Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χεραιτω τη παρέα.
Του Αγίου Σπυρίδωνα σηνερα βοήθεια μας , σημαδιακή μέρα για εμάς.
Ειχα σκοπό να έβγαινα το μεσημεράκι μια βόλτα μιας και επιτέλους σταμάτησε η βροχή αλλα ο αγαπητός μου κουμπάρος με εναν ακομα καλο φιλο με ενημέρωσαν οτι βρήκαν πουλιά, έτσι 10:30 με 12:30 εκανα τη βόλτα μου με το Bravο, για δυο ωρίτσες σούπερ ήταν. Σε ψαγμένα κομμάτια βρήκα 4 πουλάκια, με περίεργη συμπεριφορά μιας και δεχόταν τον σκυλακο αλλα για ελάχιστα, χωρίς καμία ενόχληση απο μέρος μου εκαναν φτερό κοντά και παλι τα ίδια. Κατάφερα να αγκαλιάσω δυο κορίτσια και με λιγο ακόμα τυχη θα ειχα αλλες δυο ευκαιρίες αλλα δεν πρόλαβα για ελάχιστα μέτρα να τις δω στα σήκωματα. Δεν πειράζει καθόλου όμως και πάλι νιώθω γεμάτος που κατάφερα να κρατήσω τις όμορφες βασίλισσες στα χέρια μου. Συνεχίζουμε με υγεία και δύναμη να έχουμε.....
20211212_122257.jpg20211212_122533.jpg

Χεραιτω τη παρέα.
Ειχα σκοπό να έβγαινα το μεσημεράκι μια βόλτα μιας και επιτέλους σταμάτησε η βροχή αλλα ο αγαπητός μου κουμπάρος με εναν ακομα καλο φιλο με ενημέρωσαν οτι βρήκαν πουλιά, έτσι 10:30 με 12:30 εκανα τη βόλτα μου με το Bravο, για δυο ωρίτσες σούπερ ήταν. Σε ψαγμένα κομμάτια βρήκα 4 πουλάκια, με περίεργη συμπεριφορά μιας και δεχόταν τον σκυλακο αλλα για ελάχιστα, χωρίς καμία ενόχληση απο μέρος μου εκαναν φτερό κοντά και παλι τα ίδια. Κατάφερα να αγκαλιάσω δυο κορίτσια και με λιγο ακόμα τυχη θα ειχα αλλες δυο ευκαιρίες αλλα δεν πρόλαβα για ελάχιστα μέτρα να τις δω στα σήκωματα. Δεν πειράζει καθόλου όμως και πάλι νιώθω γεμάτος που κατάφερα να κρατήσω τις όμορφες βασίλισσες στα χέρια μου. Συνεχίζουμε με υγεία και δύναμη να έχουμε.....
View attachment 37561View attachment 37562
Πολύ ωραία φωτογραφία Γιάννη, πάντα επιτυχίες και όμορφες στιγμές με το σκυλάκι σου εύχομαι. Το δικαννακι τι μάρκα είναι;

Υπό βροχή σήμερα η έξοδος.... ανήσυχα τα πουλιά.... αναμενόμενο φυσικά... νωρίς στο σπίτι...4 πουλιά βρήκαμε ... ένα το σηκώσαμε 6 φορές το τουφεκισαμε 4 φυσίγγια και ακόμα πετάει... αν και την τελευταία φορά ίσως πήρε.... κρίμα να πάει χαμένο.... τέλος πάντων 2 στο χέρι.... μόλις γυρίσαμε έβγαλε ήλιο....IMG_20211212_150036.jpg

Υπό βροχή σήμερα η έξοδος.... ανήσυχα τα πουλιά.... αναμενόμενο φυσικά... νωρίς στο σπίτι...4 πουλιά βρήκαμε ... ένα το σηκώσαμε 6 φορές το τουφεκισαμε 4 φυσίγγια και ακόμα πετάει... αν και την τελευταία φορά ίσως πήρε.... κρίμα να πάει χαμένο.... τέλος πάντων 2 στο χέρι.... μόλις γυρίσαμε έβγαλε ήλιο....View attachment 37563
Μπράβο σας παλικάρια μου.

