Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους!

Εμείς...στην Κορινθία.....χάσαμε με 5-0! Μαζέψαμε την κυνηγετική μας αξιοπρέπεια....και γυρίσαμε σπίτι! Ούτε μπάμ που λένε δεν προλάβαμε να κάνουμε!

Τα πουλιά πρέπει να ήταν πολύ φρέσκα αφού και τα 5 τα βρήκαμε σχεδόν στο ίδιο σημείο με εξαίρεση από ένα ζευγάρι (που σηκώθηκε μαζί)....τα υπόλοιπα δεν είχαν ούτε 50 μέτρα απόσταση μεταξύ τους!

Το τοπίο ήταν πανέμορφο με την πρωινή ομίχλη....και την παγωνιά!

Συνεχίζουμε!
Εάν κυνηγάμε στα ίδια μέρη....έχουν πάρει και διδακτορικό τα πουλιά από τον πολύ κόσμο του Σ/Κ και όχι μόνο.

Ολοήμερο χθες με παρέα τα σκυλάκια μου, με πολύ περπάτημα, πολλές συναντήσεις και πολλά σηκωματα, επιτυχίες και αστοχιες... Ολα στο πρόγραμμα...
View attachment 37196
Ιωάννινα βλέπω....εκεί απ'ότι ακούω γίνεται πάρτυ...και στα ταίρια τους.

View attachment 37172
Η φωτογραφία βγήκε τιμής ένεκεν για ένα σκύλο ο οποίος έφτασε 10 χρονών και έχει βαρύνει.... του άξιζε λοιπόν να έχουμε μια φωτογραφία για να θυμόμαστε τις στιγμές που ζήσαμε μαζί του.... ευχομαι να ζήσει όσα περισσότερα χρόνια γίνεται και να μας χαρίσει κι άλλες όμορφες στιγμές....ΡΕΞ σε ευχαριστούμε για τις φάσεις που ζήσαμε μαζί σου....
10 χρονών....10 και να καίει που λένε....να τον χαίρεσαι.

Ολοήμερο χθες με παρέα τα σκυλάκια μου, με πολύ περπάτημα, πολλές συναντήσεις και πολλά σηκωματα, επιτυχίες και αστοχιες... Ολα στο πρόγραμμα...
View attachment 37196
Μπράβο Κώστα , μάλλον το σκυλάκι έχει φοβερή επιτυχία , τις πάει γαζί βλέπω ....

10 χρονών....10 και να καίει που λένε....να τον χαίρεσαι.
11 είναι για την ακρίβεια.... είναι του συγκυνηγου μου... και ο πατέρας του δικού μου ποιντερ..μας έχει δώσει απίστευτες εικόνες... και εχθές ακόμη ένα πουλί και ένα απορτ

Καλησπέρα στην παρέα να δώσω και εγώ παρών με μια καλούτσικη φάση του νεαρού μου σκύλου . Την έχει φερμαρει καλά για κάνα μισό λεπτό πριν το βίντεο την ώρα που φτάνω του περπατησε μπροστά του και έσπασε. Η πρώτη τουφεκια στον γάμο του Καραγκιόζη η δεύτερη κορμό.

Ευτυχώς την βρήκα παρακάτω με μια σύντομη φερμα την βάλαμε στο γυλεκο

https://drive.google.com/file/d/1SP9_TkLE-dpnC5S8k9kjQHul1YYgMjea/view?usp=drivesdk

07A64BE4-B337-4FC2-B5C1-1D482680109C.jpeg

Καλησπέρα στην παρέα να δώσω και εγώ παρών με μια καλούτσικη φάση του νεαρού μου σκύλου . Την έχει φερμαρει καλά για κάνα μισό λεπτό πριν το βίντεο την ώρα που φτάνω του περπατησε μπροστά του και έσπασε. Η πρώτη τουφεκια στον γάμο του Καραγκιόζη η δεύτερη κορμό.

https://drive.google.com/file/d/1SP9_TkLE-dpnC5S8k9kjQHul1YYgMjea/view?usp=drivesdk

View attachment 37204

Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου.
Αυτές που βρίσκουν και φερμάρουν τα νεαρά σκυλιά είναι οι καλύτερες ... :)

View attachment 37204
Χρόνια πολλά Νίκο!

