Σου αρέσουν ψητά Γιώργο;Τι μας κάνεις τώρα
Σου αρέσουν ψητά Γιώργο;Τι μας κάνεις τώρα
Ναιιι! Και το νερό μετά από ένα καλό βράσιμο με τσικουνιδες!Αρχοντες καμια πατεντα για καταπολεμηση μελιγκρας ?
Εχω διαβασει για πρασινο σαπουνι με οινοπνευμα και νερο ισχυει ?
Εσυ να'σαι καλα Γιωργο!!Να στε καλά! Εσάς σας περιμένω για έναρξη πάνω..
Ελεύθερα όλα να πάρετε ο,τι θέλετε!
Έχουμε αρκετές επισκέψεις....!!Εσυ να'σαι καλα Γιωργο!!
Εγω θα κατσω στην άκρη στο χωραφι....
Γιωργο καλοφαγωτα ψητα στην σχαρα με μπολικο αλατι ειναι δυναμη
Να είσαι καλά φίλε!Γιωργο καλοφαγωτα ψητα στην σχαρα με μπολικο αλατι ειναι δυναμη
Βραστά περισσότερο!Σου αρέσουν ψητά Γιώργο;
Και τα δυο είναι ωραία!Βραστά περισσότερο!
Αρχοντες καμια πατεντα για καταπολεμηση μελιγκρας ?
Εχω διαβασει για πρασινο σαπουνι με οινοπνευμα και νερο ισχυει ?
Γιωργο καλοφαγωτα ψητα στην σχαρα με μπολικο αλατι ειναι δυναμη
Πολύ ωραίες ιδέες που θα δοκιμαστούν!Ακόμα καλύτερα ψήσιμο απευθείας σε καλά χωνεμένο κάρβουνο πάνω στη στάχτη... Παίρνουν άλατα από εκεί και δεν χρειάζονται παρά ελάχιστο αλάτι!
Καλή αρχή! Καλή σοδειά george k!
Γρηγόρη αν θες γράψε μας στο ανάλογο θέμα πώς φτιάχνεις την μουσταλευριά!Μεσσηνία ξεκινάνε πολύ νωρίς τα σταφύλια, οινοποιήσιμα και επιτραπέζια να γίνονται (να μπουρδουκλώνουν τις ρώγες που λένε και στο χωρίο)... Θα έρθουν πολύ πρώιμα αν συνεχίσει έτσι το πράγμα... Περίπου 20 μέρες με 1 μήνα σε σχέση με πέρσι... Να δω πως θα καρτερέσουμε τα μαγαρισμένα τα κορακοειδή μέχρι την έναρξη να μην τα καταστρέψουν όλα...
Πρώτα σταφύλια συγκομιδή (είναι εμφανής η επίσκεψη της κίσσας και της καρακάξας σε μερικά στη γωνία κάτω αριστερά)
Πρώτη μουσταλευριά για φέτος για βραδυνό γλυκό
Γρηγόρη αν θες γράψε μας στο ανάλογο θέμα πώς φτιάχνεις την μουσταλευριά!
Τέρατα!!! Πρόπερσι είχα την μεγαλύτερη που έχω καλλιεργήσει ποτε στα 127 kg..!! Μας έπεσαν τα νεφρά να την μεταφέρουμε..Γλυκοκολοκύθες από τον Καναδά. 102.4kg , 94kg, 27.5kg!!! Έτσι για να φωτογραφίζεται ο μικρός με τις τουρίστριες!!!
online image hosting
screen shot on pc
Μπράβο ρε Βίκτωρα! Ωραίος!Tσουκου τσουκου, μαζεψα κανα δικιλο ντοματες και ντοματινια, και καμποσες πιπεριες. Τα φυτα δειχνουν να συνερχονται, καποια απο αυτα δηλαδη, εχουν πεταξει νεα βλαστηση στην κορυφη και ανθοφορια. Γενικως ο συνδυασμος ποτισμα - λιπανση, δειχνει να δουλευει.
Κάνει ωραία πίτα?Τέρατα!!! Πρόπερσι είχα την μεγαλύτερη που έχω καλλιεργήσει ποτε στα 127 kg..!! Μας έπεσαν τα νεφρά να την μεταφέρουμε..
Πίτα για όλο τον νομό!!