Καλησπέρα μια ωραία έξοδος σήμερα με 3 συναντήσεις και μία ήρθε κοντά μας σε ανήσυχα πουλιά πάλι λόγω του νότια μέσα στα πυκνά πουρνάρια. Καλή συνέχεια σε όλους.

Attachments

• 20211212_085909.jpg
    20211212_085909.jpg
    246,7 KB · Προβολές: 30
  • 20211212_085903.jpg
    20211212_085903.jpg
    370,1 KB · Προβολές: 30
Χθες μας έφαγε ο αέρας, ένα σκάρτο δίωρο και δρόμο, αφού ούτε το σκυλί άκουγα. Σήμερα πάνω που ξεκινήσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας, πλάκωσε η βροχή! Πάντως τις βόλτες μου με την Ήρα τις κάνω και περνάμε και καλά, ας μην είμαστε και πλεονέκτες!

εικόνα_Viber_2021-12-11_17-55-56-335.jpgεικόνα_Viber_2021-12-12_18-03-55-633.jpg

Χθες μας έφαγε ο αέρας, ένα σκάρτο δίωρο και δρόμο, αφού ούτε το σκυλί άκουγα. Σήμερα πάνω που ξεκινήσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας, πλάκωσε η βροχή! Πάντως τις βόλτες μου με την Ήρα τις κάνω και περνάμε και καλά, ας μην είμαστε και πλεονέκτες!

View attachment 37589View attachment 37590
ωντος φιλε κωστα ο καιρως μας τα χαλασεεεε δεν θα φαμε και τηςςς βροχες για χαρητουςςςς,ουτως η αλλως απο εδω και περα εχη την χαρητηςςςςς,,ωσο για την πλεονεξια που λες, και εμης που βαραμε 1 2 πουλια στην εξωδο λεγωμαστε μπεκατσαδεςςςς εαν με πιανηςςςς ;)

Αυτή η αλλαγή του καιρού που θα έρθει από εβδομάδα ήδη θα έχει σπρώξει πουλιά και νέα.Το νου σας μπεκατσάδες, αν πέσεις σε τέτοια μέρα θα μιλάμε για ωραία πράγματα!
το οτι θα βαλη νεα πουλια ειναι σηγουροοοο,,τωρα το να πεσω πανω στα πουλια και να κανω αριθμο δεν μου λεη κατι,,,εμαινα με νιαζη να εχη πουλια και σε καθε εξωδο να βρησκω και να κραταω 2 3 μου φτανουνεεεε,,,το να κατσο ολη την μερα στο βουνο για να κρατησω 10 πουλια δεν με γεμιζηηη,,αφου ουτως η αλλος καθε μερα βγαινω στο βουνοοο ;)

το οτι θα βαλη νεα πουλια ειναι σηγουροοοο,,τωρα το να πεσω πανω στα πουλια και να κανω αριθμο δεν μου λεη κατι,,,εμαινα με νιαζη να εχη πουλια και σε καθε εξωδο να βρησκω και να κραταω 2 3 μου φτανουνεεεε,,,το να κατσο ολη την μερα στο βουνο για να κρατησω 10 πουλια δεν με γεμιζηηη,,αφου ουτως η αλλος καθε μερα βγαινω στο βουνοοο ;)
Καλά τα λες Σάκη, και εγώ αν ήμουν στο χωριό μου θα κυνηγούσα μπεκατσες κάτω από το σπίτι μου και το ίδιο θα έκανα. Τώρα που μένω βόρεια και κυνηγάω σχετικά μακριά, και κυρίως ΣΚ αν πέσω σε καλή μέρα το 6ωρο το πιάνω για πλάκα και σταματάω γιατί λυπάμαι το σκυλί. Αν είχα ακόμα ένα πίστεψε με, θα με έβρισκε το σούρουπο.

