Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.

Έμεινε και του φίλο το Ποιντερ 16 μηνών δίπλα στον ΧΟΜΠΙΣΤΑ 10 δευτερόλεπτα την βρήκε και μετά κοψοφτερι αντε με το καλό και αυτός.
Αυτά είναι τα ωραία που σου δίνουν ώθηση με ένα νεαρό σκυλί να το ξαναλυσεις και την επομενη μέρα!Το Άγιο πουρνάρι όμως σταθερή αξία...

Το ποιο δύσκολο τερέν και το ποιο σταθερό.
Σκύλος που κυνηγάει το πουρνάρι το μεσε το βλέπει αεροδρόμιο..... δύσκολο να κτυπησεις πουλιά αλλά σχολείο για το σκύλο που μαθαίνει να ψάχνει χωρίς να έχει οπτική επαφή με τον κυνηγό, μαθαίνει να ξαναβρίσκει επειδή τα πουλιά σε πολύ πυκνά αισθάνονται ασφάλεια και κάθονται και στη φερμα και δεν πετάνε μακριά τουλάχιστον στα πρώτα σηκωματα.... και κυνηγός που βαράει στα πουρνάρια 2-3 πουλιά είναι σαν να πήρε 5-6 στο μεσε....

Φερμα σε μπεκάτσα έρχεται σε μενα παει στο φιλο ξανα σε εμενα ανοίγει τα φτερά παει πάνω στο σκυλί με ανοιχτά φτερά και σηκωθείκε πέρασε από πάνω του
Το πουλί έπεσε.. μιλάμε για τρελές τα πουλια.
Αυτές οι εικόνες και οι στιγμές είναι που σε κάνουν να θέλεις να συναντηθείς μαζί της....

Σήμερα μας έβγαλε τελικά ωραία μέρα και αποφάσισα να τραβιχτώ σχετικά λίγο ψηλότερα από τα πεδινά...foul υγρασία στο 100% και μόλις 7°C...κυνήγι από τις 08:30-12:30 με ένα μισαωράκι για ξεκούραση κ καφέ...με 2 ανύσιχες κυρίες ασχοληθείκαμε και με τη σέντρα, στα πρώτα 10' πέρνει την πρώτη αναθυμίαση απ'έξω η μικρή κ τρυπώνη στα κούφια, με αργό ποντάρισμα....μόλις μια φορά χτύπησε το beeper κ μου την έστείλε πανω στο κεφάλι μου....ευτυχώς είχα ψυχραιμία κ με χειρουργική τουφεκιά Μ.Ο στα 5m ήρθε το
1-0....:)
Έπειτα βρήκαμε άλλη μία η οποία ήταν παντελώς ακατάδεκτη κ μας έκανε βατραχοπηδήματα αρχικά κ τραβούσε μέσα στα πυκνά τρελένοντας τη σκυλίτσα στα πεύκα...την βρήκαμε κ 2η φορά αλλά με μαεστρικό τρόπο μας την έκανε....αφήσαμε ανοιχτό λογαριασμό με αυτήν...ήταν ένα όμορφο πρωινό...

20211205_081953.jpg

Μια ζεστή θέση από τα βατραχοπηδήματα...

20211205_102617.jpg
20211205_103238.jpg

Φυσίγγια ιδιογώμοση: Sipe 33gr Νο:9 μισόταπο...ψήθεικε στον αέρα...

Υ.Γ. Η φωτό είναι αφιερωμένη στο φιλαράκι το Χρήστο @PredatoZ γιατί η χθεσινή ευχή του έπειασε.....big smile.

Έκανα και εγώ τη βόλτα μου σήμερα πιο χαμηλά , καθώς ψηλά είχε ομίχλη και κουράστηκα από τα 350 μετρα της Λωρυ σε ανήσυχα πουλιά , πήγα για να τσεκαρω το μέρος παρόλο που δεν χιόνισε ψηλά αλλά ούτε και η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν , τελικά βρήκα 4 πουλιά και κατάφερα τα δύο , το καινούργιο γιλέκο μου έφερε τύχη

photoupload
Η Κάρυ άρχισε να συναινεί στις φερμες της Λωρυ , ευτυχώς , γιατί δύσκολα θα έπιανα μπεκάτσα ...

Ένα φανταστικό κυνήγι σήμερα με το ζευγάρι μου.... κυνηγήσαμε από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.... γεμίσαμε όμορφες εικόνες και στιγμές από τα σκυλάκια μας.... απολογισμός... δέκα πουλιά σηκώσαμε.... και καρπωθηκαμε τα 7.... καλή συνέχεια σε όλους μαςIMG_20211205_074403.jpgIMG_20211205_163100_1.jpgIMG_20211205_163543.jpgScreenshot_2021-12-05-17-12-46-987_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Σήμερα μας έβγαλε τελικά ωραία μέρα και αποφάσισα να τραβιχτώ σχετικά λίγο ψηλότερα από τα πεδινά...foul υγρασία στο 100% και μόλις 7°C...κυνήγι από τις 08:30-12:30 με ένα μισαωράκι για ξεκούραση κ καφέ...με 2 ανύσιχες κυρίες ασχοληθείκαμε και με τη σέντρα, στα πρώτα 10' πέρνει την πρώτη αναθυμίαση απ'έξω η μικρή κ τρυπώνη στα κούφια, με αργό ποντάρισμα....μόλις μια φορά χτύπησε το beeper κ μου την έστείλε πανω στο κεφάλι μου....ευτυχώς είχα ψυχραιμία κ με χειρουργική τουφεκιά Μ.Ο στα 5m ήρθε το
1-0....:)
Έπειτα βρήκαμε άλλη μία η οποία ήταν παντελώς ακατάδεκτη κ μας έκανε βατραχοπηδήματα αρχικά κ τραβούσε μέσα στα πυκνά τρελένοντας τη σκυλίτσα στα πεύκα...την βρήκαμε κ 2η φορά αλλά με μαεστρικό τρόπο μας την έκανε....αφήσαμε ανοιχτό λογαριασμό με αυτήν...ήταν ένα όμορφο πρωινό...

View attachment 37135

Μια ζεστή θέση από τα βατραχοπηδήματα...

View attachment 37136
View attachment 37137

Φυσίγγια ιδιογώμοση: Sipe 33gr Νο:9 μισόταπο...ψήθεικε στον αέρα...

Υ.Γ. Η φωτό είναι αφιερωμένη στο φιλαράκι το Χρήστο @PredatoZ γιατί η χθεσινή ευχή του έπειασε.....big smile.
Μπράβο Κωστάρα!!!!

Ένα φανταστικό κυνήγι σήμερα με το ζευγάρι μου.... κυνηγήσαμε από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.... γεμίσαμε όμορφες εικόνες και στιγμές από τα σκυλάκια μας.... απολογισμός... δέκα πουλιά σηκώσαμε.... και καρπωθηκαμε τα 7.... καλή συνέχεια σε όλους μαςView attachment 37139View attachment 37140View attachment 37141View attachment 37143
Μπράβο ρε Μπιλάρα...ωραίο αποτέλεσμα κ πανέμορφες φωτό.....

Status
Not open for further replies.
Back