Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σήμερα με βροχή σε πουρναρι είχαμε μια συνάντηση αλλά η κυρία δεν ήθελε επαφές. Πολύ ανήσυχη και παρόλο που η σκύλα την κυνηγούσα μόνο με το gps δεν μπόρεσα ούτε να την δω η να την ακούσω δύο φορές που την φερμαρε. Για μένα καθαρά έφταιγε ο καιρός νότιας με βροχή. Καλή συνέχεια.

Πιστεύετε οτι βάζει νέα πουλιά με αυτους τους καιρούς η κυνηγάμε συνεχεια τα ίδια?
Τοπικά αν ανακατευτούν με τέτοιο καιρό δεν έχουν λόγο να τραβηχτούν νοτιότερα
Στα βόρεια δεν ξέρω τι γίνεται άλλες συνθήκες εκεί πιθανόν εάν έχει σφίξει ο καιρός στα γειτονικά κράτη να βάζει πουλιά

αυτη ειναι η ωμορφια της μπεκατσας που καθε χρονια μας βαζη σε σκεψης και ειδαιες ,τα περασματα πανω κατω ειναι τα ειδια ,δηλ πιανουνε πρωτα ψιλααα ελατο δρυς και ενα διαστημα καθωνται εκηηηη εαν της βρης εκη στο περασμα εκανες και πουλιααααα ,στην πορεια αναλωγα με τον καιρω αρχηζουνε και χαμηλονουνε μωλις ξεφυλοσουνε τα δεντρα και πιανουνε μετα ρεματιεςςςς,,και μωλις αρχησουνε τα κρυαααα πιανουνε πουρναρι εκη αρχηζουνε τα δυσκωλα κυνηγιααα μιας και τα πουλια δεν σου δηνουνε ευκωλα να τα τουφεκισηςςςς εκη θα φανη ενα καλοοοοο μπεκατσοσκυλοοοοο διωτι δεν θα δουλεψη ωπος στο κλαδι αλα με σχεδων ντοροοοο μιας και η κυριες κοταριζουνε στο πουρναριιιι και οταν σηκωνονται πανε συριζαααα με το πουρναρι και εχης 1 κλασμα να την τουφεκισηςςςς,,της μπεκατσας η καρδια ειναι μια αβυσοςςςς ποτε κολασηηη και ποτε ο παραδησοςςςςςς τελικα της μπεκατσας η καρδια ειναι μια αβυσοςςςςςςςςςς ΥΓ δυονυσιου στρατος καλα κυνηγια παιδεςςςς και δεν εχη σημασια ποσααααα πουλια θα παρουμεεεε παρα μωνο που θα βρεθουμεεεε στην φυση με τα σκυλακιαμας και θα γουσταρουμεεεεεε,,και ο αριθμως στα πουλια δεν μου λεη τιποτεεεεε τα νουμερααα ειναι για τα νουμερααααααα;)

Χαμός τα απογεύματα στα καρτερία στον νόμο Ηλειας, ντροπή για αυτούς που το κάνουν, δυο φορές ντροπή σε αυτούς που το ανέχονται. Κάντε κάτι, σκυλαδες δεν υπάρχουν να διαμαρτηριθουν.
Αποψη μου, αν θελεται να κάνετε κάτι μη παίρνεται τηλέφωνο τους θυροφυλακες, να παίρνεται τηλέφωνο και να διαμαρτήρέστε έντονα στην κυνηγετική ομοσπονδία Πελοπόννησου.

Χαμός τα απογεύματα στα καρτερία στον νόμο Ηλειας, ντροπή για αυτούς που το κάνουν, δυο φορές ντροπή σε αυτούς που το ανέχονται. Κάντε κάτι, σκυλαδες δεν υπάρχουν να διαμαρτηριθουν.
Αποψη μου, αν θελεται να κάνετε κάτι μη παίρνεται τηλέφωνο τους θυροφυλακες, να παίρνεται τηλέφωνο και να διαμαρτήρέστε έντονα στην κυνηγετική ομοσπονδία Πελοπόννησου.
Παντου τα ιδια σκατα ειναι Νικο....δεν υπαρχει σωτηρια πανω σε αυτο.....η πουτανα δεν το κοβει το .sex hard.:(

Παιδιά καλημέρα.
Δεν είναι μόνο τα απογευματινά που οργιάζει το καρτέρι είναι και τα πρωινά.Ξερετε τι ντουφεκιδι πεφτει νύχτα κιόλας στο χάραμα κάθε μέρα?Πάνε και καλα για τσίχλες από τη νύχτα για να βαρεσουνε μπεκάτσα! Πραγματικά αν δεν παίξουμε κλοτσιες και μπουνιές εμείς οι ίδιοι πάνω στο βουνό δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό το πράγμα!

Παντου τα ιδια σκατα ειναι Νικο....δεν υπαρχει σωτηρια πανω σε αυτο.....η πουτανα δεν το κοβει το .sex hard.:(
Δεν ισχυει..
Η Lisa Ann "συνταξιοδοτηθηκε" προσφατα...
Λεει σειρα εχει η νεα γενια...
Ανενημερωτος εισαι και διαδιδεις ψευδες ειδησεις...

Θυμήθηκα τη ντροπή της Κόνιτσας, που τη λέω εγώ,πρίν χρόνια.Βρήκαν τα πουλιά παγωμένα και τα εκτελούσαν.
Το χειρότερο είναι,που κάποιοι, έχουν και σκυλιά.

Θυμήθηκα τη ντροπή της Κόνιτσας, που τη λέω εγώ,πρίν χρόνια.Βρήκαν τα πουλιά παγωμένα και τα εκτελούσαν.
Το χειρότερο είναι,που κάποιοι, έχουν και σκυλιά.
Από ντροπές σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο στην Κόνιτσα) άλλο τίποτα φίλε μου...

Παιδιά καλημέρα.
Δεν είναι μόνο τα απογευματινά που οργιάζει το καρτέρι είναι και τα πρωινά.Ξερετε τι ντουφεκιδι πεφτει νύχτα κιόλας στο χάραμα κάθε μέρα?Πάνε και καλα για τσίχλες από τη νύχτα για να βαρεσουνε μπεκάτσα! Πραγματικά αν δεν παίξουμε κλοτσιες και μπουνιές εμείς οι ίδιοι πάνω στο βουνό δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό το πράγμα!
Δεν αλλάζει αυτό ούτε με κλοτσομπουνια..

Status
Not open for further replies.
Back