Καλά τα λες Σάκη, και εγώ αν ήμουν στο χωριό μου θα κυνηγούσα μπεκατσες κάτω από το σπίτι μου και το ίδιο θα έκανα. Τώρα που μένω βόρεια και κυνηγάω σχετικά μακριά, και κυρίως ΣΚ αν πέσω σε καλή μέρα το 6ωρο το πιάνω για πλάκα και σταματάω γιατί λυπάμαι το σκυλί. Αν είχα ακόμα ένα πίστεψε με, θα με έβρισκε το σούρουπο.
σωραιοςςς κωστααααα ;)

Χεραιτω τη παρέα.
View attachment 37561View attachment 37562
Ρε Γιάννη του Αγίου δεν κυνηγάμε. Μπράβο σου που έκανες την βόλτα σου και είδες ωραία πράγματα. Χρόνια πολλά με υγεία Γιάννη.

Τώρα που μένω βόρεια και κυνηγάω σχετικά μακριά, και κυρίως ΣΚ αν πέσω σε καλή μέρα το 6ωρο το πιάνω για πλάκα και σταματάω γιατί λυπάμαι το σκυλί. Αν είχα ακόμα ένα πίστεψε με, θα με έβρισκε το σούρουπο.
ετσι ακριβως.προσπαθουμε να ειμαστε στο βουνο οσο πιο πολυ μπορουμε και μπραβο στα παιδια που το κανουν ,σκιζονται μεσα στα ντυμενα και εχουν και καρπωσεις.

Ας αποβαλουμε το κομπλεξ να ασχολουμαστε με το τι κανει ο αλλος η ποσο καλα σκυλια εχει η ποση ωρα κυνηγα η ποση καρπωση φερνει

Εαν ειναη νομιμος και μπορει να μενει πολυ ωρα η να βγαινει συχνα η εχει τα κοκκαλα και τα ποδια να το παλευει περισσοτερη ωρες και φορες απο εμας , οποιος και αν ειναι μπραβο του!!!

Βγειτε και χαρειτε τα σκυλακια σας και τον εαυτο σας μεσα απο την δικη σας στιγμη

Καθε στιγμη ειναι μοναδικη και μονο αμα την στερειθουμε θα καταλαβουμε την αξια της
Αν αντι να χαρουμε αυτο που μπορουμε να κανουμε εμεις σκεφτομαστε τι καταφερνει ο αλλος απλα παει χαμενη

Βγειτε κυνηγηστε χαρειτε οπως εσεις γιυσταρετε και απο αποβαλετε αυτη τη νοοτροπια

Ειναι σαν το σαρακι
Μας τρωει αργα και βασανιστηκα

Δοξα Τον Θεο να λετε που βγηκαμε

Εγω φετος εχω μια χαλια κυνηγετικη χρονια
Με ελαχιστο θηραμα
Απιστευτη ξηρασια
Και χωρις τις ευκαιριες που αναμενα να παρει το κουταβι
Και ετσι ειναι η πλειοψηφια των ανθρωπων που ξερω

Καποιοι ειχαν λιγη παραπανω επιτυχια
Ισως και τυχη γιατι ενω προσπαθω να μην αφηνω τιποτα σε αυτην και το παλευω καη περισσοτερες ωρες φετος για το κουταβι και παλι η καρπωση μου ειναι αστα να πανε
Τι να κανω;
Να μαραζωνω;
Να κατηγορω τους φιλους που ειχαν μια παραπανω επιτυχια;
Να μεινω μεσα;
Και που ξερω αν θα μπορεσω να ξαναβγω αλλη φορα;

Οχι!!!

Θα βγαινω και θα λεω Δοξασυ Ο Θεος

Και δεν θα μου φταινε οι φιλοι που καταφεραν και ειχαν 5 πουλια παραπανω η δυο λαγους παραπανω μεχρι τωρα γιατι δεν βρηκα εγω

Καλη σας μερα

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back