Έτσι είναι Γιάννη μας έχει γ@@@@@ι αυτός ο καιρός έχω βαρεθεί να με κάνει μούσκεμα.Ουτε και εγώ θυμάμαι .Παμε παλι με τους νοτιαδες....απο τα τέλη Οκτώβρη ζήτημα αν εχει 4-5 μέρες βορια......δεν θυμάμαι αλλη χρόνια τόσες μέρες συνεχόμενα νοτιά.
Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει Μήτσο μπράβο σας.View attachment 37340
Μάνα και κόρη σήμερα…Ίδια κοψιά…Ευτυχώς κάνει αυτά τα διαλείμματα ανάμεσα στις βροχές και βγαίνουμε καμία γύρα…
Τι?Μονο αυτες????
Λάμπρο άσε καμία μήπως ανέβω τις γιορτές ρε φίλε.Χαχαχαχ
Και πέρυσι, γενικά ευνοείται η μπέκατσα με τον καιρό που επικρατεί τελευταία χρόνια εν αντιθέσει με τα τσιχλοκοτσύφια που είναι απαιτητικά...Λάμπρο άσε καμία μήπως ανέβω τις γιορτές ρε φίλε.Χαχαχαχ
Δυνατή χρονιά φέτος για τη μπεκάτσα.
Πέρσι μας τα χάλασε ο κούλης με τη παρέα του.Από ότι μάθαινα από γνωστούς είχε πουλιά βόρεια όμως,Και πέρυσι, γενικά ευνοείται η μπέκατσα με τον καιρό που επικρατεί τελευταία χρόνια εν αντιθέσει με τα τσιχλοκοτσύφια που είναι απαιτητικά...
Μπράβο Λαμπρο σταθερή αξία... άξιος όπως πάντα. Καλή συνέχεια
Ωραίο μπουκέτο .
Αύριο θα κρεμάσω καλαμάρια στον έλατο, ... να δεις τι θα πάθεις.
View attachment 37340
Μάνα και κόρη σήμερα…Ίδια κοψιά…Ευτυχώς κάνει αυτά τα διαλείμματα ανάμεσα στις βροχές και βγαίνουμε καμία γύρα…
Εδω μολις έπιασε...Αύριο λέει οτι θα βρέχει σχεδόν παντού....τώρα φεύγουν από Αθήνα για μονοήμερο ή δεν φεύγουν;;; άτιμη μεγαλούπολη...
Ευχαριστώ φιλαράκι να είσαι καλά. Αριστερά η μάνα δεξιά η κόρη από την προηγούμενη γέννα της. Την έχει φίλος εδώ από κουτάβι.Πανέμορφα σκυλιά φίλε να τα χαίρεσαι. Τυπική έκφραση Μπρετόν. Μου αρέσει λίγο περισσότερο η αριστερά σκυλίτσα
Όταν βρίσκουν χρόνο όπου φύγει φύγει και ας κάνει ότι καιρό θέλει...Αύριο λέει οτι θα βρέχει σχεδόν παντού....τώρα φεύγουν από Αθήνα για μονοήμερο ή δεν φεύγουν;;; άτιμη μεγαλούπολη...
Πολύ ωραία φώτο.View attachment 37340
Που να φτάσουν οι μπεκάτσες στην Πελοπόννησο....τους κάνεις φραγμό.... μπράβο Λάμπρο. Συνέχισε....