Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παμε παλι με τους νοτιαδες....απο τα τέλη Οκτώβρη ζήτημα αν εχει 4-5 μέρες βορια......δεν θυμάμαι αλλη χρόνια τόσες μέρες συνεχόμενα νοτιά.
Έτσι είναι Γιάννη μας έχει γ@@@@@ι αυτός ο καιρός έχω βαρεθεί να με κάνει μούσκεμα.Ουτε και εγώ θυμάμαι .

Λάμπρο άσε καμία μήπως ανέβω τις γιορτές ρε φίλε.Χαχαχαχ
Δυνατή χρονιά φέτος για τη μπεκάτσα.
Και πέρυσι, γενικά ευνοείται η μπέκατσα με τον καιρό που επικρατεί τελευταία χρόνια εν αντιθέσει με τα τσιχλοκοτσύφια που είναι απαιτητικά...

Και πέρυσι, γενικά ευνοείται η μπέκατσα με τον καιρό που επικρατεί τελευταία χρόνια εν αντιθέσει με τα τσιχλοκοτσύφια που είναι απαιτητικά...
Πέρσι μας τα χάλασε ο κούλης με τη παρέα του.Από ότι μάθαινα από γνωστούς είχε πουλιά βόρεια όμως,

View attachment 37340
Μάνα και κόρη σήμερα…Ίδια κοψιά…Ευτυχώς κάνει αυτά τα διαλείμματα ανάμεσα στις βροχές και βγαίνουμε καμία γύρα…

Πανέμορφα σκυλιά φίλε να τα χαίρεσαι. Τυπική έκφραση Μπρετόν. Μου αρέσει λίγο περισσότερο η αριστερά σκυλίτσα

Πανέμορφα σκυλιά φίλε να τα χαίρεσαι. Τυπική έκφραση Μπρετόν. Μου αρέσει λίγο περισσότερο η αριστερά σκυλίτσα
Ευχαριστώ φιλαράκι να είσαι καλά. Αριστερά η μάνα δεξιά η κόρη από την προηγούμενη γέννα της. Την έχει φίλος εδώ από κουτάβι.

View attachment 37340
Μάνα και κόρη σήμερα…Ίδια κοψιά…Ευτυχώς κάνει αυτά τα διαλείμματα ανάμεσα στις βροχές και βγαίνουμε καμία γύρα…
Πολύ ωραία φώτο.
Φτου φτου πανέμορφα τα σκυλάκια σου.

Status
Not open for further replies.
Back