View attachment 37204
Χρόνια σου πολλά και καλή αρχή να έχετε.

View attachment 37217View attachment 37218
Στον αγώνα την Κυριακή μετά από 2ημερη βροχή. Να παλεύουμε με τις ακατάδεκτες στις "χαμένες" έρευνες…Δώρο οι κυρίες από μια σκυλίτσα με τεράστια ψυχή και ατελείωτο πάθος…
Μπράβο Δημήτρη , έντονες κλίσεις βλέπω από το χάρτη ...

View attachment 37217View attachment 37218
Στον αγώνα την Κυριακή μετά από 2ημερη βροχή. Να παλεύουμε με τις ακατάδεκτες στις "χαμένες" έρευνες…Δώρο οι κυρίες από μια σκυλίτσα με τεράστια ψυχή και ατελείωτο πάθος…
Μπράβο ρε Δημήτρη..φέτος τρομερά ανήσυχα τα πουλιά...Ενω έχει πουλιά δεν μπορείς να τα βάλεις χέρι....

Μπράβο ρε Δημήτρη..φέτος τρομερά ανήσυχα τα πουλιά...Ενω έχει πουλιά δεν μπορείς να τα βάλεις χέρι....
Παρατεταμένη βροχή και νοτιάς…Αναμενόμενη η συμπεριφορά τους… Θα σφίξει όμως που θα πάει… :cool:

Παρατεταμένη βροχή και νοτιάς…Αναμενόμενη η συμπεριφορά τους… Θα σφίξει όμως που θα πάει… :cool:
Ισχύει φίλε αλλά κ με βόρεια που έχει κάνει κάποιες μέρες στα 5 πουλιά; Να κάτσουν τα 2...πιστεύω όμως τώρα άμα ρίξει κ λίγο πάγο να αλλάξει η συμπεριφορά τους...

Εάν κυνηγάμε στα ίδια μέρη....έχουν πάρει και διδακτορικό τα πουλιά από τον πολύ κόσμο του Σ/Κ και όχι μόνο.
Καλημέρα φίλε μου!

Δεν νομίζω να φταίει ο κόσμος...γιατί εκεί που πάω....δεν συναντώ κυνηγούς! Σπάνια να έχω δει κανα δύο...και αυτοί συνήθως είναι αλλού. Η αλήθεια είναι ότι είδα μανιταροσυλλέκτες για πρώτη φορά...αλλά μάζευαν σε άλλο μέρος από αυτό που κυνηγίσαμε.

Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά....αλλά αυτό το 5-0 μας έκατσε σαν ξερό κουλούρι στο λαρύγγι! Δεν το κατάπιαμε εύκολα!

Καλή συνέχεια!

Οσο παει και γίνονται πιο "ανάλαφρες" αν εξαιρέσω 2-3 περιπτώσεις που τα πουλιά έμειναν στη φέρμα ολες οι άλλες παρόλο που ήταν μεσα στα απάτητα, περπαταγαν και έκαναν βατραχοπηδημα συνέχεια, αποδεδειγμένα ο Bravo δεν τις πιέζει, είναι αερινος, αθόρυβος στο ψάξιμο. Ίσως φταίει ο νοτιάς, ίσως αλλάζουν συμπεριφορά σταδιακά, ισως και τα δύο.......πάντως δε θυμάμαι παλαιότερα πουλιά, ειδικά μεσα σε απάτητα να έχουν τέτοια συμπεριφορά.

Καλημέρα φίλε μου!

Δεν νομίζω να φταίει ο κόσμος...γιατί εκεί που πάω....δεν συναντώ κυνηγούς! Σπάνια να έχω δει κανα δύο...και αυτοί συνήθως είναι αλλού. Η αλήθεια είναι ότι είδα μανιταροσυλλέκτες για πρώτη φορά...αλλά μάζευαν σε άλλο μέρος από αυτό που κυνηγίσαμε.

Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά....αλλά αυτό το 5-0 μας έκατσε σαν ξερό κουλούρι στο λαρύγγι! Δεν το κατάπιαμε εύκολα!

Καλή συνέχεια!
Σε καταλαβαίνω ...ακόμα ξυπνάω και βλέπω τις τελευταίες μπεκάτσες να περνάνε από μπροστά μου .hair.

Status
Not open for further replies.
Back