στα μπεκατσοτόπια του νησιού , να χαίρεσαι και να προσέχεις το σκυλάκι σου, κουκλί είναι, και φαίνεται μικρό ''κουλούκι'' ακόμα.
Καλοπερνάει και μοιαζει μικρότερηΣ'ευχαριστω Σπύρο. Εχει κλείσει 5 χρονών η "κουκλiτσα"μου.